Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΜΒΡΥΟΥ

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια

Ξέρετε μήπως που μπορώ να κάνω αυτόν τον υπέρηχο ? Πήρα σε διαγνωστικά κέντρα και μου είπαν πωσ δεν τον κάνουν ενω στο Έλενα που θα γεννήσω δεν έχουν ραντεβού Σκέφτομαι μήπως πάρω τηλέφωνο στο Μητέρα Έχετε καμιά ιδέα?

Διαφημίσεις

Εγώ δεν κατάλαβα, τί εννοείς με υπέρηχο καρδιάς. Το Doppler, ή τον υπέρηχο που κάνουμε στην 6-7η εβδομάδα για να ακούσουμε την καρδιά του μωρού???

'Εκανα υπέρηχο καρδιάς εμβρύου στο Μητέρα. Κόστισε 125 ευρώ, και δυσκολεύτηκα να βρω ραντεβού γιατί ήταν άρρωστη η μία γιατρός. Στο Έλενα μου είχαν πει ότι είχαν μόνο κάθε Πέμπτη απόγευμα και στο Αλεξάνδρα δεν είχα ρωτήσει γιατί συνήθως δε βρίσκεις ραντεβού ούτε 3 μήνες μετά. Στα υπόλοιπα νοσοκομεία/ιατρικά κέντρα και διαγνωστικά κέντρα ούτε που ήξεραν τι είναι αυτό. Πάντως οι γιατροί στο Μητέρα είναι καλοί. Λογικά έχουν και τα άλλα ιδιωτικά μαιευτήρια. Που θα γεννήσεις?

.png.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Θα γεννήσω στο 'Ελενα αλλά όταν πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού δεν είχαν . Μάλλον θα προσπαθήσω για το Μητέρα και γω.

Εμένα μου είπαν ότι γίνεται στο Μητέρα, αλλά πρέπει να κλείσεις ραντεβού και ο Θεός ξέρει πότε θα σε βάλουν, γιαυτό κάνε το γρήγορα. :wink:

Α!!!! στοιχίζει 175€. :roll:

Τουλάχιστον εμένα τόσο μου είπαν. και χθές που πήρα, μου έκλεισαν ραντεβού για τις 5 του Μαη!!!!! :!:

Όσο για το doppler μο είπαν ότι έχουν ραντεβού τον Ιούλιο :evil::roll::evil: και τους είπα και εγώ "Α!!!! ωραία θα έρθω με το μπέμπη μαζί :roll::roll::roll::roll: "

Aphrodite_k

Εμένα μου είπαν ότι γίνεται στο Μητέρα, αλλά πρέπει να κλείσεις ραντεβού και ο Θεός ξέρει πότε θα σε βάλουν, γιαυτό κάνε το γρήγορα. :wink:

Α!!!! στοιχίζει 175€. :roll:

Τουλάχιστον εμένα τόσο μου είπαν. και χθές που πήρα, μου έκλεισαν ραντεβού για τις 5 του Μαη!!!!! :!:

Όσο για το doppler μο είπαν ότι έχουν ραντεβού τον Ιούλιο :evil::roll::evil: και τους είπα και εγώ "Α!!!! ωραία θα έρθω με το μπέμπη μαζί :roll::roll::roll::roll: "

Τα ραντεβού στο Μητέρα μου τα κλείνει η μαία του γιατρού μου. Doppler κλείσαμε στις 2/4 και το κάναμε χτες. Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μέχρι τώρα. Γιατί θα κάνεις υπέρηχο καρδιάς εμβρύου? Εγώ έκανα λόγω μονής ομφαλικής αρτηρίας. Πάντως αν ο γιατρός σου είναι στο Μητέρα ρώτησέ τον αν μπορεί να σου κλείσει αυτός ραντεβού. Εγώ πάντως πλήρωσα το Φλεβάρη 125€. Μου φάινεται ότι λένε ότι τιμή τους έρθει, γιατί να μου έκαναν έκπτωση για τα ωραία μου μάτια..χλωμό μου φαίνεται...Για να καταλάβετε, έμεινα μέσα ένα 24ωρο στις 1/4, λόγω συσπάσεων και ενώ δεν είχα αίμα και δεν χρησιμοποίησα ούτε σερβιέττα, ούτε εσώρουχο μιας χρήσης, στο τιμολόγιο μου είχαν χρεώσει σερβιέττες και εσώρουχα!!!

.png.png

Επιδή κλόλλησα τοξόπλασμα στον 5ο μήνα :cry::cry::cry: μου ειπε η γιατρός να άνω καλύτερα κάποιες εξετάσεις παραπάνω ώστε να είμαστε σίγουροι για το μωράκι από κάθε πλευρά.

Καλά, όσον αφορα τις χρεώσεις τι να πώ, άβυσσος η ψυχή τους. απλά πιστεύω ότι σε όποια φάση της ζωής σου βρήσκεσαι και έχεις κάποια εξάρτηση από 3ους σου πιάνουν τον @*&* κανονικότατα. :evil:

Γαμος, βάπτιση, γεννητούρια, σε ξεμπακίζουν μέχρι να πείς κίμηνο :evil:

Aphrodite_k