Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΡΑΜΑΝΕΣ

malouni

Recommended Posts

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! Αγορασα απο το ebay παμφθηνα αυτες τις παραμανες για τα μαρτυρικα και τελικα ειναι τοσο χοντρες που θα ξεσκισουν τα ρουχα των καλεσμενων!!!

πηρα 200 τεμαχια και μου στοιχισαν 47,95 $ δηλαδη 30 ?. (0,16 ? η μία!!!!).

Επειδη δεν προκειται να μου χρησιμεψουν καπου τελικα, αν καποια θελει να τις αγορασει ας μου στειλει πμ και θα τις ταχυδρομησω με δικα μου εξοδα... ή αν ειμαστε κοντα να συναντηθουμε να της τις δωσω

ειναι κριμα να μου μεινουν... μπορει καποια να τις χρειαζεται και η τιμη τους ειναι παρα πολυ καλη!!!!

PICT2027.jpg

Διαφημίσεις

θα σου πρότεινα αν θες να τις χρησιμοποιήσεις να είναι μέρος του μαρτυρικού σου η παραμάνα... να βάλεις όμως πάνω ένα κορδελάκι κι από εκεί να πιαστεί με καρφιτσούλα πάνω στα ρούχα του κόσμου...

άσε που.. μπορείς απλά να τις μοιράσεις στα χέρια των καλεσμένων... πλέον κανένας δεν καρφιτσώνει :wink:

λες???? για να βαλω καρφιτσα το σκεφτηκα αλλα δεν ξερω πως ακριβως να το κανω!!!! για δωστε καμια ιδεα!!! το ξερα οτι θα με σωσετε!!!!!

θα φορτωσω σε λιγο τη φωτο πως ηθελα να το κανω και θα τα ξαναπουμε!!

λες???? για να βαλω καρφιτσα το σκεφτηκα αλλα δεν ξερω πως ακριβως να το κανω!!!! για δωστε καμια ιδεα!!! το ξερα οτι θα με σωσετε!!!!!

θα φορτωσω σε λιγο τη φωτο πως ηθελα να το κανω και θα τα ξαναπουμε!!

λέω!!!! :wink:

δες εδώ http://www.elxisdoro.gr/list.php?subcatid=379 πως έχουν πάνω κάτω τα φτιογκάκια πάνω στις παραμάνες... (εσύ καλύτερα να το βάλεις κέντρο κι όχι άκρη) ε από κει, πάνω στο κομπάκι του φτιόγκου θα βάλεις από πίσω τις καρφιτσούλες :wink:

αυτο ηθελα να κανω... τωρα που το σκεφτομαι δεν θα ηταν ασχημο με την καρφιτσα!! λοιπον, θα τις κρατησω τελικα!!! θα μου βγει 0,26 το μαρτυρικο!!!

PICT2028.jpg

Διαφημίσεις

Kαι είναι και Πανέμορφο!!!! :D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Πολύ καλό πολύ οικονομικό,τι άλλο θες?

Τους το μοιράζεις στο χέρι,γλιτώνεις τα τσιμπήματα και τα τρυπήματα και αφήνεις τους καλεσμένους σου να το κάνουν οτι θέλουν!

Με το καλό η βάφτιση.

Καλα, ειναι πολυ ομορφα!

Τελεια!

:wink::wink::wink:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! Αγορασα απο το ebay παμφθηνα αυτες τις παραμανες για τα μαρτυρικα και τελικα ειναι τοσο χοντρες που θα ξεσκισουν τα ρουχα των καλεσμενων!!!

πηρα 200 τεμαχια και μου στοιχισαν 47,95 $ δηλαδη 30 ?. (0,16 ? η μία!!!!).

Επειδη δεν προκειται να μου χρησιμεψουν καπου τελικα, αν καποια θελει να τις αγορασει ας μου στειλει πμ και θα τις ταχυδρομησω με δικα μου εξοδα... ή αν ειμαστε κοντα να συναντηθουμε να της τις δωσω

ειναι κριμα να μου μεινουν... μπορει καποια να τις χρειαζεται και η τιμη τους ειναι παρα πολυ καλη!!!!

PICT2027.jpg

Να σου πω αν σου περισευουνε θα ηθελα και εγω 50 :D

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Κοριτσια καλημερα και απο μενα.

Επειδη ειμαι ασχετη τελειως τα μαρτυρικα ειναι απαραιτητα ?

Γιατι απο το μαγαζι που κλεισαμε τα βαπτιστικα δεν μου ειπαν τιποτα :?

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

Κοριτσια καλημερα και απο μενα.

Επειδη ειμαι ασχετη τελειως τα μαρτυρικα ειναι απαραιτητα ?

Γιατι απο το μαγαζι που κλεισαμε τα βαπτιστικα δεν μου ειπαν τιποτα :?

Έχω ακούσει ότι στη Θεσσαλονίκη, τα μαρτυρικά δε συνηθίζονται, γι' αυτό μη σε παραξενεύει που δε σου είπαν τίποτα. Στην Νότια Ελλάδα, πάνε πακέτο με όλα τα υπόλοιπα της βάφτισης.

Πάντως, εδώ και κάποιο καιρό, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και στα μέρη σας. :wink:

fUvDp2.png

Είναι στη διακριτική ευχέρεια των γονιών αν θα βάλουν μαρτυρικά

προσωπικά επέλεξα να μην πάρω :D

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

• 1 month later...

επανηλθα!!!!!! τελικα δεν θα τις χρησιμοποιησω!! αν καποια τις θελει με 30? ας μου στειλει μυνημα!!! θα τις εβαζα στις μπομπονιερες μς καποιο διακοσμητικο για να μην πανε χαμενες αλλα ειναι μονο 200 και θα φτιαξω 300 μπομπονιερες!!!!

Διαφημίσεις