vasiliki40 Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Εμείς λοιπόν , είμαστε ένα ζευγάρι που έχει ξεχωριστό πορτοφόλι.Ο μισθός μου ήταν μέχρι τώρα 1000 ευρώ.Ο σύζυγος παίρνει γύρω στα 1800 ,ίσως και κάτι παραπάνω. Τι πληρώνω? Το φροντηστήριο αγγλικών(65 ευρώ το μήνα) Το άθλημα των παιδιών (70 ευρώ το μήνα) σούπερ μάρκετ (περίπου 500 το μήνα) Χαρτζηλίκι σχολείου( 2 ευρώ τη μέρα) Κωτσόβολο (60 το μήνα) Κάρτα δική μου(80 περίπου)¨ Ένδυση δική μου (το έχω ξεχάσει τον τελευταίο χρόνο) και των παιδιών Βιβλία/γραφική ύλη των παιδιών Χρήματα για εκδρομές κλπ,τις περισσότερες φορές Ασφάλιστρα από το μηχανάκι (μία φορά το χρόνο 90 ευρώ) Γιατρούς εμβόλια παιδιών Τι πληρώνει? Όταν βγαίνουμε έξω για φαγητό (μία φορά το μήνα και αν)ή κάποιο ντελιβερι Φως ,νερό,τηλέφωνο,ΔΕΗ (μονίμως καθυστερημένη πληρωμή,μία φορά ήρθανε και κόψανε το ρεύμα ,και συχνά μας κόβουνε από τον ΟΤΕ) Κινητά (ο δικός μου λογαριασμός είναι το πολύ 7 ευρώ) Δάνειο αυτοκινήτου 300 ευρώ(δεν έχω ιδέα πόσα γραμμάτεια είναι απλήρωτα) Όλα τα έξοδα αυτοκινήτου που μόνο αυτός κάνει χρήση ,λόγω δουλειάς Ασφάλιστρα αυτοκινήτου(από το 2006 απλήρωτα ,μίλησα πρόσφατα με τον ασφαλιστή ,έχουνε μαζευτεί τουλάχιστον 3000 ευρώ,τότε είχαμε 2 αυτοκίνητα) Δάνεια από κάρτες κλπ ύψους 20.000 συν άλλο ένα 3000 ευρώ ,το ποσό είναι 300 ευρώ το μήνα(τα περισσότερα τα έχει φάει στο ακριβό του χόμπυ) Ασφάλεια ζωής 540 ευρώ το τρίμηνο. Μου δίνει περίπου 100 το μήνα για να συμπληρώσω ,ή όταν ξεμένω. Η παρουσία στο σπίτι?Στον καναπέ , στο playstation,στον υπολογιστή,για ύπνο.Θα βάλει όμως τα άπλυτα στο πλυντήριο πιάτων.Αν του πω , θα απλώσει τα ρούχα ή θα τα μαζέψει. Δεν θα ξεχάσω τη σκηνή , εγώ να τρέχω πανικόβλητη μέσα στο σπίτι σκούπισμα ,μαγείρεμα, παιδιά και ο κύριος να κάθεται με τα πόδια πάνω στην καρέκλα της κουζίνας να διαβάζει το περιοδικό του και να πίνει καφεδάκι.. Δεν ασχολείτε με τα παιδιά.Εγώ θα φροντίσω για όλα όσα χρειάζεται το σπίτι , εγώ θα διαβάσω τον γιό μου εγώ, εγώ, εγώ για όλα. Τι άλλο να πω...δεν ξέρω που θα πάει αυτό.Δεν νιώθω ότι έχω κάποιο σύμμαχο.Μόνη μου παλεύω. Νιώθω πολύ χάλια σήμερα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
culte Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 καταρχήν γιατί έχετε διαφορετικό ταμείο??? Quote και αποθηλασε επιτελους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coraline Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Κοίτα άμα έχεις τέτοιον άντρα τι τον κρατάς; Μόνη σου θα έκανες καλύτερο κουμάντο στο σπίτι σου Quote There is no patch for human stupidity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΝΝΑ4 Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 το περιεργο θα ηταν να νιωθεις καλα μετα απο αυτην την συμπεριφορα!!!!