Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΞΕΤΑΣΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΣΤΙΣ 23/9 ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΣΤΙΣ 7/10 ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΙΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ?:(

Διαφημίσεις

Δεν γνωριζω κατι και δεν το εχω ξανα ακουσει για να σε βοηθησω.

Ο γιατρος που εκανες την β επιπεδου τι σου ειπε?Ειναι κατι που πρεπει να ανησυχεις?Δεν σου εδωσε εξηγησεις?

Δεν σου ειπε να κανεις αμνιοπαρακεντηση?μηπως δειξει κατι για να εισαι σιγουρη.

Μηπως να παρεις και δευτερη γνωμη απο αλλο γιατρο?Ψαξτο πηγαινε και αλλου για να εισαι σιγουρη και να ηρεμησεις.

Μην ανγωνεσαι μπορει να μην ειναι και τοσο σοβαρο.

Βρε κούκλα μου, τι όλα καλά και μπορεί να είναι κάτι, μπορεί και όχι; Αν είναι κάτι, τι μπορεί να είναι αυτό; Πώς ερμηνεύεται; Σε τι μεταφράζεται; Αν πάλι δεν είναι τίποτα τελικά, πότε θα το ξέρεις και πώς; Καλά έτσι πετάει μια βόμβα ένας γιατρός και σ΄αφήνει να παιδεύεσαι; Μόνο και μόνο γι' αυτό είναι απαράδεκτος! Ασυζητητί να πάρεις και δεύτερη γνώμη, και τρίτη να μη σου πω!Κάνε το, αν μη τι άλλο για να ηρεμήσεις και να γλυτώσετε από το άγχος και εσύ και το μωράκι σου!

Συγγνώμη για το ξέσπασμά μου, κι έχεις και την αγωνία σου, αλλά αυτοί οι γιατροί με τα μισόλογά τους με τρελλαίνουν!

Για τη βραχυκεφαλία ξέρω ότι είναι σύμπτωμα συνδρόμου που οφείλεται σε χρωμοσωμικές ανωμαλίες, αλλά πρέπει να έχει συγχρόνως και άλλα συμπτώματα και ενδείξεις. Αν εσένα σου είπε μόνο γι΄αυτό, μπορεί όντως να μην είναι απολύτως τίποτα και άδικα σε έβαλε σε τέτοια αγωνία!Ηρέμησε όσο μπορείς και ψάξτο οπωσδήποτε!

3642568b00.png

599c236a6c.png

Διαφημίσεις

Να πάρεις οπωσδήποτε δεύτερη γνώμη! Δεν μπορεί να σου λέει κάτι τέτοιο χωρίς εξηγήσεις και να σε αφήνει μετέωρη, μόνη με το άγχος σου. Μακάρι όντως να μην είναι τίποτα και να πάνε όλα καλά!

RNcFp3.png

DBP9p2.png

βεβαια να παρεις δεύτερη γνωμη!! να επικοινωνήσεις με τον γυναικολόγο σου να τον ρωτήσεις τι ακριβως σημαίνει αυτο,και αν πρεπει να κανεις αμνιο. Επισης αφου όλα ήταν καλα στον πρωτο β επιπεδου γιατι σου ζήτησε να κάνεις και δεύτερη φορά β επιπέδου??

YiMXp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΣΤΙΣ 23/9 ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΣΤΙΣ 7/10 ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΙΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ?:(

Καλά βρε κορίτσι μου, δεν σου είπε τίποτε άλλο; Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Δεν ξέρω που έκανες Β' Επιπέδου αλλά αν είσαι στην Αθήνα και θέλεις μπορώ να σου συστήσω δύο κορυφαίους υπερηχογραφιστές....Τουλάχιστον να είσαι σίγουρη ότι θα σου πουν ακριβώς αυτό που είναι.

4iqfp2.png?nAtPrUav

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..

ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΙΣΑ ΤΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΙΣ 23/9 ΗΜΟΥΝ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΙΧΟ ΟΛΑ ΦΑΝΙΚΑΝ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΓΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΞΑΝΑ ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ 7/1Ο ΤΑ ΕΙΔΕ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΣΟΜΙΑ Η ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΡΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ.. ΑΑ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 4.4 ΜΜ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ?

Διαφημίσεις

Κατ' αρχάς εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Γνώμη μου είναι να κάνεις κάποιο ραντεβού με εξειδικευμένο σ' αυτους τους υπερήχους γιατρό, όχι απλα σε κάποιον άλλο γυναικολόγο. Έχουν αναφερθεί ονόματα μέσα στο forum.

για τετοια θεματα που μονο ενας ειδικος θα μπορουσε να μας λυσει τις αποριες μας, θα πρεπει να απευθυνθεις αρχικα στον γυναικολογο σου απ'τον οποιο θα απαιτησεις ολες τις δυνατες εξηγησεις που μπορει να σου δωσει κ μετα σκεψου κ για μια 2η γνωμη απο αλλον γιατρο. Ορισμενοι γιατροι ειναι τελειως ανευθυνοι...

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

γεια σου.σχεδον το ιδιο ειχα παθει κι εγω. στον ιδιο γιατρο επανελαβα κι εγω την β-επιπεδου γιατι στην αρχη κατι ειδε στο στομαχι και το εντερο. μετα μου ελεγε οτι οι πιθανοτητες για συνδρομο νταουν εγιναν 1/500 και ότι πρεπει να κανω αμνιο.ενω στην αρχη οι πιθανοτητες μου ηταν 1/35000.αυτο που πρεπει να κανεις ειναι β-επιπεδου σε αλλο γιατρο και απο την αρχη, δηλαδη χωρις να αναφερεις τι βρηκε ο πρωτος για να μην τον προκαταβαλεις στον τροπο εξέτασής του. κορυφαιος σε αυτα ειναι ενας στο κωλονακι.εκει πηγα και εκανα β-επιπεδου χωρις να του πω τιποτα απο αυτα που ειχε βρει ο πρωτος ο ανευθυνος. τα βρηκε ολα τελεια τον ρωτησα 100 φορες μηπως υπαρχει υποψια για κατι και επεμενε οτι ειναι ολα φυσιολογικα.δοξα το θεο ηταν ολα καλα. αυτο το μπορει που σου λενε ειναι οτι χειροτερο.μετα απο αυτα ο γυναικολογος μου ειπε να παρω και 3η γνωμη γιατι ειμασταν 50-50 απο τους 2 πρωτους γιατρους και παλι τα βρηκαν ολα καλα. ασε που ο πρωτος με εβαλε να κανω ολες τις εξετασεις απο την αρχη μεχρι εξεταση και για κυστικη ινωση που κανει 260ευρω.συνολο χαλασα πανω απο 800 ευρω χωρις κανεναν λογο.αλλα την στεναχωρια που εζησα εκεινες τις μερες ακομα δεν την εχω ξεχασει που η μικρη μου κοντευει να χρονισει. 2η και 3η γνωμη!!!!μην στεναχωριεσαι γιατι σου ειπαν μπορει.κανε και αλλη να ησυχασεις και εσυ και το μωρακι σου.

Δε θελω να σε στενοχωρησω και να σε αγχωσω αλλα αυχενικη 4,4 ειναι πολυ μεγαλη και χρηζει περαιτερω ερευνας! Μην αφηνεις τον χρονο να περναει γιατι εισαι σε προχωρημενη κυηση και πρεπει να ξερεις τι να κανεις εγκαιρως!

Παρε οπωσδηποτε 2η και 3η γνωμη! Και πηγαινε σε εξειδικευμενο επιστημονα!

Ελπιζω ολα να πανε καλα!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

εγω θα εκανα 2 υπερηχο σιγουρα,αν εδειχνε προβλημα θα εκανα πρωτα καποιες εξετασεις για αρρωστιες που κολλας κατα την εγκυμοσυνη που μπορουν να προκαλεσουν βραχυκεφαλια και αμεσως μετα τα αποτελεσματα αμνιοπαρακεντηση.λεω πρωτα να κανεις εξετασεις γιατι αν ειναι καποια αρρωστια θα παρεις θεραπεια πρωτα και μετα αμνιο για να δεις αν η συγκεκριμενη ασθενεια περασε στο μωρο.

Διαφημίσεις