Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Recommended Posts

Αχ, κορίτσια δεν αντέχω άλλο την αναμονή,είναι που δεν πάω εδώ και 15 μέρες και στο ιατρείο και νοιώθω τα νεύρα μου να τσιτώνονται επικύνδηνα!!! :twisted: Σταμάτησα και εδώ και 2 μήνες και από το νοσοκομείο και όλη μέρα στο σπίτι δεν την μπορώ,είναι που είχα συνηθίσει να δουλεύω και 12 ώρες την ημέρα και τώρα μου φαίνεται κάπως!!!Θα μου πείτε και με το δίκιο σας οτι έφαγες τον γάϊδαρο η ουρά έμεινε!Ε!Αυτή η ουρά είναιμ που δεν τρώγεται!!!!!

Διαφημίσεις

Join the club :P:P απο τη μερα που μπηκα στο μηνα μου επερνα καθε πρωι τηλ τις φιλες μου κ κλαιγομουνα "ελα..ουτε χτεσ δε γεννησα :( " ...οταν η κολλητη μου ειδε το μηνυνα "ξυπνα μωρη γενναω" στις 5 το πρωι νομιζε πως της κανω πλακα...υπομονη λοιπον κ ολα θα γινουν :D:D:D με το καλο! κ με ενα πονο!

Σε κατανοώ!!!!!! Μου την είχε δώσει κι εμένα στον 9ο!!!

Και πάνω που έλεγα πάει θα τον φάμε όλο τον μήνα .....τσουπ! Στις 37 εβδομάδες ήρθε ο μπέμπης με ξαφνικό σπάσιμο νερών!

Υπομονή λοιπόν, τελειώνεις!

Υπομονήήήήή!!!!!!

:wink::wink: και μετά θα κρατάς το μωράκι σου και θα είσαι το ποιό ευυχισμένο άτομο στον κόσμο!!!!!

Μια φίλη μου ήταν στο μήνα της και φοβόταν να μην γεννήσει πρίν με τον άντρα της κάνουν πολιτικό γάμο ( τώρα θα μου πείτε καλά τον 9ο περίμενε και αυτή η ευλογημένη? ε, προβλήματα.... :cry::cry::cry: )

τέλος πάντων , παντρέυονται δευτέρα πρωί και το απογευματάτι, τσούπ!!! σκάει μύτη το μανολάκι..... :D:D

Έίδες το αγόρι παιδί μου, δεν ηθελε να βγεί πρίν η μανούλ ατου παντρευτεί με δόξα και τιμή... ν αμην την αφήσει ο μπαμπάς αστεφάνωτη..... ουτε την τούρτα του γάμου δεν πρόλαβε η καημένη να δοκιμάσει... :D

Aphrodite_k

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!Σήμερα πήγα στον γιατρό μου μιας και ένιωθα κάπως περίεργα,είχα και κάτι πονάκια χαμηλά και λέω αντε να πάω να με δει :!: Λοιπόν η μπέμπούλα μου έχει ΄πάρει θέση και ο τράχυλος έχει ωριμάσει α! και διαστολή 2 παρακαλώ :!: Οπότε λέει ο γιατρός οτιμέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχω γεννήσει :D:D:D Και θα γλητώσω και την πρόκληση :P:P:P Δεν μπορείτε να φανταστήτε τι χαρά που νιώθω :lol::lol::lol::lol: Φιλάκια σε όλες σας και ευχαριστώ για την συμπαράσταση :D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

καταρχην να μην αγχωνεσε :D πρεπει να δεις το μωρο που ερχεται σαν ενα χαρμοσυνο γεγονος που περιμενες πως κ πως μηνες κ να μη σκεφτεσαι τη γεννα..αντεξες εννια μηνες..στις 9 ωρες κολλας? 8) εχεις δυο διαστολη αλλα μπορει να μην εχει ακομα μαλακωσει ο τραχιλος..περπατα οσο περισσοτερο μπορεις.. :D

Δεν είναι οτι φοβάμαι τη γέννα (καλα ψέματα λεώ... :oops: ) ή οτι δεν το βλέπω σαν χαρμόσυνο γεγονός ! Απλα δεν κατάλαβα οτι ...πλησιάζουμε . Δεν έχω μπει ακόμα στον μήνα μου και αυτό ίσως με αγχώνει λίγο αν και είχα πάντα στο μυαλό μου ότι ίσως γεννήσω πιο νωρίς .

VgL7.jpgIgLdp2.png

Ελευθερία κι εγώ δεν είμαι και πολύ καλά αυτές τις μέρες! Δεν την αντέχω άλλο αυτή την αναμονή, έχω κουραστεί αυτή την κατάσταση και πλέον δεν με ενδιαφέρουν οι ωδίνες, πραγματικά θα ανακουφιστώ μόλις με πιάσουν οι πόνοι της γέννας ή μου σπάσουν τα νερά! Συνεχώς γκρινιάζω και παραπονιέμαι, δεν αντέχω άλλο τον εαυτό μου!

Ο γιατρός είπε μέσα στη Μεγάλη Βδομάδα θα έρθει ενώ ΠΗΤ έχω την πρωτομαγιά.

Υπομονή σου εύχομαι!!!

Καλησπέρα κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!Σήμερα πήγα στον γιατρό μου μιας και ένιωθα κάπως περίεργα,είχα και κάτι πονάκια χαμηλά και λέω αντε να πάω να με δει :!: Λοιπόν η μπέμπούλα μου έχει ΄πάρει θέση και ο τράχυλος έχει ωριμάσει α! και διαστολή 2 παρακαλώ :!: Οπότε λέει ο γιατρός οτιμέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχω γεννήσει :D:D:D Και θα γλητώσω και την πρόκληση :P:P:P Δεν μπορείτε να φανταστήτε τι χαρά που νιώθω :lol::lol::lol::lol: Φιλάκια σε όλες σας και ευχαριστώ για την συμπαράσταση :D:D:D:D:D:D

Κούκλα μου σου έυχομαι ότι καλύτερο, και θα δείς ότι το μωράκι σου θα έρθει γρήγορα και ανώδυνα και θα είσαι η πίό ευτυχισμένη μανούλα. :D:D:D:D

Φιλάκια

Aphrodite_k

Αχ!!! Πόσο σας κατακαβαίνω!!!! Από την μια έχω κουραστεί και θέλω να βγεί επιτέλους η μπουμπούκα.Απο την άλλη σήμερα που μου είπε η γιατρος οτι έχω διαστολή 2 και πλησιάζουμε με επιασε πανικός για την διαδικασία του τοκετού. :roll::roll::roll:

2GxD.jpg2GxDp2.png

Διαφημίσεις