Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βιτεξ!

Recommended Posts

Στον παγκο της κουζινας χρησιμοποιειται βιτεξ για τα νερα? Αν οχι, τι εχετε? Εγω ειχα παρει αυτα τα πανακια που πλενονται στο πλυντηριο αλλα το κακο ειναι οτι μυριζουν ασχημα μολις σταθουν βρεγμενα. Τα πλενω συχνα αλλα πάλι μυριζουν.... Καμια ιδεα?

Διαφημίσεις

Εγώ έχω πάρει κάποια πανάκια με μικροίνες της vileda και απορροφούν τέλεια τα νερά. Πριν κοιμηθώ τα ξεπλένω και το πρωί είναι έτοιμα!

ps: Δοκίμασε λίγο ξύδι πάνω στα βιτεξ, ξεπλυνέ τα μετά και δεν θα μυρίζουνε. Το ίδιο κάνω και με τα σφουγγαράκια για τα πιάτα.

7uEBp2.png M3GSp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω vitex χρησιμοποιω και τα αλλαζω συχνα.Δε μυριζουν.Αυτα που μυριζουν ειναι οσα ειναι τυπου vitex αλλα απο κατι μαρκες αλλες.

Συμφωνώ απόλυτα. Και μάλιστα αγοράζω εκείνο το βετεξ που είναι σε ρολό, κόβω όσο χρειάζομαι κάθε φορά και το ανανεώνω συχνά.

Κι εγω vitex χρησιμοποιω και τα αλλαζω συχνα.Δε μυριζουν.Αυτα που μυριζουν ειναι οσα ειναι τυπου vitex αλλα απο κατι μαρκες αλλες.

Δηλαδή μπορει να φταιει η μαρκα? Αλλα να μυριζουν και αλλα οχι? Παντως δυο μερες το εχω στο νεροχυτη, μαζευω μονο νερα και σημερα μυριζει!!!

Τα νευρα μου!

Δηλαδή μπορει να φταιει η μαρκα? Αλλα να μυριζουν και αλλα οχι? Παντως δυο μερες το εχω στο νεροχυτη, μαζευω μονο νερα και σημερα μυριζει!!!

Τα νευρα μου!

Τι να σου πω...εγω αυτο εχω παρατηρησει.Δε δικαιολογειται να μυριζει σε 2 μερες.

Διαφημίσεις