Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ειναι σοβαρή αντιμετώπιση αυτή??

nanis

Recommended Posts

Από πού να το πιάσω και από πού να το αφήσω δε ξέρω!!!! Τρία άτομα, τρείς φίλες με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα!! 20 απίστευτα χρόνια και τώρα αναρωτιέμαι: είναι δυνατόν να αλλάξει ο άνθρωπος μετά από τόσα χρόνια??? Και δε μιλάω μόνο για εκείνες τις δύο που πάντα θα αγαπάω και θα είμαι δίπλα τους μιλάω και για μένα!!!! Αλλάζει ο άνθρωπος τι λέτε???

Βαδίζουμε και οι τρεις τα τριάντα , η Λία ρομαντική, Ρούλα η αποφασιστική κι εγώ η πιο χύμα όπως λέγανε πάντα. Τρείς τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες με πολλά όμως να μας συνδέουν!!

Μη σας τα πολυλογώ, η Ρούλα είναι με ένα παλικάρι 4 μήνες περίπου, έχοντας μέχρι τώρα τα καλύτερα συναισθήματα για εκείνον τολμούμενη να ονειρευτεί μια πιο σοβαρή σχέση με τον τύπο (37 ετών). Πριν λίγες μέρες μαθαίνει ότι είναι έγκυος!!! Σχεδόν κάθετη στο να κάνει διακοπή κύησης, προσπαθώντας κάπου να κρατηθεί. Εκείνος τρελαμένος από τη χαρά του θέλει το μωρό και προσπαθεί να την πείσει ότι θα τα καταφέρουν παρόλο το λίγο της γνωριμίας τους. Η Λία υπέρ της διακοπής και εγώ υπέρ της σκέψης να κρατήσει το μωρό, εφόσον ξεκαθαρίσει στον εαυτό της πρώτα εάν θέλει η ίδια αυτό το μωρό και είναι διατιθεμένη να το μεγαλώσει είτε έτσι είτε αλλιώς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις και κυρίως το μέλλον (σημειωτέων στα 20 περίπου είχε κάνει άλλη μια διακοπή κύησης) προσπαθώντας να μην τις δώσω εγώ την απάντηση, αλλά η ίδια στον εαυτό της.

Μιλώντας καθημερινά και με τις δυο (δίνουμε τηλεφωνικό ραντεβού καθότι εγώ δεν μένω πλέον Αθήνα και μιλάμε εκείνες από το ντούμπλεξ κι εγώ από το δικό μου), συνειδητοποιώ η Ρούλα τείνει να κρατήσει το μωρό και η Λία προσπαθεί με νύχια και με δόντια για το αντίθετο. Σε προσωπικό τηλέφωνο μεταξύ μας μου αποκαλύπτει ότι ο τύπος που είναι η Ρούλα ευτυχισμένη έχει παρελθόν με βεβαρημένο ποινικό μητρώο λόγο κλοπών και διαχείριση ουσιών και γι αυτό επιμένει τόσο πολύ!!!! Δε της είπε όμως τίποτα γιατί δε περίμενε ότι θα προχωρούσε αυτή η σχέση και σε καμία περίπτωση αυτή η εξέλιξη!!!

Και ρωτάω εγώ, εμείς που τα λέγαμε όλα πως καταφέραμε να αποκρύψουμε η μια στην άλλη κάτι τόσο σοβαρό??

Και τώρα τι είναι το σωστό να της πει την αλήθεια πριν πάρει όποια απόφαση, αφού πάρει την απόφαση, ή όπως λέει η Λία (φοβούμενη και όπως τα κάνε) ότι ο άνθρωπος αυτός μπορεί να άλλαξε και δεν πρέπει να του κόψουμε την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά να προχωρήσει σε διακοπή και να της πει μετά μέσες άκρες!!!!!! Eίναι σοβαρή αντιμετώπιση αυτή?

Μιλάμε θα τρελαθώ και έχοντας ένα παιδάκι και περιμένοντας το δεύτερο δε μπορώ να την προτρέψω σε διακοπή!!!! Πιστεύω πως μια επέμβαση μπορεί να την μετανιώσεις το να γεννήσεις ένα παιδί ΠΟΤΕ!!!

