Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδονεφρολόγος Γεωργάκη


Δ+Β

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος την παιδονεφρολόγο- παιδοουρολόγο Γεωργάκη και πως μπορω να κλείσω ραντεβού στο ιατρείο της.

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΣΤΗΝΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΝΑ ΤΟΝ ΚΟ. ΚΑΠΟΓΙΑΝΗ ΠΑΙΔΟΝΕΦΡΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 6944517817 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.

:P
Link to comment
Share on other sites

Σ'ευχαριστώ για την απάνατηση. Μου είπαν ότι για να πάω σε αυτήν πρέπει να έχω πάρει κάτι για τα νεύρα από πριν και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις δεν έχω και πολύ υπομονή. Απλά έλεγα μήπως στο ιατρείο της ήταν πιο φιλικη. Θα πάρω αύριο τηλ να κλείσω με τον Καπογιάννη. Είναι κρίμα να κάνουμε ολόκληρο ταξίδι με τρία παιδιά και να μην μείνουμε ευχαριστημένοι.

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Link to comment
Share on other sites

Μία από τα ίδια κι εγώ. Είχαμε ραντεβού ημέρα απεργίας. Παίρνω τηλ και μου λένε ότι θα δεχτεί κανονικά τα ραντεβού της. Πάμε λοιπόν στο Πιαίδων και εκεί μου λένε στην γραμματεία ότι θα δεχτεί μόνο τα παιδιά της επαρχίας και με είπαν ψεύτρα ευθέως. Τις έβρισα, μαζεύτηκαν και όταν ήρθε η Γεωργάκη εννοείται ότι δεν έκανε εξαίρεση να με δεχτεί μια μου με ταλαιπώρησαν οι υφιστάμενοί της. Φυσικά τα άκουσε και αυτή και δεν ξαναπάτησα. Αγενέστατη!!!!

Κι εγώ πλέον στον Καπόγιαννη πάω. Είμαι ικανοποιημένη, αλλά να ξέρεις ότι είναι κάπως του χρήματος. Περαστικά σας!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Τι εννοείς "είναι κάπως του χρήματος" ? Όταν θα πάμε για την πρώτη επίσκεψη θα μας ζητήσει και κάτι άλλο ή αναφέρεσαι στη συνέχεια (π.χ κάποια επέμβαση?

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Θα παραθεσω μερικες πληροφοριες για τους παιδονεφρολογους στο Αγια Σοφια-ως εργαζομενη μεσα στο νοσοκομειο(νοσηλευτρια)-και ελπιζω να φανουν χρησιμες σε καποιους απο εσας. Η κα Γεωργακη ειναι πολυ εμπειρη παιδονεφρολογος-εχει ομως προσφατα συνταξιοδοτηθει,θα συμφωνησω ομως οτι στους τροπους της δεν ειναι πολυ καλη-εχει ιατρειο πλεον εξω.Ο κος καπογιαννης ειναι εμπειρος παιδονεφρολογος, πολυ επικοινωνιακος και ευγενικος (ισως λιγο παραπανω των δημοσιων σχεσεων)-ξερει ομως καλα τη δουλεια του,ειναι καθημερινα στο νοσοκομειο. Ο κος Στεργιου ειναι παιδονεφρολογος στην Πανμ/κη κλινικη ειναι καλος, επισης τον βρισκεις καθημερινα -λιγο ομως παραπανω αγχωδης.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Μία από τα ίδια κι εγώ. Είχαμε ραντεβού ημέρα απεργίας. Παίρνω τηλ και μου λένε ότι θα δεχτεί κανονικά τα ραντεβού της. Πάμε λοιπόν στο Πιαίδων και εκεί μου λένε στην γραμματεία ότι θα δεχτεί μόνο τα παιδιά της επαρχίας και με είπαν ψεύτρα ευθέως. Τις έβρισα' date=' μαζεύτηκαν και όταν ήρθε η Γεωργάκη εννοείται ότι δεν έκανε εξαίρεση να με δεχτεί μια μου με ταλαιπώρησαν οι υφιστάμενοί της. Φυσικά τα άκουσε και αυτή και δεν ξαναπάτησα. Αγενέστατη!!!!

