Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ειναι αρρωστος και με διωχνει

Recommended Posts

Σημερα ο Γιαννης εχει πολυ καταροη και συναχι. Αφου τον εκανα ενα ζεστο μπανακι , τον παστωσα με φυσιολογικους ορους, του τραβηξα τις μυξουλες με φισιομερ, τον ετριψα με οτριβιν και τον εβαλα για υπνο.

Πριν λιγο ειχε πολυ βηχα κλαμα. Παω και εγω τον πιανω αγκαλια , του εβαλα σπρει αερολιν (μου ειχε πει ο παιδιατρος αν εχει δυσκολια το βραδυ να του βαλω) , τον ξαναετριψα με οτριβιν, και του εδωσα και νερακι.

Εννοειτε οτι εκλαιγε δεν ηθελε κλπ αλλα δεν ειχα επιλογη.

Με το που τον εβαλα στην κουνια εκατσα να τον χαιδεψω λιγο να κοιμηθει αλλα δεν με ηθελε με τιποτα. :-( Σηκωθηκε ορθιος (απο καθιστος) και με εσπρωχνε να φυγω οποτε εφυγα.

Μετα απο λιγο ξανασηκωθηκε κλαιγοντας και ηθελε το νερο που πριν πετουσε. Του το εδωσα και μολις το πηρε παλι ουρλιαζε να φυγω.

Τι στο καλο? Λετε να με εχει παρει απο φοβο επειδη οταν ειναι αρρωστος εγω του βαζω τα φαρμακα? Με εχει συνδεσει με κατι που δεν του αρεσει ?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, περαστικά στο αντράκι σου!! Αυτη η συμπεριφορά ακριβώς μου θυμίζει τον δικό μου τον Γιάννη, πριν λίγες μέρες...

Συνάχι, καταροή, μυξούλες και λίγο βήχα, από φλεματάκια.

Μας κράτησε καμία εβδομάδα, τα δύο πρωτά βράδια ήταν πολύ δύσκολα, ήθελε και δεν ήθελε όλα και τίποτα καθώς ούτε να τον πάρεις αγκαλία, να τον ηρεμήσεις.. Αυτό που κατάλαβα εγώ έιναι ότι είχε εκνευριστεί που δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και ξύπναγε θα μπορούσα να πώ και κάποιες φορές ίσως λίγο φοβισμένος. (εμείς του σηκώσαμε λίγο το στρωματάκι στην κούνια, και όταν κοιμήθηκε τον γυρίσαμε ανάσκελα, να αναπνεέι πο ευκολα και του βάλαμε και νεράκι στο δωματιο του με 1 - 2 σταγόνες ευκάλυπτο, τον βοηθάει πάρα πολύ)

Είπα κι εγώ οτι δεν με θέλει γιατί όποτε έμπαινα στο δωμάτιο του φώναζε περισσότερο και πέταγε τα πάντα. Δεν είναι έτσι όμως μην στεναχωρίεσαι και μην το σκέφτεσαι, απλά ήταν μια δύσκολη στιγμή και δεν ήξερε τι του έφταιγε, ίσως ήθελε να κοιμηθεί η ψυχουλά δεν μπορούσε όμως με βουλωμένη μυτούλα και μετά εκνευρίστηκε.. Σήμερα θα είναι μια καλύτερη μέρα και θα σε πάρει πολλές αγκαλίες..!!

