Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υποκοριστικό για το Δήμητρα

Gatoni

Recommended Posts

Κορίτσια Καλησπέρα θα ήθελα την βοηθεια σας...

Καταρχήν να σας πώ ότι την δευτερη κουκλίτσα μου την βαπτίζω σε ενα μήνα και θα την βγάλω Δήμητρα το οποιο είναι το όνομα της πεθερας μου..

Επειδή η μητέρα μου δυστηχώς δεν βρίσκεται στην ζωή και πλέον με βοηθάει η πεθερά μου το είδα σαν υποχραιωση(με την καλή εννοια) να της δωσω το ονομα της, τα προβλημματα μου είναι δύο..

1) Επειδη δεν μου αρέσει το όνομα αυτο σε κορίτσι θα ήθελα να μου βρείτε πώς αλλιώς θα μπορούσα να την φωνάζω

2) Και να μου άρεσε αυτό το όνομα ντρέπομαι να το φωνάζω ακουγεται λίγο κουφό αλλά ετσι νιώθω..

Διαφημίσεις

Να σου πω, εμένα Δήμητρα με λένε και μου αρέσει πολύ το όνομα, αφού το έδωσα και ως δεύτερο όνομα στην κόρη μου. Ενα όμως υποκοριδτικό που μου αρέσει είναι το Ντέμη.

To Ντέμη ή Ντίμη μου αρέσει κι εμένα.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια, μηπωσ εχετε και κανενα υποκοριστικο για Δημητρησ?γιατι αν και δεν εχω τιποτε προηγουμενα με τον Αγιο, παρ ολα αυτα δεν μου αρεσει ο εξαναγκασμοσ του πεθερου.

rYWUp3.png?PFNMbDcb

και μενα μου αρεσει το Δημητρησ, για τα αλλα παιδακια, που δεν εχουν παππου τον πεθερο μου. παντωσ και το

ντεμησ καλο μου ακουγεται.gatoni, συγνωμη που μπηκα σφηνα στο θεμα σου. παντωσ και για κοριτσακι το ντεμη μου αρεσει πολυ. βεβαια, τη νονα μου που ειναι βαφτισμενη Δημητρα τη λενε Τρουλα( δημητρουλα)

rYWUp3.png?PFNMbDcb

Διαφημίσεις

Για το Δημήτρης μου αρέσει το Δήμος αλλά και το Τζίμης :D

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

gatoni, sorry που καταχραζομαι τον χωρο σου, ψαχνω ενα υποκοριστικο για το Γεωργια-την βαπτιζω το Σαββατο την μπουμπου μου και δεν ξερω πως να την φωναζω.helpppp...

Α...αυτό μπορώ χαλαρά να το απαντήσω ως συνονόματη...

ή Τζωρτζίνα ή Γωγώ... η μαμά μου πάντως επέλεξε το πρώτο και μου έχει μείνει...

και μ' αρέσει πολύ... :)

εχω φιλη που τη λενε Δημητρα και τη φωναζουμε Μητσακι..

για το Δημητρης θα ελεγα κι εγω Τζιμης..

αλλα μην αγχονεστε βρε κοριτσια θα πανε σχολειο και θα βγαλουν απο μονα τους υποκοριστικα..

Καλησπέρα,

την μικρή μου την κόρη την βαπτίσαμε Δήμητρα-μου αρέσει πολύ- αλλά όταν την ρωτάμε πως την λένε ,απαντάει Μιμή. Ίσως απλά να μην μπορεί ακόμη να πεί όλο το όνομα της σωστά και απλά να την βολεύει.

Μου αρέσει το Δήμητρα- Ντίμη- Μιμή.

Επίσης έχου ακούσει για Τούλα, όσον αφορά το Μίκα-δεν θέλω να προσβάλω κανέναν -στα μέρη μου είναι κάπως πειραχτήρικο.

Καλή απόφαση!

Καλησπέρα,

για το Δήμητρα προτείνω το Ντίντα.

για το Δημήτρης, ως έχει...τα υποκοριστικά του, δεν μου αρέσουν καθόλου :mrgreen:

για το Γεωργία, είχα μια φίλη που τη φωνάζαμε Ζωρζέτ!!!

Δεν στο συστηνω,μα το παραθετω γιατι μου εκανε εντυπωση....μια συναδελφο του αντρα μου την βαφτισαν Δημητρα και την φωναζουν Τζημουλα!!!!!!!!!!!!

gatoni, sorry που καταχραζομαι τον χωρο σου, ψαχνω ενα υποκοριστικο για το Γεωργια-την βαπτιζω το Σαββατο την μπουμπου μου και δεν ξερω πως να την φωναζω.helpppp...

Εχω μια γνωστη που την φωνάζουνε Γιουλη κ μπορω να πω οτι μου αρεσει παρα πολυ!

Α! κ το Ντεμης για το Δημητρης ειναι πολυ ωραιο,οσο για το Δημητρα αν δεν θελεις να το αφησεις ως εχει, το Μικα ακουγεται πολυ ωραια.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Κορίτσια Καλησπέρα θα ήθελα την βοηθεια σας...

Καταρχήν να σας πώ ότι την δευτερη κουκλίτσα μου την βαπτίζω σε ενα μήνα και θα την βγάλω Δήμητρα το οποιο είναι το όνομα της πεθερας μου..

Επειδή η μητέρα μου δυστηχώς δεν βρίσκεται στην ζωή και πλέον με βοηθάει η πεθερά μου το είδα σαν υποχραιωση(με την καλή εννοια) να της δωσω το ονομα της, τα προβλημματα μου είναι δύο..

1) Επειδη δεν μου αρέσει το όνομα αυτο σε κορίτσι θα ήθελα να μου βρείτε πώς αλλιώς θα μπορούσα να την φωνάζω

2) Και να μου άρεσε αυτό το όνομα ντρέπομαι να το φωνάζω ακουγεται λίγο κουφό αλλά ετσι νιώθω..

κατά καιρούς από το Δήμητρα έχω ακούσει τα εξής:

δημητρούλα

τρούλα

τούλα

μιμή

μίτητα(από μωράκι)

μήτσι

ντίμυ

αλλά κανένα πιστεύω δεν είναι τόσο ωραίο όσο το ΔΗΜΗΤΡΑ!!!

βασικά έχω κόλλημα και δεν μου αρέσουν τα υποκοριστικά!!!:cool:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...