Πιστεύω επίσης ότι πρέπει να μάθει την αλήθεια πριν οποιαδήποτε απόφαση της!!!

Πείτε μου, εσείς???

Ότι πολυτιμότερο... 
 Γιάννης 13/01/2009
 Αλέξης 09/03/2011 

Διαφημίσεις

Ειναι οντως δυσκολα τα πραγματα.Εγω παντως ειμαι της αποψεως οτι αν ειναι να της πειτε κατι θα ειναι για τον τυπο και ας αποφασισει η ιδια το τι θα κανει μαζι του αλλα με το θεμα του παιδιου(αποψη μου παντα)δεν θα επρεπε να της πειτε τιποτα.Θα πρεπει οτι κι αν κανει να ειναι καθαρα δικη της αποφαση χωρις να επηρεαζεται απο κανεναν.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Aκριβώς αυτά που είπε η Ρούλα26. Εφόσον γνωρίζετε πράγματα για τον τύπο πρέπει να τα ξέρει κι εκείνη και να τα διασταυρώσει αν μπορεί. Εκείνη θα αποφασίσει αν θα του δώσει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή...

Το παιδί είναι ανεξάρτητο από την όλη ιστορία και είναι δικαίωμά της τι θα κάνει.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Αλήθεια και πάλι αλήθεια!

Έτσι, θα μπορέσει γνωρίζοντας όλες (ή όσες μπορεί τουλάχιστον) τις παραμέτρους να αποφασίσει τι θα κάνει με το παιδί, γιατί θα ξέρει ότι ενδέχεται αυτό το παιδί να αναγκαστεί να το μεγαλώσει μόνη της! Δεν θα πρέπει να παρασυρθεί από το ωραίο σενάριο ότι "όλα θα πάνε καλά, τον αγαπώ και με αγαπά, το παιδί θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά κλπ". Βρίσκεται στο μεγαλύτερο σταυροδρόμι της ζωής της και πρέπει να καταλάβει ότι την απόφαση θα την πάρει μόνη της, γιατί είναι εντελώς προσωπικό θέμα (τουλάχιστον έτσι όπως έχουν τα πράγματα).

Διαφημίσεις

τι σχεση εχει το τι εκανε στο παρελθον με το τι κανει τωρα μπορει να εκανε μια βλακεια 15 χρονων θα το κουβαλαει μια ζωη? οπως τα λες και το παιδι θελει και την κοπελα την στιριζει. εγω θα της ελεγα οτι ακουστηκε κατι αλλα επειδη ο κοσμος ειναι κακος να μιλησει με τον ιδιο.

τι σχεση εχει το τι εκανε στο παρελθον με το τι κανει τωρα μπορει να εκανε μια βλακεια 15 χρονων θα το κουβαλαει μια ζωη? οπως τα λες και το παιδι θελει και την κοπελα την στιριζει. εγω θα της ελεγα οτι ακουστηκε κατι αλλα επειδη ο κοσμος ειναι κακος να μιλησει με τον ιδιο.

Πολύ σωστό, συμφωνώ απόλυτα. Έτσι τουλάχιστον δεν θα την πάρουν στο λαιμό τους, πείθοντάς την για το ένα ή το άλλο.

καλημέρα και απο μενα.....η αληθεια ειναι πως αν της το πείτε εσεις θα κακιώσει μαζι σας.....θα σκεφτει πως πάτε να της το χαλάσετε και άλλα.....εγω θα πρότεινα σε 1τη φάση αν εχετε καποια επαφη με τον συντροφο της....να του μιλήσετε....ήρεμα....και να του πείτε πως πρέπει να της πει εκείνος την αλήθεια....αν την αγαπάει και θελει να κάνει οικογένεια έχει καλός....

αν και μου φαίνεται κουλο....να είναι πχ μπλεγμένος και να θέλει σαν τρελλός....το παιδί.....γιατί αν ήταν έτσι....θα την παράταγε και θα έλεγε δεν θέλω παιδι....