λυπαμαι αλλα μαλλον πρεπει να γινετε ζευγαρη κ οχι συγκατ,κ μαλιστα ο ενας απο τους δυο συγκατικους να κανει λιγοτερα κ να περναει καλυτερα εις βαρος του αλλου!!! προταση μου,αλλαγη πλευσης πριν ειναι τελειως αργα!!! Quote χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevoula Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 τα λεφτά είναι το λιγότερο. τί θα πει εσύ να βολοδέρνεις κι αυτός να πίνει τον καφέ του; γιατί δεν διαβάζει τα παιδιά, γιατί δεν παίζει-ασχολείται μαζί τους; πλάκα μας κάνεις; του μίλησες ποτέ ή έκανες την πάπια τόσο καιρό; και μαζί τη βιονική γυναίκα; σε ρωτάω πλάκα κανεις; και αντέχεις; γιατί το ανέχεσαι; σε τί είναι καλός; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARNIKOL Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Βασιλική μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα όσον αφορά τις δουλειές! Έχω το ίδιο πρόβλημα. Αλλά ως προς το ταμείο του σπιτιού ευτυχώς είναι κοινό, οπότε δεν αγχώνομαι με αυτό. Μήπως να κάνετε μια συζήτηση; Υπάρχει ελπίδα να αλλάξει κάτι; Quote Mother of 4 Χρήστος - 22/3/2008 Μιχάλης - 30/11/2009 Δημήτρης - 3/4/2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevoula Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 ποιό ακριβώς είναι το χόμπυ του; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_Kelly Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Κοίτα άμα έχεις τέτοιον άντρα τι τον κρατάς; Μόνη σου θα έκανες καλύτερο κουμάντο στο σπίτι σου Συμφωνώ απόλυτα. Σα να έχεις ένα εξτρα παιδί. Τον υιοθέτησες ή τον παντρεύτηκες??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasiliki40 Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 Ντρέπομαι για αυτά που έγραψα πραγματικά.....Αλλά είναι η αλήθεια..Ξέρω ότι τα ζευγάρια έχουν κοινούς στόχους , προβληματισμούς ,αλλά σε εμάς δεν έιναι έτσι. Το κεφάλι μου πάει να σπάσει , είμαι στη δουλειά και πρέπει να είμαι χαμογελαστή εξυπηρετική και πρέπει να κάνω ότι δεν τρέχει τίποτα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΝΝΑ4 Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 κανονικα αλλος πρεπει να ντρεπετ!!!!!κρατα ψηλα το κεφαλι κ θεσε την ζωη σου σε νεες βασεις,καταφερνει τοσα μονη σου σ'αυτο θα κολλησεις!!! Quote χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasiliki40 Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 καταρχήν γιατί έχετε διαφορετικό ταμείο??? Δεν ξέρω πως ξεκίνησε αυτό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevoula Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 εσύ δεν έχεις λόγο να ντρέπεσαι για όσα έγραψες. εσύ να είσαι περήφανη για την πλατούλα σου που άντεξε τόσο. φτάνει όμως κορίτσι μου. βάλε όρια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zitamar Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Για μενα το πιο σημαντικό απο όλα είναι ότι ΔΕΝ ασχολείται με τα παιδιά του!!! απο εκεί και περα πιστευω ότι βρίσκει και τα κάνει και φυσικά πρόσεχε γιατί καμια μερα θα σου έρθει ραβασάκι απο δικηγόρο για απληρωτες κάρτες,δοσεις αυτοκινήτου,ασφαλειες