Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ειμαι ενα ορθιο πτωμα...

Recommended Posts

καταρχην καλησπερα.. αν καποια κοπελα γνωριζει κατι θα της ημουν ευγνωμων αν μου απαντουσε..

ολα ξεκινησαν πριν 11 με 12 μερες οταν εκανα τεστ και βγηκε θετικο.. τρελη απο χαρα... πως να μην ημουν αφου μολις πριν 8 μηνες εχασα το αγορακι μου.. πηγαμε στον γιατρο και μου ειπε οτι βρισκομαι περιπου στις 4,5 εβδομαδες και φαινεται στον υπερηχο μια μικρη κουκιδα.. σε μια εβδομαδα ελα ξανα μου λεει... πηγα η κουβεντα του καταπελτης στην σπασμενη σε χιλια κομματια καρδια μου.. δεν ειναι πολυ καλη η αναπτυξη του επρεπε να ειναι μεγαλυτερο.. Α! ξεχασα να πω πως ηρθε λιγο αιμα αλλα σταματησε αμεσως μετα την ληψη προγεστερονης.. ξαναγυρναω στον γιατρο.. θα κανουμε αποξεση λεει.. του λεω μηπως εγινε αργα η συλληψη; οχι λεει δεν δικαιολογειτα.. να κανω χοριακη ρωταω; οχι λεει δεν χρειαζεται.. εγω ομως εκανα και βγηκε 2200 μοναδες στην 6η εβδομαδα περιπου.. μου λεει θα το ξαναδουμε.. σαν να μην εφταναν ολα αυτα σημερα ανεβασα πυρετο μεχρι 37,7 και πηρα μονο ενα ντεπον αφου φυσικα τον ρωτησα.. αιμα δεν εχω καθολου.. πρησμενο στηθος καθολου.. ολα τα αλλα συμπτωματα τα εχω.. δεν ξερω κοριτσια απελπιστηκα.. δεν το περιμενα αυτο.. οχι φετος.. οχι τωρα που πηγαινα να σηκωσω κεφαλι.. απο οτι καταλαβαινω αν και αυριο εχω ξανα ραντεβου.. παω ολοταχως για αποξεση.. ειμαι χαλια.. ευχαριστω..:cry::cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

αχ ρε συ μηπως να επαιρνες και τη γνωμη ενος ακομα γιατρου πριν κανεις την αποξεση;

κριμα και χαρηκα τοσο πολυ στην αρχη που διαβασα το μνμ οτι εισαι εγκυος.

δε καταλαβα ομως γιατι να επιμενει για αποξεση;δε γινεται να περιμενετε λιγακι να δειτε πως θα παει;

μπορει απλα να το επιασες αργοτερα.τι θα πει δε δικαιολογειται;

α!και γιατι να μην κανεις χοριακη;δε μπορω να το καταλαβω;

βεβαια γιατρος ειναι κατι παραπανω θα ξερει αλλα ετσι οπως τα λες σα να βιαστηκε...ξερω γω;

Δεν παίρνεις τη γνώμη και δεύτερου γιατρού? ΔΕΝ είμαι μαμά, δεν έχω πείρα από εγκυμοσύνες για να σε συμβουλέψω (μόνο από ινομυώματα και διάφορα άλλα χειρουργεία, δυστυχώς), αλλά, τι να πω, καμιά φορά χρειάζεται και δεύτερη γνώμη...

it's never too late to start all over again

που να ξερω καλη μου τι γινεται.. πηγα και σε εναν ακομα.. αυτος ειπε να περιμενουμε και να περιμενουμε.. και αμα παθω καμια μολυνση μετα τι γινεται; απ την αλλη δεν θελω με τιποτα να το βγαλω απο μεσα μου πρωτου σιγουρευτω.. ειμαι σε απογνωση.. δεν λεει να μεγαλωσει και αυτο λιγο..

Διαφημίσεις

Να πάρεις και δεύτερη γνώμη κορίτσι μου! με άγχωσε ο γιατρός σου :( τι σου είπε για τόσο ψηλή χοριακή;

και γω είχα αίμα πριν ακούσω καρδούλα στον Νικόλα μου, θα το παλέψουμε μου είπε μόνο που μου απαίτησε να είμαι ήρεμη!

Το ίδιο θα σου πω και γω, να είσαι ήρεμη γλυκιά μου, η Παναγιά ξέρει αν ήρθε η ώρα να σου δώσει την χαρά που σου στέρησε!

Σου εύχομαι τα πιο όμορφα νέα αύριο!

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

αν ο δεύτερος γιατρός σου είπε να περιμένεις άκουσέ τον...αν υπήρχε περίπτωση μόλυνσης δεν θα στο έλεγε...κάνε υπομονή μέχρι την 8η-9η να ακούσετε καρδούλα...