επίσης καλο θα ήταν να το διαστυρώσετε πρώτα ότι πληροφορία έχετε....

1129643tvsq1yiqpw.gif

συμφωνω απολυτα.

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Διαφημίσεις

fenaki εγώ διαφωνώ στο ότι θα κακιώσει μαζί τους... αν της το παρουσιάσουν σωστά στο στυλ "ακούσαμε κάτι και οφείλουμε να στο πούμε για να το ψάξεις και να είσαι 100% σίγουρη γι' αυτό που πας να κάνεις και φυσικά εμείς θα στηρίξουμε οποιαδήποτε απόφασή σου" δεν υπάρχει περίπτωση να κακιώσει μαζί τους... Αν από την άλλη πιάσουν τον ίδιο και όντως έχει λερωμένη τη φωλιά του τι σου λέει ότι δεν θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τις απομακρύνει;

(Λορέτα Ποντικίνα)

fenaki εγώ διαφωνώ στο ότι θα κακιώσει μαζί τους... αν της το παρουσιάσουν σωστά στο στυλ "ακούσαμε κάτι και οφείλουμε να στο πούμε για να το ψάξεις και να είσαι 100% σίγουρη γι' αυτό που πας να κάνεις και φυσικά εμείς θα στηρίξουμε οποιαδήποτε απόφασή σου" δεν υπάρχει περίπτωση να κακιώσει μαζί τους... Αν από την άλλη πιάσουν τον ίδιο και όντως έχει λερωμένη τη φωλιά του τι σου λέει ότι δεν θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τις απομακρύνει;

δεν διαφωνω όσον αφορα την αληθεια...απλά φοβάμαι πως επειδη ηκοπέλα πλεει σε πελάγη ευτυχιας....ισως σκεφτει πως η φίλη της ζηλευει....και είναι κριμα να χαλάσει η φιλια τους....το έχουμε δει να συμβαινει αυτό....

εγω πάντος οσες φορές εχω πει την αλήθεια σε φίλες μου έχω βγει κακιά...η μια το κατάλαβε αργότερα όταν έσπασε τα μουτρα της η άλλη ομως όχι...νομίζει ακόμη πως την ζηλευω απο τότε και εχω καταλάβει πως έχει σταματίσει να μου λεει πράγματα.....αν και η ίδια ζητούσε επίμονα την γνωμη μου....

αν είναι καθαρός.....δεν χρειάζεται να τσεκάρουν τίποτα....θα καταλάβει πως οι φίλες της θέλουν το καλο της....και θα πει την αλήθεια....

1129643tvsq1yiqpw.gif

αν δεν είναι καθαρός όμως;

(Λορέτα Ποντικίνα)

Από πού να το πιάσω και από πού να το αφήσω δε ξέρω!!!! Τρία άτομα, τρείς φίλες με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα!! 20 απίστευτα χρόνια και τώρα αναρωτιέμαι: είναι δυνατόν να αλλάξει ο άνθρωπος μετά από τόσα χρόνια??? Και δε μιλάω μόνο για εκείνες τις δύο που πάντα θα αγαπάω και θα είμαι δίπλα τους μιλάω και για μένα!!!! Αλλάζει ο άνθρωπος τι λέτε???

Βαδίζουμε και οι τρεις τα τριάντα , η Λία ρομαντική, Ρούλα η αποφασιστική κι εγώ η πιο χύμα όπως λέγανε πάντα. Τρείς τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες με πολλά όμως να μας συνδέουν!!