αυτοκινήτου. Κάλύτερα θα σου έλεγα να συζητήσεις μαζί του,να γραψεις τα έξοδα του μήνα,να δείς που πάνε τα χρηματα απο το μισθό του και τελος παντων να δεις αν έχεις μία κοινή πορεία μαζί με αυτον τον άνθρωπο,γιατι σε όλα αυτα που διάβασα δεν είδα πουθενα αν νιωθεις γι'αυτον κάτι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasiliki40 Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 Κοίτα άμα έχεις τέτοιον άντρα τι τον κρατάς; Μόνη σου θα έκανες καλύτερο κουμάντο στο σπίτι σου Υπάρχουν και στιγμές που νιώθω καλά , αλλά είναι λίγες.Σίγουρα θα έκανα καλύτερο κουμάντο μόνη μου ,αλλά είναι δύσκολη μία τέτοια απόφαση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARNIKOL Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Δεν ξέρω πως ξεκίνησε αυτό. Ε αλλάξτε το αυτό! Συζητήστε ειλικρινά και εφ'όλης της ύλης... Το θέμα είναι: Τι πιστεύεις; Θα αλλάξει κάτι; Quote Mother of 4 Χρήστος - 22/3/2008 Μιχάλης - 30/11/2009 Δημήτρης - 3/4/2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki81 Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Ντρέπομαι για αυτά που έγραψα πραγματικά.....Αλλά είναι η αλήθεια..Ξέρω ότι τα ζευγάρια έχουν κοινούς στόχους , προβληματισμούς ,αλλά σε εμάς δεν έιναι έτσι.Το κεφάλι μου πάει να σπάσει , είμαι στη δουλειά και πρέπει να είμαι χαμογελαστή εξυπηρετική και πρέπει να κάνω ότι δεν τρέχει τίποτα. Α...κακως ντρεπεσαι...υπαρχουν και πολυ χειροτερα....παρε εμενα που οχι μονο εχουμε διαφορετικο ταμειο αλλα και διαφορετικα σπιτια μαλλον!!!!! Αχ και με εχει πετυχει και σε χαλια μερα....και με νευρα σπασμενα. Τεσπα ας μεινουμε στα δικα σου.Το οτι δεν εχετε κοινο ταμειο οκ δεν το βρισκω και τοσο τραγικο.Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι πληρωνεις εσυ ολα αυτα τα πραγματα.Εννοω προσφερθηκες εσυ να τα πληρωνεις και ο καλος σου βολευτηκε?Απαιτει να τα πληρωνεις? Εμεις κοινο ταμειο δεν εχουμε αλλα συνηθως αυτος θα πληρωσει τα παντα.Σουπερ μαρκετ πχ θα παμε σαββατο μαζι και θα πληρωσει αυτος εκτος κι αν παρουμε λιγα πραγματα οποτ εμπορει να πληρωσω κι εγω. Τα ρουχα των παιδιων...γιατι εσυ?Δλδ αν του πεις "Μωρο βρηκα ενα πολυ ομορφο παντελονακι για το παιδι ,να μου δωσεις 100 ευρω να του το αγορασω" τι θα σου πει? Μηπως σκας χωρις λογο και με μια απλη κουβεντουλα λυθουν τα προβληματα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiriaki76 Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Εμείς λοιπόν , είμαστε ένα ζευγάρι που έχει ξεχωριστό πορτοφόλι.Ο μισθός μου ήταν μέχρι τώρα 1000 ευρώ.Ο σύζυγος παίρνει γύρω στα 1800 ,ίσως και κάτι παραπάνω.