Ότι πολυτιμότερο... 
 Γιάννης 13/01/2009
 Αλέξης 09/03/2011 

Εννοειτε. Το ιδιο εκανε και η δικια μου με τα 40αρια που βαρεσαμε. Με εσπρωχνε να φυγω και μαλιστα μου το ελεγε κιολας 'οσχι φυγε!'.....οταν πηγαινα για φαρμακο και ελεγε συνεχεια 'μπαμπα'. Δεν με ηθελε γιατι της εδινα φαρμακο. Δεν ειχε ομως παιχνιδι εκει. Δεν με ενοιαζει. Δωστου η δικια σου. Δεν την λυπηθηκα καθολου. ή μαλλον την λυπηθηκα γιαυτο την πιεζα. Τες πα. Περασε κουτσα στραβα η αρρωστια και τωρα δε θελει να τον βλεπει τον πατερα της. Συνεχεια 'Μαμα μου' ειναι και με αγκαλιαζει και με φιλαει..........;)

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Σημερα ο Γιαννης εχει πολυ καταροη και συναχι. Αφου τον εκανα ενα ζεστο μπανακι , τον παστωσα με φυσιολογικους ορους, του τραβηξα τις μυξουλες με φισιομερ, τον ετριψα με οτριβιν και τον εβαλα για υπνο.

Πριν λιγο ειχε πολυ βηχα κλαμα. Παω και εγω τον πιανω αγκαλια , του εβαλα σπρει αερολιν (μου ειχε πει ο παιδιατρος αν εχει δυσκολια το βραδυ να του βαλω) , τον ξαναετριψα με οτριβιν, και του εδωσα και νερακι.

Εννοειτε οτι εκλαιγε δεν ηθελε κλπ αλλα δεν ειχα επιλογη.

Με το που τον εβαλα στην κουνια εκατσα να τον χαιδεψω λιγο να κοιμηθει αλλα δεν με ηθελε με τιποτα. :-( Σηκωθηκε ορθιος (απο καθιστος) και με εσπρωχνε να φυγω οποτε εφυγα.

Μετα απο λιγο ξανασηκωθηκε κλαιγοντας και ηθελε το νερο που πριν πετουσε. Του το εδωσα και μολις το πηρε παλι ουρλιαζε να φυγω.

Τι στο καλο? Λετε να με εχει παρει απο φοβο επειδη οταν ειναι αρρωστος εγω του βαζω τα φαρμακα? Με εχει συνδεσει με κατι που δεν του αρεσει ?

Όχι βρε Ελενικ, είναι αρρωστούλης και τις ιδιοτροπιούλες τις κάνει στη μανούλα που τα δέχετε όλα.

Περαστικούλια και γρήγορα!!

Σημερα παλι τα ιδια απο κατασταση υγειας. Μονο που σημερα με το που ειδε ορο εστησε μυτη και δεν εβγαλε αχνα. Φανηκε να τα εχει τοσο αναγκη που φανταζομαι ποσο χαλια ειναι.

Αχ τι περναει το μωρακι μου...

nanis Εμενα στον ευκαληπτο κανει συριγμο οποτε δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω

Οσο για το ανασκελα δεν τον βολευει καθολου γιατι γυρνανε οι μυξουλες πισω και μπουκωνει (βολευετε καλυτερα πλαι προς μπρουμητα σε αυτες τις περιπτωσεις).

Οντως φανηκε παντως να τα εχει παρει στο κρανιο και να μην θελει κανεναν γιατι το εκανε και σημερα και ξαποστειλε και τον μπαμπα :roll:

Αντε να περασει γιατι το να ουρλιαζει απο ταλαιπωρια και να μην θελει κανεναν με αποτελεσμα να ειναι μονος χωρις μια αγκαλιτσα μου σπαραζει την καρδια :-(

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Περαστικα στο Γιαννακι σου , ε ναι μωρε επειδη του βαζεις τα φαρμακα , ο καιμενουλης , και εγω πολυ τα λυπαμαι οταν πρεπει να τα βαλουμε διαφορα στη μυτη τους . Βασικα εμεις το κανουμε εναλαξ με τον αντρα μου οποτε μας συνηθησανε και τους 2 . Αν και ο μεγαλος μπορε να φυσηξει πλεον τη μυτη του , και τα φαρμακα τα περνει με κουταλι και τρελαινεται και απο χαρα κιολας .

QRyOp2.png