Μη σας τα πολυλογώ, η Ρούλα είναι με ένα παλικάρι 4 μήνες περίπου, έχοντας μέχρι τώρα τα καλύτερα συναισθήματα για εκείνον τολμούμενη να ονειρευτεί μια πιο σοβαρή σχέση με τον τύπο (37 ετών). Πριν λίγες μέρες μαθαίνει ότι είναι έγκυος!!! Σχεδόν κάθετη στο να κάνει διακοπή κύησης, προσπαθώντας κάπου να κρατηθεί. Εκείνος τρελαμένος από τη χαρά του θέλει το μωρό και προσπαθεί να την πείσει ότι θα τα καταφέρουν παρόλο το λίγο της γνωριμίας τους. Η Λία υπέρ της διακοπής και εγώ υπέρ της σκέψης να κρατήσει το μωρό, εφόσον ξεκαθαρίσει στον εαυτό της πρώτα εάν θέλει η ίδια αυτό το μωρό και είναι διατιθεμένη να το μεγαλώσει είτε έτσι είτε αλλιώς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις και κυρίως το μέλλον (σημειωτέων στα 20 περίπου είχε κάνει άλλη μια διακοπή κύησης) προσπαθώντας να μην τις δώσω εγώ την απάντηση, αλλά η ίδια στον εαυτό της.

Μιλώντας καθημερινά και με τις δυο (δίνουμε τηλεφωνικό ραντεβού καθότι εγώ δεν μένω πλέον Αθήνα και μιλάμε εκείνες από το ντούμπλεξ κι εγώ από το δικό μου), συνειδητοποιώ η Ρούλα τείνει να κρατήσει το μωρό και η Λία προσπαθεί με νύχια και με δόντια για το αντίθετο. Σε προσωπικό τηλέφωνο μεταξύ μας μου αποκαλύπτει ότι ο τύπος που είναι η Ρούλα ευτυχισμένη έχει παρελθόν με βεβαρημένο ποινικό μητρώο λόγο κλοπών και διαχείριση ουσιών και γι αυτό επιμένει τόσο πολύ!!!! Δε της είπε όμως τίποτα γιατί δε περίμενε ότι θα προχωρούσε αυτή η σχέση και σε καμία περίπτωση αυτή η εξέλιξη!!!

Και ρωτάω εγώ, εμείς που τα λέγαμε όλα πως καταφέραμε να αποκρύψουμε η μια στην άλλη κάτι τόσο σοβαρό??

Και τώρα τι είναι το σωστό να της πει την αλήθεια πριν πάρει όποια απόφαση, αφού πάρει την απόφαση, ή όπως λέει η Λία (φοβούμενη και όπως τα κάνε) ότι ο άνθρωπος αυτός μπορεί να άλλαξε και δεν πρέπει να του κόψουμε την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά να προχωρήσει σε διακοπή και να της πει μετά μέσες άκρες!!!!!! Eίναι σοβαρή αντιμετώπιση αυτή?

Μιλάμε θα τρελαθώ και έχοντας ένα παιδάκι και περιμένοντας το δεύτερο δε μπορώ να την προτρέψω σε διακοπή!!!! Πιστεύω πως μια επέμβαση μπορεί να την μετανιώσεις το να γεννήσεις ένα παιδί ΠΟΤΕ!!!

Πιστεύω επίσης ότι πρέπει να μάθει την αλήθεια πριν οποιαδήποτε απόφαση της!!!

Πείτε μου, εσείς???

Νομίζω οτι όλα τα είπες στη φράση:Πιστεύω πως μια επέμβαση μπορεί να την μετανιώσεις το να γεννήσεις ένα παιδί ΠΟΤΕ!!!

Επέμεινε στην ουσία, που είναι το παιδί. Να μη χάνονται παιδιά έτσι, είναι δώρο αυτο που της ήρθε, μακάρι να τη φωτίσει ο Θεός να το δει έτσι, είναι αρκετά μεγάλη για να κάνει τέτοια λάθη.

Διαφημίσεις

πιστευω πως η κοπελα πρεπει να μαθει την αληθεια κι ας κακιωσει μαζι σας..αν αυτος ο ανθρωπος δεν εχει αλλαξει και αργοτερα την παρατησει με ενα παιδι και μαθει οτι ξερατε αλλα δεν μιλησατε,τοτε και θα κακιωσει μαζι σας αλλα και θα σας κατηγορησει οτι της καταστρεψατε τη ζωη..αλλωστε τι φιλες ειστε αν της αποκρυψετε ενα τοσο μεγαλο γεγονος που εμμεσα επηρεαζει και την ιδια?οι φιλοι δεν ειναι για να σου χαιδευουν τα αφτια..ειναι ο καθρεφτης που θα σου πει ολη την αληθεια ακομη και για πραγματα που δεν θες να παραδεχτεις αλλα ειναι και το στηριγμα σου οταν μαθεις αληθειες που πονανε..

