Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κακίες.....

Recommended Posts

Κοπέλες θέλω τη βοήθεια σας.... σε λίγο θα παρεβρεθώ κάπου όπου θα είναι και μια κοπέλα γνωστή μου η οποία κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου έκανε συνέχεια σχόλια για τα κιλα που είχα βάλει (25!!!)

Η συγκεκριμένη γεννησε πριν απο μένα αλλά επειδή το φυσάει το παραδακι είχε προσωπικό γυμναστή και έκανε πιλατες κατα την εγκυμοσυνη.... αρα τωρα είναι σα να μη γέννησε ποτέ!

Επειδή όμως εγώ ειμαι ευαισθητούλα κ δεν τα παω καλά με τις κακίες πείτε μου καμμιά ατάκα να της το βουλώσω γιατι θα μου τη χαλάσει τη βραδιά με τα σχόλια της για τα 10 κιλά που μου έμειναν!!!

Παρενθεση, πριν 2 μηνες γέννησα!

Διαφημίσεις

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Τι λες για το "Δε πας να γ.......?" :twisted::twisted::twisted::twisted:

Ναι δε λέω καλή απάντηση, την είχα σκεφτεί κι εγώ!!!Αλλά αν πω τετοιο πράγμα πάαααει ο γάμος!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

H σιωπή σου προς απάντησή της... Μη μπεις στο τρυπάκι να ''της την πεις'', κατίνα είναι με φράγκα και ψάχνεται για λαβές! Η αδιαφορία θα την σκάσει... :wink:

Θαυματάκι μου δηλαδή να κάνω ότι δεν άκουσα????:confused:

δεν καταλαβαινω για τι πρεπει να απολογηθεις??

ο,τι και να σου πει γυρνα απαξιωτικα την πλατη σου και μην της απαντησεις ΤΙΠΟΤΑ!

Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ!!!

καλα να περασεις κουκλα!!

668bab1939.png

Ε καλά Ράννια μου δεν τη λές μοντέλο 1,50:twisted::twisted: δεν εχω κάτι με τις κοντές κοπέλες αλλά η συγκεκριμένη μου τη σπάει....

Και σπαστε πλάκα, φτωχή κοπέλα από επαρχία είναι απλά παντρευτηκε ένα φίλο μας που τυχαίνει να είναι απο τις πλουσιότερες οικογενειες της χώρας!

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον εσύ όταν παίρνεις αγκαλιά το μωρό σου δεν φοβάσαι μην το πονέσεις με τα κόκκαλά σου :D

Αν και νομίζω πως αν σου πει οτιδήποτε η καλύτερη απάντηση είναι να φύγεις από μπροστά ή δίπλα της, ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Αχ...Κι εμένα μου είχαν-έχουν μείνει και με τη δεύτερη εγκυμοσύνη, καταλαβαίνεις...

Έχω ακούσει άπειρα σχόλια, από γνωστούς, συγγενείς, "φίλους", αγνώστους και πάντα απαντούσα ανάλογα με τη διάθεση...Άλλοτε χαμογελούσα και έλεγα "ναι, ναι" και άλλοτε έλεγα με σοβαρό ύφος "δε βγήκε ολόκληρο το παιδί από την κοιλιά (μου είχε μείνει κοιλιά και είχα ακούσει πολλά σχόλια τύπου "πάλι έγκυος?") και περιμένω σε λίγο να βγουν τα χέρια του (σοκ από τον άλλο εκεί, αλλά εγώ και οι γύρω γελούσαν!)".

Σε αυτή μπορείς να το παίξεις ανώτερη και απλά να πεις "αχ, μπράβο σου που εσύ τα έχασες".

Τουλάχιστον εσύ όταν παίρνεις αγκαλιά το μωρό σου δεν φοβάσαι μην το πονέσεις με τα κόκκαλά σου :D

Αχ...Θα το χρησιμοποιήσω ΣΙΓΟΥΡΑ μετά τη δεύτερη γέννα!!!!

Πες αυτό που 'χε πει η Ντουβλη στη τσόντα της....

''Εμείς οι πλούσιες των προσωπικό γυμναστή μας τον έχουμε για καμουφλάζ....'':wink:

χαχαχαχαχα καλο!!!!!!!!!!! γελασα με την ψυχή μου!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ειλικρινά μακάρι να μπορούσα να κάνω ότι δεν άκουσα ή να γυρίσω και να φύγω... αλλά ωωωωω τι χαρά θα καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι:twisted::twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Μα babystar μου πασχίζαμε 9 ολόκληρους μήνες να τα βάλουμε τα κιλάκια μας για να τα χάσουμε έτσι απλά?????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχα Νομίζω θα της πως ο γιατρός μου είπε να βάλω κι άλλα!!!!:lol::lol:

Εγώ πάντως πιστεύω πρέπει να χειριστείς όλο το θέμα με χιούμορ, να μη χαλαστείς και να μη δείξεις ότι χαλιέσαι...και επειδή κάτι τέτοιες δεν καταλαβαίνουν από χιούμορ και αδιαφορία και συνεχίζουν να λένε την κακία τους μέχρι να πάρουν απάντηση και να καταλάβουν ότι σε πλήγωσαν, αν το συνεχίσει, να της πεις μεγάλη χοντράδα, όσο πιο μεγάλη μπορείς, να της πατήσεις το κάλο, αλλά με χαμόγελο...Μόνο όμως αν το τραβήξει και το συνεχίσει..Αν το πει μαι φορά, χαμογελάσεις, πεις μια μπουρδίτσα και χαμογελάσεις και σταματήσει, μη χαλαστείς και μη το συνεχίσεις...Εγώ αυτό λέω...Μη χαλαστείς προπαντώς, να περάσεις καλά με τον άντρα σου να χαμογελάς!

η απαντηση μου στην μικρη πρωην φτωχη βλαχα θα ταν''αχ!βρισκεις οτι μου μειναν κιλα...τι λες βρε παιδι μου!!!αλλοι βλεπεις κανουνε μωρα και αλλοι γατια''και πριν προλαβει να πει τπτ θα την ρωτουσα ποσα κιλα ειναι το μωρο της(που δεν φταιει αλλα θελει να τακουσει η τυπισσα)και οτι μου πει το δικο μου αν και δεν,δεν μας νοιαζει...θα ειναι 300γραμμαρια περισσοτερο0002015E.gifνα σου πω εγω με τα κιλα και τα ξεκιλα τι θα παθει η δικια σου!!!!!!!!!!!!

sig.asp?img=ad1

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

εγω να δεις σχολια που ακουω απο συγγενεις ομως οχι απο ξενους.οι ξενοι σε μενα ειναι πιο μαλακοι.

ομως δε δινω σημασια,τα προσπερναω και συνεχιζω.

εχω γινει σκληροπετση τοσες φορες που τα χω ακουσει.

εσυ τωρα επειδη εισαι ευαισθητουλα αν σε πει κατι για τα κιλα σου πες της ειρωνικα "πωπω καλε με το καλο λογο στο στομα εισαι"

αυτο ειχα πει εγω στη πεθερα μου οταν εκανε σχολιο;) και εκανε μοκο

Τι θα έλεγα στη θέση σου:

"Εμένα μου είχαν πει... πως πολλά κιλά=μεγάλη καρδιά... Νομίζω πως το πέτυχα... !" (Ρίξ'της και μια πατόκορφη ματιά... με λύπηση που... δεν το κατάφερε αυτό!!) ;)

Μετά...χαμογελάς... και φεύγεις!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

αν σε προλαβα κ δεν εφυγες για τον γαμο...

εγω θα της ελεγα, ναι βρε παιδι μου, ειδες? κ το λεω στον αντρα μου αλλα δεν με φηνει να χασω γραμμαριο! ανακαλυψαμε μια νεα διασταση στο SEX .δεν με αφηνει σε ησυχια.......

δοκιμασε το ! κριμα δεν ειναι ο δικος σου να πιανει τα κοκκαλα??????

κ πες μας ποσα χρωματα θα αλλαξει. χι χι χι

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Τι υψος εχεις? Αν εισαι στα κανονικα, πες της ότι ευτυχως που εχω και καποιο υψος και δεν φαινεται τοσο φανταζεσαι να ημουν και κοντη... τα κιλα χανονται το υψος ομως....χιχιχιχι

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

αν σε προλαβα κ δεν εφυγες για τον γαμο...

εγω θα της ελεγα, ναι βρε παιδι μου, ειδες? κ το λεω στον αντρα μου αλλα δεν με φηνει να χασω γραμμαριο! ανακαλυψαμε μια νεα διασταση στο SEX .δεν με αφηνει σε ησυχια.......

δοκιμασε το ! κριμα δεν ειναι ο δικος σου να πιανει τα κοκκαλα??????

κ πες μας ποσα χρωματα θα αλλαξει. χι χι χι

:P:p:p:p:p:p

τελειο!!!