Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

11 κιλα και 27 μηνων

Recommended Posts

καλημερα.χθεσ πηγα στο χωριο και ηταν τισ κουνιαδασ μου το μωρα οταν τιν ειδα τρομαξα πετσι και κοκκαλο.οταν την ρωτησα ποσο κιλα ειναι μου ειπε οτι ειναι 11 κιλα ειναι 27 μηνων.κοριτσια ειναι φυσιολογικο?μου λεει οτι ο γιατροσ λεει πωσ ειναι φυσιολογικο.:?::?::?:

Διαφημίσεις

δεν σε αγχωνει που ειναι τοσο αδυνατος.ο γιοσ μου ειναι 10 μηνων και 8000κιλα και η μικρη τον περναει μονο ενα κεφαλι.μπορει απλα να ειμαι πολυ υστερικη :D:D:D

Διαφημίσεις

δεν σε αγχωνει που ειναι τοσο αδυνατος.ο γιοσ μου ειναι 10 μηνων και 8000κιλα και η μικρη τον περναει μονο ενα κεφαλι.μπορει απλα να ειμαι πολυ υστερικη :D:D:D

Μπές στο τόπικ με τα αδύνατα παιδάκια να δείς αν με αγχώνει!!! το έχω ξετινάξει στις εξετάσεις όπως και οι άλλες μανούλες εκει. Φαντάζομαι θα το έχει ψάξει λίγο. Ωστόσο καλό θα ήταν μην την αγχώνετε κι άλλο τη μανούλα λέγοντας της ότι είναι πολύ αδύνατο το παιδί...

Φυσιολογικότατο μου ακούγεται. Ο δικός μου είναι 28 μηνών και 12 κιλά. Η πεθερά μου τον λέει συνέχεια αδύνατο και στενοχωριέται. Παρ'όλα αυτά το παιδί τρώει κανονικότατα. Μόνο που μέχρι πρότινος δεν έτρωγε μπισκοτάκια και γενικότερα σκατολόϊδια. Τώρα με τον παιδικό τα άρχισε κι αυτά. Επιπλέον, τρώει στον παιδικό και στο σπίτι, σαν να άνοιξε η όρεξή του από το παιχνίδι. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι να της φύγει ο καημός...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

εχω απλα να σου πω οτι ο γιος μου 10 μηνων ηταν 8770 απο οτι ειδ στο βιβλιαριο του μολις τωρα και τωρα 18 μηνων ειναι 10.500!οποτε σε σχεση με τον δικο μου ο γιος σου ειναι αδυνατος!θελω να σου πω με αυτο οτι πρωτον σου κανω πλακα και δευτερονν δεν μπορεις να συγκρινεις παιδακια.και ειδικα αγορι με κοριτσι.ασε που μολις περπατανε βαζουν πολυ δυσκολα.εμενα εχθες ο παιδιατρος του γιου μου μου ειπε οτι θελει μεχρι 2 με 2.5 ετων να εχει 4πλασιασει το βαρος γεννησης του να ειναι δηλαδη 12.5 κιλα.στο τελος της προτασης του ομως μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να τα φτασει γιατι δεν καθεται καθολου!!!!!!για αυτο μην αγχωνεσαι καθολου γιατι ειμαι σιγουρη οτι αρκετο αγχος εχει η μανουλα της ανηψιας σου απο μονη της:wink:

εγω δεν τισ ειπα τιποτα δεν θελω να ανακατευομαι κουνιαδα μου ειναι:rolleyes: δεν λεω τιποτα αυτη ξερει καλυτερα απλα ρωτησα για να ηρεμισω.δεν τα συγκρινω ξερω οτι τα αγορια διαφερουν απο τα κοριτσια απλα ανυσυχησα οταν διαβασα για χαμηλη σωματοδινη c γιατι απο οσα ξερω απο τον αντρα μου δεν το εχει κανει αυτη την εξεταση.:roll:

Διαφημίσεις

Εμείς ανήκουμε στην αντίθετη κατηγορία, 9 μηνών και 10.100γρ. :P:p:p!!!!!!!! Στρουμπουλή - στρουμπουλή μπέμπα!!!!!!!!!!

Πέρα από την πλάκα και την ....... σύγκριση, μην ανησυχείς δεν είναι όλα τα παιδιά ίδια. Κάποια είναι πιο αδύνατα.

aYVcp2.png