Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σαπιο κοτοπουλο απο κρεοπωλειο σουπερ μαρκετ

Recommended Posts

Αποψε πηγα στο σουπερ μαρκετ πασιγνωστης αλυσιδας για τα ψωνια της εβδομαδας.

Αγορασα απο το κρεοπωλειο του, κοτοπουλο γνωστης μαρκας (που προτεινει και η greenpeace)

Οταν πηγα σπιτι και το ανοιξα διαπιστωσα οτι το κοτοπουλο ειχε ηδη αρχισει να χαλαει. βρωμαγε και ειχε ήδη πανω του γλιτσα!!!!!!!!!!!!

Πηρα τηλ στο ΣΜ και μου ειπαν να το επιστρεψω με την αποδειξη τη Δευτερα μιας και ηταν ηδη 8 η ωρα και το καταστημα εκλεινε.

Το θεμα δεν ειναι μονο το κοστος για να μου επιστρεψουν τα χρηματα αλλα μονο που σκεφτομαι οτι αν ελειπα απο το σπιτι και η μαμα μου μαγειρευε το κοτοπουλο και το ταιζε στα παιδια μου τοσο πιο πολυ εκνευριζομουν:evil::evil::evil::evil::evil:

Δεν θελω να το αφησω ετσι και απλα να παω στο ΣΜ να τους τα πω να μου δωσουν τα χρηματα και να τελειωσει εκει.

αν τη γλυτωσαν τα δικα μου τα παιδια δε σημαινει πως αλλα παιδια θα ειναι τοσο τυχερα!!!!

Σκεφτηκα να ενημερωσω την εταιρια του κοτοπουλου αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω ωστε καποιοι κυριοι να σταματησουν να παιζουν με την υγεια μας προς οφελος της τσεπης τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οποιος ξερει ας με βοηθησει με τη διαδικασία

ευχαρστω

Διαφημίσεις

Αποψε πηγα στο σουπερ μαρκετ πασιγνωστης αλυσιδας για τα ψωνια της εβδομαδας.

Αγορασα απο το κρεοπωλειο του, κοτοπουλο γνωστης μαρκας (που προτεινει και η greenpeace)

Οταν πηγα σπιτι και το ανοιξα διαπιστωσα οτι το κοτοπουλο ειχε ηδη αρχισει να χαλαει. βρωμαγε και ειχε ήδη πανω του γλιτσα!!!!!!!!!!!!

Πηρα τηλ στο ΣΜ και μου ειπαν να το επιστρεψω με την αποδειξη τη Δευτερα μιας και ηταν ηδη 8 η ωρα και το καταστημα εκλεινε.

Το θεμα δεν ειναι μονο το κοστος για να μου επιστρεψουν τα χρηματα αλλα μονο που σκεφτομαι οτι αν ελειπα απο το σπιτι και η μαμα μου μαγειρευε το κοτοπουλο και το ταιζε στα παιδια μου τοσο πιο πολυ εκνευριζομουν:evil::evil::evil::evil::evil:

Δεν θελω να το αφησω ετσι και απλα να παω στο ΣΜ να τους τα πω να μου δωσουν τα χρηματα και να τελειωσει εκει.

αν τη γλυτωσαν τα δικα μου τα παιδια δε σημαινει πως αλλα παιδια θα ειναι τοσο τυχερα!!!!

Σκεφτηκα να ενημερωσω την εταιρια του κοτοπουλου αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω ωστε καποιοι κυριοι να σταματησουν να παιζουν με την υγεια μας προς οφελος της τσεπης τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οποιος ξερει ας με βοηθησει με τη διαδικασία

ευχαρστω

Προστασια καταναλωτη και φανταζομαι οτι θα επρεπε να τους κανει επισκεψη το υγειονομικο

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Πρέπει να πας στο ινκα στο υγειονομικό κ στο χημείο κ να κανείς επώνυμη καταγγελία μπορεί το κοτόπουλο να ήταν χαλασμένο λόγο κακής συσκευασίας μην τους αφήσεις έτσι ειδικά την εταιρία παραγωγής

σημερα πηρα το χαλασμενο κοτοπουλο μιλησα με τον ΕΦΕΤ μου ειπε οτι απο τη στιγμη που εχουν περασει τοσες ωρες που το ειχα στην κατοχη μου το μονο που μπορει να κανει ειναι με καταγγελια την οποια και εκανα επωνυμα(ελπιζω να μην εκανα γκαφα!!!) θα ελεγξουν τις συνθηκες συντηρησης στο carrefur.

στη συνεχεια πηγα στο ΣΜ οπου μου εδωσαν ενα χαρτι για τα χρηματα και ουτε συγνωμη!!!!!!!!!!!:evil:

να εχουν χαρη που εκεινη την ωρα με πηραν απο τον παιδικο τηλ οτι η μικρη μου ειχε 39 πυρετο και εφυγα τρεχοντας και γλυτωσαν τον καβγα!!!!!!!!!!

στη συνεχεια ενημερωσα και την εταιρία Πινδος που ηταν το κοτοπουλο και εκεινοι αναλαμβανουν τα περαιτερω

Δεν ξερουμε πια τι και απο που να ψωνιζουμε:(:(:(:(

τα ματια μας δεκατεσσερα και να μην χαριζομαστε σε κανενα το οφειλουμε πρωτα στους εαυτους μας και μετα στους αλλους !!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια σκεφτείτε μόνο ένα πράγμα:

Τόσο καιρό είχαν απεργία τα φορτηγά με αποτέλεσμα να μην φτάνουν τα προϊόντα την ώρα που έπρεπε στα ράφια των Σ/Μ. Εννοείται χάλασαν και σιγά μην τα πέταξαν. Έχουν βγει όλα στην αγορά! Είτε Σ/Μ, είτε φαστφουντ/εστιατόρια. Σήμερα είδα και προσφορά γνωστής αλυσίδας σε σοκολατοειδή...μαντέψτε πόσες μέρες έμειναν στο φορτηγό κατω από τον ήλιο.

Επίσης να προσέχετε και μετά από εράνους ειδικά, που στέλνουμε τόνους τροφίμων και φυσικά επιστρέφουν πίσω καθώς έχουν πλέον χαλάσει μέχρι να φτάσουνε. Κι αυτά στην αγορά βγαίνουν κι όποιου το στομάχι αντέξει(μην νομίζετε,είμαστε εκπαιδευμένοι στα ληγμένα, ειδικά στην Αθήνα).

Χρειάζεται να πω κάτι για τα καταψυγμένα αυτές τις μέρες? Ειδικά όσα είναι σε προσφορά?