πιστευω πως η κοπελα πρεπει να μαθει την αληθεια κι ας κακιωσει μαζι σας..αν αυτος ο ανθρωπος δεν εχει αλλαξει και αργοτερα την παρατησει με ενα παιδι και μαθει οτι ξερατε αλλα δεν μιλησατε,τοτε και θα κακιωσει μαζι σας αλλα και θα σας κατηγορησει οτι της καταστρεψατε τη ζωη..αλλωστε τι φιλες ειστε αν της αποκρυψετε ενα τοσο μεγαλο γεγονος που εμμεσα επηρεαζει και την ιδια?

Συμφωνω απολυτα! Οι φιλες προστατευουν η μια την αλλη. Αφου η κοπελα δεν ξερει τι να κανει και ζηταει την συμβουλη σας πρεπει να γνωριζει τα παντα για να παρει την αποφαση της.

Και απο την στιγμη που δεν τον ξερει πολυ καιρο τον φιλο της οσα πιο πολλα μαθει για εκεινον και το παρελθον του τοσο πιο ολοκληρωμενη εικονα θα εχει.Και για μενα κακως δεν της το ειχε πει απο οταν το εμαθε η φιλη σου.

Η αποφαση ειναι δικη της αλλα εσεις οφειλετε να της δειξετε ολη την αληθεια και οχι να την αφηνετε στο ροζ συννεφακι.

Και ειπες οτι εκανε ουσιες, αυτο οπωσδηποτε πρεπει να το μαθει η φιλη σου γιατι μπορει να κανει κακο και στο βρεφος ακομα και αν τις εχει κοψει τωρα.

Ευχαριστώ, πολύ όλες σας για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον!!! Η πραγματικότητα είναι οτι κι εγω πιστευα ότι έπρεπε να μάθει την αλήθεια, μόνο που δεν ήξερα πως!! Δεν άντεξα, πηρα 2 μερες απο την δουλεια μου day off και πηγα να τις βρω απο κοντά κι όχι από το τηλέφωνο!! Οι πηγές για τις πληροφορίες αυτές ήταν έγκυρες πιο έγκυρες δυστυχώς δεν γινόταν. Όταν κατέβηκα λοιπον κάτω, η Ρούλα δυστυχως είχε μάθει τις πληροφορίες και μάλιστα από την πηγή, (το δυστυχώς πάει για την Λία, θα μπορούσε να είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την κατασταση και να της μιλήσει). Η Λία ¨''φοβισμένη'' για την αντίδραση δεν μπορούσε να την δει!!. Μη σας τα πολυλογώ εγώ ήμουν ο κατά κάποιο τρόπο ο συνδετικός κρίκος (γιατί ήμουν αυτή που ήταν μακρια και ''απών'' από τα μου πε, σου πα, δε σου πα κτλ.) Η Ρούλα τη ρώτησε το αυτονόητο νομίζω ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΣ, ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!! Δε νομίζω οτι υπάρχει απάντηση, δυστυχως η μεταξυ τους εμπιστοσύνη κλονίστηκε!! Σκεπτόμενη όλα αυτά θέλω να πιστεύω οτι η Λία δεν είπε κάτι ορμόμενη στο γεγονός πως έβλεπε τοσο ευτυχισμενη την Ρούλα, έχοντας την παραμικρή ελπίδα ότι όλα αλλάζουν... Η Ρούλα από την άλλη ένιωσε προδομένη διότι πίστευε ότι έπρεπε να την προστατέψει η φίλη μας από ολή την κατάσταση και κυρίως να μην την αφήσει να δεθεί με έναν άνθρωπο (διακινητή παλαιότερα) νυν όμως χρήστη ουσιών, (το τελευταίο ούτε η Λία δεν το ήξερε). Σε συζήτηση με τον γυναικολόγο, για όλα αυτά που γνωρίζει και για όλα αυτά που πιθανόν δε γνωρίζει κατέληξαν στο γεγονός ότι η λογική οδηγεί σε διακοπή κύησης. Ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα... Δεν μπορώ να πώ με σιγουριά εάν το σκέπτεται, ή εαν προσπαθεί να πείσει τον εαυτο της οτι έτσι πρέπει. Μπορώ να πω πως οτι κι εαν αποφασισει ναι, θα είμαστε δίπλα της, εγώ απο απόσταση ίσως (δεν ξερω εαν θα καταφερω να παρω παλι έστω και μια μερα) ή εαν μπορεί εκείνη να έρθει και η Λια από κοντά δίνοντας μεγαλυτερο αγώνα, να κερδίσει την εμπιστοσύνη που έχασε, όχι όμως την αγάπη. Γιατί είμαι σίγουρη οτι την αγαπάει και την ποναει. Σκεφτομαι πολλά ίσως σας κουράζω, αλλα΄μπορούμε να κάνουμε πάντα το σωστό, ξέρουμε ποιο είναι? Αυτο μου είπε κατα κάποιο τρόπο η Λία...

