Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ικα και δωμάτιο νοσοκομειου

Recommended Posts

ξέρει κάποια αν έχεις ασφάλεια ικα τι δωμάτιο δικαιούσε σε γέννα σε δημοσιο νοσοκομειο ? είμαι στο Αττικό και θέλω να βγάλω ένα budget. ... εάν κάνεις καισαρική (που δεν πληρώνεις τίποτα) μπορεις να επιλέξεις μονοκλινο ή δίκλινο ή σε βάζουν σε ότι δικαιούσε??

Διαφημίσεις

κούκλα σε βάζουν σε οτι έχουν :)

και εγώ σε δημόσιο γέννησα το πρώτο βράδι ήμασταν 5 λεχώνες και 6 μωρά παρακαλώ συν οι συνοδοι άλλοι 6!!!

Την 2η μέρα με πήγανε σε δίκλινο!!!

Πλήρωνεις τα ίδια όπου και να σε βάλουν, μια συμμετοχή ανάλογα με τις μέρες που θα καθήσεις!!

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Για το δωμάτιο θα το συζητήσεις με τον γιατρό σου. Εγώ της είχα πει ότι θέλω δίκλινο και σε δίκλινο με βάλανε από την πρώτη μέρα. Τώρα η διπλανή μου είχε ΙΚΑ και με καισαρική δεν πλήρωσε τίποτα. Αν δεν έκανε καισαρική το κόστος ήταν στα 80 ευρώ τη βραδιά στο Αλεξάνδρα τώρα για το αττικό δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι κάπου τόσο θα είναι και εκεί άντε υπολόγισε 100 να είσαι μέσα.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

xanp αν δεν έχει δωμάτιο το νοσοκομείο άδειο δεν μπορεί να κάνει τπτ ο γιατρός... αλλα η καισαρική ειναι και προγραμματισμένη επέμβαση οπότε μπορεί να το συζητήσει φαντάζομαι...

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Κοίτα εγώ γέννησα φυσιολογικά αλλά μου εξήγησε η γιατρός μου ότι ανάλογα με τον βαθμό τους δικαιούνται κάποια δωμάτια για τις γυναίκες τους.Τώρα αν συμφωνήσεις από πριν τι δωμάτιο θέλεις απλά υπολογίζει στο περίπου και της κρατήσανε δωμάτιο.Άλλωστε όταν με είδε τελευταία φορά μου είπε μέχρι κυριακή θα γεννήσεις και έπεσε διάνα Κυριακή 1.20 τα ξημερώματα γέννησα και ενώ εκείνο το διάστημα γινόταν χαμός στο νοσοκομείο εγώ πήγα αυτομάτως σε δίκλινο.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις