Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

NAT ή Ταμείο Δημοσίων Υπαλλήλων;;;;;;;;;;

Recommended Posts

Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τη γνώμη σας;;;;;;;;;;;;;;;

Ποιο είναι το καλύτερο ταμείο; Ως προς την αποζημίωση γέννας;;;;;;;;;;;

Ως προς τα εμβόλια του μωρού;;;;;;;;;;Τους παιδιάτρους και τα φάρμακα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Δεν γνωριζω να σου πω για το ΝΑΤ. Εγω ειμαι εμμεσα ασφαλισμενη -μεσω συζυγου- στο Δημοσιο. Δεν εχω καποιο παραπονο, πληρωνω 25% συμμετοχη σε φαρμακα και νοσηλεια και στη γεννα μας εδωσαν πισω 1000 ευρω (τοσα εδιναν το 2009). Γενικοτερα απο γιατρους που ειναι συμβεβλημενοι με το ταμειο δεν εχω παραπονο και δεν πληρωνω επισκεψη.

Το μονο που με ειχε εκνευρισει αφανταστα, ηταν οταν χρειαστηκα να κανω ινσουλινη στην εγκυμοσυνη, επρεπε να πληρωσω πρωτα στο φαρμακειο ολο το ποσο (και ηταν αρκετα ακριβα) και μετα να καταθεσω καποια χαρτια στη Νομαρχια και να περιμενω να μου ερθει ειδοποιηση στο σπιτι για να παραλαβω μερος του ποσου πισω. Τα χαρτια τα καταθεσα κατευθειαν αλλα ειδοποιηση μου ηρθε μετα απο 4 μηνες... :?

Κατα τα αλλα δεν εχω παραπονο!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Δεν γνωριζω να σου πω για το ΝΑΤ. Εγω ειμαι εμμεσα ασφαλισμενη -μεσω συζυγου- στο Δημοσιο. Δεν εχω καποιο παραπονο, πληρωνω 25% συμμετοχη σε φαρμακα και νοσηλεια και στη γεννα μας εδωσαν πισω 1000 ευρω (τοσα εδιναν το 2009). Γενικοτερα απο γιατρους που ειναι συμβεβλημενοι με το ταμειο δεν εχω παραπονο και δεν πληρωνω επισκεψη.

Το μονο που με ειχε εκνευρισει αφανταστα, ηταν οταν χρειαστηκα να κανω ινσουλινη στην εγκυμοσυνη, επρεπε να πληρωσω πρωτα στο φαρμακειο ολο το ποσο (και ηταν αρκετα ακριβα) και μετα να καταθεσω καποια χαρτια στη Νομαρχια και να περιμενω να μου ερθει ειδοποιηση στο σπιτι για να παραλαβω μερος του ποσου πισω. Τα χαρτια τα καταθεσα κατευθειαν αλλα ειδοποιηση μου ηρθε μετα απο 4 μηνες... :?

Κατα τα αλλα δεν εχω παραπονο!

Ευχαριστώ πολύ Φαίη............και εγώ είμαι άμεσα ασφαλισμένη στο ΔΗΜΟΣΙΟ............για το παιδί μου ρωτάω..............ποιο είναι καλύτερο ταμείο.......;

Ευχαριστώ πολύ Φαίη............και εγώ είμαι άμεσα ασφαλισμένη στο ΔΗΜΟΣΙΟ............για το παιδί μου ρωτάω..............ποιο είναι καλύτερο ταμείο.......;

Οπως σου ειπα και παραπανω δεν γνωριζω καθολου απο ΝΑΤ..

Εμεις δυστυχως νοσηλευτηκαμε 2 φορες στο Παιδων (τη μια στο Αγια Σοφια και τη δευτερη στο Αγλαϊα Κυριακου) και η ασφαλεια μας καλυψε 100% εκτος απο μια εξεταση -επρεπε να στειλουμε εγκεφαλονωτιαιο υγρο στη σχολη Δημοσιας Υγειας- που επρεπε να πληρωσουμε το 75%. Μονο εκεινη δεν μας καλυψε.. Κατα τα αλλα, ολα ηταν δωρεαν, ακομα και το γαλα της μικρης οσο καιρο μειναμε μεσα μας το παρειχε το νοσοκομειο.

Ισως καποια αλλη μανουλα που εχει εμπειρια και απο τα δυο ταμεια να ξερει καλυτερα να σου πει. Εγω παντως εχω μεινει ευχαριστημενη μεχρι στιγμης!

Αυτα, και να σου ευχηθω οποια ασφαλεια κι αν διαλεξεις για το παιδακι σου να ειναι αχρειαστη!:wink:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

• 10 months later...

καλησπερα σας!με λενε λιανα και εχω δυο αγορακια!εχω ταμειο δημοσιου απο τον αντρα μου που ειναι ιερεας!θελω να κανω και αλλο παιδι αλλα δεν ξερω τι παρεχει το δημοσιο σε καισαρικη!τα αλλα τα γεννησα με ικα!μπορει να μου πει καποιος?σας παρακαλω!θελω να κανω και μια μπουμπου!με το ικα εδω στα τρικαλα ειναι 3100,και σου δινουν 900 ευρω πισω σαν ανεργη μαμα!ευχαριστω για τον χρονο σας.....:-D