Μεταξύ μας θα ήθελα να το κρατήσει, πιστεύω σε εκείνη, και πιστεύω οτι θα είναι μια υπέροχη μαμα!!!

Ισως είμαι επηρεασμένη και από την δική μου εγκυμοσύνη, όπως λεει ο άντρας μου... δεν ξέρω... ίσως κι αυτο που ειπε ο γιατρος οτι εχει βεβαρημενο ιστορικο υγειας είναι κι αυτο σωστο... Δε ξέρω βρε κοριτσια... τι είναι σωτο και τι λάθος... τελικά??!!!!

Εκείνη είναι αυτή όπου θα αποφασισεί...

Ότι πολυτιμότερο... 
 Γιάννης 13/01/2009
 Αλέξης 09/03/2011 

Εάν έμενα έγκυος από έναν χρήστη ουσιών (που δεν μου το είχε πει) θα το σκεφτόμουν σοβαρά να μην το κρατήσω αφού δεν θα ήξερα τι άλλο μπορεί να κουβαλάει και να μην μου το 'χει πει! Δύσκολη κατάσταση!

Ελπίζω η Λία να την ξανακερδίσει και να της δώσει να καταλάβει πως δεν το έκανε για να την βλάψει.

(Λορέτα Ποντικίνα)

Εάν έμενα έγκυος από έναν χρήστη ουσιών (που δεν μου το είχε πει) θα το σκεφτόμουν σοβαρά να μην το κρατήσω αφού δεν θα ήξερα τι άλλο μπορεί να κουβαλάει και να μην μου το 'χει πει! Δύσκολη κατάσταση!

Ελπίζω η Λία να την ξανακερδίσει και να της δώσει να καταλάβει πως δεν το έκανε για να την βλάψει.

Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα, όπως το είπες εγκυος από χρήστη ουσιών... όσο για την Λία πιστευω πως δεν το έκανε από κακό, αλλά από αφέλεια, ίσως για μια παρατεταμένη ευτυχία καλώς ή κακώς και θέλω να πιστεύω οτι θα τα βρουν πάλι οι δυο τους...

Ότι πολυτιμότερο... 
 Γιάννης 13/01/2009
 Αλέξης 09/03/2011 

Μετά απο τοσα χρονια κολλητές να υπάρχει ακόμα τόση διακριτηκότητα .......? μήπως δεν ειναι διακριτηκότητα απο την μια φιλη απεναντι στην άλλη και υποβοσκει και κατι αλλο ?

Μετά απο τοσα χρονια κολλητές να υπάρχει ακόμα τόση διακριτηκότητα .......? μήπως δεν ειναι διακριτηκότητα απο την μια φιλη απεναντι στην άλλη και υποβοσκει και κατι αλλο ?

οφφ τοπικ..Σωτηρια να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη κοριτσακι..

Συμφωνώ!