Κι εγώ πλέον στον Καπόγιαννη πάω. Είμαι ικανοποιημένη, αλλά να ξέρεις ότι είναι κάπως του χρήματος. Περαστικά σας![/quote']

 

 

Όλοι ξέρουμε πως λειτουργούν τα δημόσια νοσοκομεία... Πάντως αν κάποιος θέλει έναν καλό παιδονεφρολόγο για το παιδί του, ΄πρέπει ανεπιφύλακτα να επισκεφτεί την κα Γεωργάκη. πρέπει να βάζουμε στην άκρη διαφορές και συμπεριφορές και να κοιτάζουμε το καλύτερο για το παιδί μας...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

γεια σας, ψαχνω και εγω εναν καλο παιδονεφρολογο απο αθηνα και η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει. το κοριτσακι μου ειναι 2,5 χρονων και πασχει απο νεφρωσικο συνδρομο. ευχαριστω εστω για αυτες τις πληροφοριες που δωσατε.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Την Κα Γεωργάκη την γνωρίσαμε τον προηγούμενο Ιούνιο, όταν την επισκεφτήκαμε στο ιατρείο της για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο μικρούλης (σοβαρή στένωση πυελοουρητηρικής συμβολής). Από συστάσεις φίλων και γνωστών γιατρών αλλά και του παιδιάτρου μας, καταλήξαμε ότι, από τους συναδέλφους της, θεωρείται κορυφή στην παιδονεφρολογία. Αυτό ήταν αρκετό για εμάς! Στη διάρκεια των διαδοχικών επισκέψεων που πραγματοποίησαμε όλο αυτό το διάστημα, διαπιστώσαμε και νοιώθουμε πλέον την «υποχρέωση» να καταθέσουμε με κάθε ειλικρίνεια στο φιλόξενο αυτό ιστολόγιο, τόσο την «άνεση» με την οποία χειρίστηκε αποτελεσματικά το πρόβλημα του μικρούλη μας, όσο και το πόσο θετικά και ανθρώπινα μας προσέγγισε.

Υπήρξε ιδιαίτερα προσεκτική και μεθοδική στην περιοδική «ανάγνωση» των εξετάσεων και πάντα σίγουρη και αποφασιστική στις οδηγίες και στις αποφάσεις της (αναμονή ή χειρουργική επέμβαση). Δεν μας «άγχωσε» καμμία στιγμή για την επιτυχή κατάληξη του προβλήματος, χωρίς να ξεχνά όμως να μας εφιστά την προσοχή σε θέματα διαρκούς παρακολούθησης (εξετάσεις, οδηγίες για αποφυγή ουρολοιμώξεων). Πάντα πρόθυμη να μας καθοδηγήσει (πολλές φορές και από το τηλέφωνο) για οτιδήποτε προέκυπτε.

Όταν πια η στένωση παρουσίασε επιδείνωση και έπρεπε αναγκαστικά να οδηγηθούμε σε επέμβαση (πιθανότερο ενδεχόμενο για το οποίο μας είχε ενημερώσει από την αρχή), μας έδωσε δύο ονόματα χειρούργων παιδο-ουρολόγων. Δεν δίστασε να τηλεφωνήσει η ίδια στον παιδοουρολόγο της επιλογής μας για να τον ενημερώσει για την περίπτωσή μας, ενώ η ίδια ενημερώθηκε άμεσα από τον χειρούργο για την εξέλιξη και το αποτέλεσμα της επέμβασης!

Για την επιστημονική κατάρτιση και πληρότητα της γιατρού και για την ανεπιτήδευτη ανθρωπιά της Κας Γεωργάκη, οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας. Ευχόμαστε δε, παιδάκια με παρόμοια προβλήματα να τύχουν της πολύτιμης ιατρικής φροντίδας της Κας Γεωργάκη και να ανακτήσουν την υγεία τους.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 1 χρόνο μετά...

καλησπερα σε ολους ..εμας η μικρη μας εχει παλλινδομηση αρισρερου νεφρου 4 βαθμου..μετα απο συστασεις επισκεφτηκαμε την Κα Γεωργακη..συμφωνω η εμπειρια της την κανει πολυ καλη γιατρο..ομως οπως ειπε κ καποια αλλη φιλη εδω πλεον εχει συνταξιοδοτηθει και σε πολλα θεματα εχει μεινει με την παλι σχολη με την παλια μεθοδο..σε πολλα θεματα μας εβαλε σε μαι διαδικασια που δεν την κανουμε πλεον με την εξελιξη που υπαρχει..ευτυχως με την παιδιατρο μας το λυσαμε το θεμα..και ρε παιδια πολλαααα λεφτα η επισκεψη..ενταξει εχει ειδικοτητα αλλα για καποιον που εχει θεμα κ πρεπει να κανει συχνα επισκεψη που να βρισκει τοσα λεφτα για επισκεψη.ειμαι υπερβολικη?

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...