Τι πληρώνω? Το φροντηστήριο αγγλικών(65 ευρώ το μήνα) Το άθλημα των παιδιών (70 ευρώ το μήνα) σούπερ μάρκετ (περίπου 500 το μήνα) Χαρτζηλίκι σχολείου( 2 ευρώ τη μέρα) Κωτσόβολο (60 το μήνα) Κάρτα δική μου(80 περίπου)¨ Ένδυση δική μου (το έχω ξεχάσει τον τελευταίο χρόνο) και των παιδιών Βιβλία/γραφική ύλη των παιδιών Χρήματα για εκδρομές κλπ,τις περισσότερες φορές Ασφάλιστρα από το μηχανάκι (μία φορά το χρόνο 90 ευρώ) Γιατρούς εμβόλια παιδιών Τι πληρώνει? Όταν βγαίνουμε έξω για φαγητό (μία φορά το μήνα και αν)ή κάποιο ντελιβερι Φως ,νερό,τηλέφωνο,ΔΕΗ (μονίμως καθυστερημένη πληρωμή,μία φορά ήρθανε και κόψανε το ρεύμα ,και συχνά μας κόβουνε από τον ΟΤΕ) Κινητά (ο δικός μου λογαριασμός είναι το πολύ 7 ευρώ) Δάνειο αυτοκινήτου 300 ευρώ(δεν έχω ιδέα πόσα γραμμάτεια είναι απλήρωτα) Όλα τα έξοδα αυτοκινήτου που μόνο αυτός κάνει χρήση ,λόγω δουλειάς Ασφάλιστρα αυτοκινήτου(από το 2006 απλήρωτα ,μίλησα πρόσφατα με τον ασφαλιστή ,έχουνε μαζευτεί τουλάχιστον 3000 ευρώ,τότε είχαμε 2 αυτοκίνητα) Δάνεια από κάρτες κλπ ύψους 20.000 συν άλλο ένα 3000 ευρώ ,το ποσό είναι 300 ευρώ το μήνα(τα περισσότερα τα έχει φάει στο ακριβό του χόμπυ) Ασφάλεια ζωής 540 ευρώ το τρίμηνο. Μου δίνει περίπου 100 το μήνα για να συμπληρώσω ,ή όταν ξεμένω. Η παρουσία στο σπίτι?Στον καναπέ , στο playstation,στον υπολογιστή,για ύπνο.Θα βάλει όμως τα άπλυτα στο πλυντήριο πιάτων.Αν του πω , θα απλώσει τα ρούχα ή θα τα μαζέψει. Δεν θα ξεχάσω τη σκηνή , εγώ να τρέχω πανικόβλητη μέσα στο σπίτι σκούπισμα ,μαγείρεμα, παιδιά και ο κύριος να κάθεται με τα πόδια πάνω στην καρέκλα της κουζίνας να διαβάζει το περιοδικό του και να πίνει καφεδάκι.. Δεν ασχολείτε με τα παιδιά.Εγώ θα φροντίσω για όλα όσα χρειάζεται το σπίτι , εγώ θα διαβάσω τον γιό μου εγώ, εγώ, εγώ για όλα. Τι άλλο να πω...δεν ξέρω που θα πάει αυτό.Δεν νιώθω ότι έχω κάποιο σύμμαχο.Μόνη μου παλεύω. Νιώθω πολύ χάλια σήμερα... γιατι ειστε μαζιδεν καταλαβα!!σορυ κιολασ αλλα δεν σε βοηθα και δεν τον χρειαζετε πουθενα.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasiliki40 Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 τα λεφτά είναι το λιγότερο. τί θα πει εσύ να βολοδέρνεις κι αυτός να πίνει τον καφέ του; γιατί δεν διαβάζει τα παιδιά, γιατί δεν παίζει-ασχολείται μαζί τους;πλάκα μας κάνεις; του μίλησες ποτέ ή έκανες την πάπια τόσο καιρό; και μαζί τη βιονική γυναίκα; σε ρωτάω πλάκα κανεις; και αντέχεις; γιατί το ανέχεσαι; σε τί είναι καλός; Η αίσθηση που έχω είναι ότι βαριέται τα παιδιά.Με τον μεγάλο μου θα πάει καμιά φορά να παίξουνε με τα τηλεκατεφθηνόμενα αυτοκίνητα που έχουνε , αλλά θα πάει γιατί θέλει αυτός.Όχι για χάρη του παιδιού. Ο μικρός μία φορά ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ να παίξουνε μαζί και δεν πήγαινε.Τότε του την είπα άσχημα.Του είπα ότι θα έπρεπε να ντρέπεται.Αν είχε να κάνει κάτι θα έλεγα οκ ,αλλά να προτιμάς την τηλεόραση,κομπιούτερ ,υπολογιστή ,από το να παίξεις με το παιδί σου...τι να πω.... Είναι λίγες οι φορές που πραγματικά θα κατσει μαζί τους να ασχοληθεί.Να τα πάει μία βόλτα ,κάτι.Και ξέρετε πόσο χαίρομαι για αυτό??Είναι οι ευτυχισμένες μου στιγμές.. Δουλεύει , οκ, είναι δύσκολη η δουλειά του ,απαιτητική , ψυχοφθόρα,αλλά κοίτα και λίγο στο σπίτι σου τι γίνεται. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasiliki40 Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 ποιό ακριβώς είναι το χόμπυ του; Μηχανάκια και αγώνες , αυτοκίνητα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevoula Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 σου έχει περάσει από το μυαλό ότι έχει τελειώσει ο γάμος σας κι εσύ απλά τον τρενάρεις με την ανοχή σου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasiliki40 Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 Όταν μίλησα τυχαία με τον ασφαλιστή και έμαθα ότι 4 χρόνια τώρα έχει να πληρώσει και ότι ο άνθρωπος του έχει ανοίξει λογαριασμό στην τράπεζα για να τα δίνει λίγα λίγα , ήμουνα έξω φρενών.Μου το έπαιζει άνετος.Και σιγά , τι έγινε ,ξέρεις πόσα χρωστάνε άλλοι?Αυτή ήτανε η απάντηση. Του είπα ότι θα έπρεπε να ντρέπεται,ο άνθρωπος αυτός είναι οικογενιάρχης και λιώνει τις σόλες του κάθε μέρα για να βγάλει χρήματα να ζήσει.Δεν είναι τράπεζα που θα του βάλει τόκους και όλα <εντάξει>.Ξέρετε πως ντραπηκα τον άνθρωπο αυτό??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
culte Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 εσεις μεταξύ σας τι σχέση έχετε?? έχετε ερωτική επαφή?? Quote και αποθηλασε επιτελους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevoula Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 του είπες ποτέ "ως εδώ, αυτό δεν το αντέχω, δεν το ανέχομαι"; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasiliki40 Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 σου έχει περάσει από το μυαλό ότι έχει τελειώσει ο γάμος σας κι εσύ απλά τον τρενάρεις με την ανοχή σου; Ναι , καιρό τώρα.Δεν έχουμε κοινούς στόχους , κοινά ενδιαφέροντα.Είναι όπως λέμε <παρτάκιας>. Ο μεγάλος μου γιός τον λατρεύει ,παρόλο τις βλακέίες που έχει κάνει και πράγματα ανεπίτρεπτα , όπως να τον δείρει επειδή έσβησε κάτι σε κάποιο παιχνίδι στο playstation. Δεν λέω ότι είμαι η τέλεια μάνα , όχι , αλλά προσπαθώ , παλεύω με όση δύναμη έχω. Το να χωρίσω???????Χα!!Ξέρεις πόσο θα τον βόλευε αυτό???Άρχοντας θα ήτανε.Η καλυτερή του.Ξέρεις τι καλά θα περνούσε?Άνετος να ξυπνάει το πρωί , βόλτες σε φίλους... Μου είχε ορκιστεί στην μάνα του πριν 5 περίπου χρόνια ότι θα σταματούσε τις τρέλες με τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα.Κράτησε ένα χρόνο ακριβώς¨.Αυτό το διάστημα ήτανε μελαγχολικός , τον έβλεπα δεν ήτανε καλά.Και εγώ αισθανόμουνα τύψεις , γιατί του στερούσα κάτι που αγαπούσε από παιδί.Δεν μπορώ να ζω δίπλα σε έναν άνθρωπο που δεν είναι ευτυχισμένος.Οπότε άρχισε μετά πάλι δειλά δειλά τα ίδια και εγώ έκανα την πάπια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasiliki40 Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 Συμφωνώ απόλυτα. Σα να έχεις ένα εξτρα παιδί. Τον υιοθέτησες ή τον παντρεύτηκες??? Αυτό είναι μέσα στο μυαλό μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts