Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γειά σας!!!

ερώτηση: Από 10 ημερών, που έπεσε ο αφαλός της,κάνω τη μικρή μπάνιο και τη λούζω κάθε βράδυ. Μου είπε η πεθερά μου ότι δεν κάνει να τη λούζω κάθε βράδυ γιατί θα αδυνατίσουν τα μαλλία της...ε και δεν έχουμε και πολλά :D:D μήπως ξέρει κανείς κάτι?

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω οτι αυτό τεκμηριώνεται επιστημονικά :lol: !! Τον Δημήτρη που τον έκανα κάθε μέρα μπάνιο δεν έπαθαν τίποτα τα μαλλιά του!! Τώρα τον χειμώνα τον έκανα μέρα παρα μέρα οπωσδήπτε πολλές φορές και κάθε μέρα και το καλοκαίρι με τις ζέστες θα αρχίσουμε τα διπλά πάλι, μεσημέρι βράδυ!! Τι δηλαδή θα μείνουμε κουρούπες????????????????? Δεν νομίζω τα μαλλιά του είναι ίδια κοψιά και τρίχα του πατέρα του!! δεν έχει να κανει με τη συχνότητα του μπανιου...

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Καλά αυτά τα λένε όλες οι γιαγιάδες του κόσμου.. .κι εγω το ίδιο έκανα μπάνιο και λούσιμο κάθε μέρα... ρώτησα τη γιατρό και μου είπε το χειμώνα να τον λούζω μέρα παρά μέρα και το καλοκαίρι καθημερινά γιατί ιδρώνει...

ayTFp3.pngivwvp2.png

Για να είσαι σίγουρη... Δε ρωτάς κάποιον παιδίατρο/δερματολόγο?!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Και εμένα η πεθερά μου μου ειπε οτι ο καλύτερος τρόπος για να μετεφέρω το παιδί στο αυτοκίνητο είναι στην αγκαλιά μου "σαν την αγκαλιά της μάνας δεν υπάρχει" :lol: αυτο μας έλειπε να την πιστέψω. Αν τις ακούγαμε θα βάζαμε χλωρίνη στα ρούχα του μωρού (για να φύγουν όλα τα μικρόβια).

Διαφημίσεις

Και εμένα η πεθερά μου μου ειπε οτι ο καλύτερος τρόπος για να μετεφέρω το παιδί στο αυτοκίνητο είναι στην αγκαλιά μου "σαν την αγκαλιά της μάνας δεν υπάρχει" :lol: αυτο μας έλειπε να την πιστέψω. Αν τις ακούγαμε θα βάζαμε χλωρίνη στα ρούχα του μωρού (για να φύγουν όλα τα μικρόβια).

Κοίτα δεν την ακούω κατά γράμμα, αλλά μου φάνηκε να έχει μία λογική γιατί ούτε εγώ λουζομαι κάθε μέρα.Θα ρωτήσω και τον παιδιατρο την επόμενη φορά που θα πάμε. Thank you all :D

Εμείς τον χειμώνα τον κάναμε μπάνιο κάθε 2-3 μέρες (τοπικά τον πλέναμε καθημερινά σε κάθε αλλαγή πάνας) και αυτό γιατί έκλαιγε. Μετά οταν άρχισε να του αρέσει κάναμε πιο συχνά.

Το καλοκαίρι δε, έκανε κάθε μέρα μπάνιο.

Δεν παθαίνουν τίποτα τα παιδιά με το μπάνιο, ίσα ίσα εγώ νομίζω ότι κάνει καλό γιατί καθαρίζει το κεφαλάκι και δεν βγάζει νινίδα.

Εμένα μια περίοδο είχε αρχίσει να βγάζει ένα στρώμα και τότε είχαμε καθημερινό λούσιμο (με κλάμματα)

Οντως το καθημερινο λουσιμο δεν κανει καλο, δεν ειναι και απαραιτητο.Μπανακι να την κανεις καθε μερα , λουσιμο 3 φορες την εβδομαδα ειναι αρκετο.

KeDzp2.png

CBqup3.png