Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τελειες τιμες

STAUROULA

Recommended Posts

λοιπων επειδη μπηκα και εγω στο τριπακι να φτιαξω μονη μου τις μπομπονιερες γιατι οπου πηγα και κοιταξα μου λεγανε τρελες τιμες ανακαλυψα τα εξης:

υπαρχει ενας δρομος στο κεντρο Ρομβης λεγεται που μπορεις να βρεις τα παντα παμθηνα,

εγω κοιταξα για τις μπομπονιερες να βρω παιχνιδακια βασικα και βρηκα ατελειωτα σχεδια σε τιμες απο 1 ευρω εως 1,40, να φανταστητε βρηκα μια ξυλινη σφεντονα που την βρηκα σε μαγαζι στο περιστερι ετοιμη 2,50 ευρω και μου την αφηναν 1 ευρω δλδ 1,50 ευρω τουλι και κουφετα κοροιδια εντελως.

σε αυτον τον δρομο εχει τα παντα απο υλικα μεχρι και βαπτιστικα, σε ενα μαγαζι μου ειπαν μαλιστα οτι αν παρω τα βαπτιστικα απο εκει ολο το σετ μου το αφηναν 300 ευρω, και ειχε υπεροχα κουτια,λαμπαδες κλπ απλα εμενα δεν μου αρεσαν τοσο τα ρουχαλακια για τα αγορακια γιατι εχουμε βρει με την κουμπαρα μου στην lapin κατι τελεια (ειμαι και λιγο ψωναρα)

τα κοριτσιστικα ομως ηταν τελοια.

Πατε μια βολτα θα εκπλαγητε με αυτα που θα δειτε.....

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΑ30 σε ολο τον δρομο εχει μικρα μαγαζακια με παιχνιδακια στα 5 που μπηκα βρηκα στα 4 ειναι μικρα μαγαζακια το ενα διπλα στο αλλο και σε αυτο που εγραψα πριν εχει, ειδικα εκει εχει απιστευτη ποικιλια.

και οι ετοιμες μπομπονιερες ειναι αρκετα φθηνες φανταστητε περιπου 0,30 λεπτα επανω απο οτι δινουν σκετο το παιχνιδακι απλα εγω θελω να τις φτιαξω μονη μου για να τις κανω πιο πλουσιες να βαλω και γληφιτζουρια επανω.

Διαφημίσεις