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

καλησπερα κοριτσακι μου,

χαρηκα ρε γαμωτο μολις διαβασα το μην σου.

παρε και μια δευτερη γνωμη βρε κοπελα μου.

ολα γινονται, εχουμε διαβασει εδω μεσα.....

καλη τυχη και να μας γραψεις τα νεα σου..

η παναγια μαζι σου..

668bab1939.png

για την ηψηλη χοριακη δεν ειπε τιποτα.. ξεκουραση λεει και αυριο να το ξαναδουμε.. και ρωταω εγω.. δεν υπαρχει περιπτωση να εγινε η συλληψη πιο αργά; ουτως ή αλλως μου ειχε πει οτι ο οργανισμος μου εχει την ταση να αργει να κατεβασει το ωαριο.. αποκλειεται δηλ.;

Διαφημίσεις

δηλ πως θα παθεις μολυνση;γινεται και αυτο;και πες οτι ειχες αστατη περιοδο και καταλαβαινες μετα απο 2 μηνες οτι εισαι εγκυος,τι θα γινοτανε;

μακαρι να πανε ολα καλα οτι και να γινει και να μη στεναχωριεσαι,οτι γινεται για καποιο λογο γινεται.

ευχαριστω πολυ.. αστατη περιοδο ειχα ναι.. μετα απο την γεννα.. ποτε 29 ποτε 30 και ποτε 33 μερες.. θα εξαντλησω ολα τα περιθωρια και ας βαλει η Παναγια το χερι της.. και παλι ευχαριστω!

που να ξερω καλη μου τι γινεται.. πηγα και σε εναν ακομα.. αυτος ειπε να περιμενουμε και να περιμενουμε.. και αμα παθω καμια μολυνση μετα τι γινεται; απ την αλλη δεν θελω με τιποτα να το βγαλω απο μεσα μου πρωτου σιγουρευτω.. ειμαι σε απογνωση.. δεν λεει να μεγαλωσει και αυτο λιγο..

Να περιμένεις λιγες μερες ακόμη....αχ βρε κοπέλα μου μην ανχώνεσαι...απλά να εισαι ηρεμη και σκεψου θετικα....η χοριακη σου ηταν καλη....

Και σε εμενα στον ζουμερούλη μου ο γιατρος επέμενε πως θα ηταν πάληνδρομος κυηση και με ειχε προτοιμασει για αιριραγιες και πονους και ηταν το διαστημα που ελειπα και ταξιδι στην Αθηνα...... αλλά στο τελος της 6 εβδομάδας ακουσαμε την καρδούλα....

Και οσο για την μολυνση μην φοβασε...αν κατι δεν παει καλα ο ιδιος ο οργανισμός σου θα αντιδρασει.....δεν ειπαμε να περιμενεις και μηνες για λιγες μερες μιλάμε...

Υπομονη και η σκεψη μας ειναι μαζι σου.....με θετικη ενεργεια για το καλύτερο αποτελεσμα....περιμενουμε νεα σου....

συγγνώμη αλλά γιατί να κάνεις απόξεση??

ζει το μωρό γιατί να το βγάλεις; άμα το χάσεις εντάξει αλλά αφού προς το παρόν το μωρό ζει τι σε πειράζει?

άμα όντως έχει πρόβλημα θα πεθάνει μόνο του και τότε το βγάζεις, γιατί να βιάσεις τα πράγματα;;;;

Να περιμένεις λιγες μερες ακόμη....αχ βρε κοπέλα μου μην ανχώνεσαι...απλά να εισαι ηρεμη και σκεψου θετικα....η χοριακη σου ηταν καλη....

Και σε εμενα στον ζουμερούλη μου ο γιατρος επέμενε πως θα ηταν πάληνδρομος κυηση και με ειχε προτοιμασει για αιριραγιες και πονους και ηταν το διαστημα που ελειπα και ταξιδι στην Αθηνα...... αλλά στο τελος της 6 εβδομάδας ακουσαμε την καρδούλα....

Και οσο για την μολυνση μην φοβασε...αν κατι δεν παει καλα ο ιδιος ο οργανισμός σου θα αντιδρασει.....δεν ειπαμε να περιμενεις και μηνες για λιγες μερες μιλάμε...

Υπομονη και η σκεψη μας ειναι μαζι σου.....με θετικη ενεργεια για το καλύτερο αποτελεσμα....περιμενουμε νεα σου....

μονο ενα πολυ πολυ μικρο σακκουλακι ειδαμε.. σημερα ειμαι ακριβως 6 εβδομαδων.. κοιταω τους υπερηχους του κοριτσιου μου και του αγοριου μου στην αντιστοιχη εβδομαδα και ειναι μερα με τη νυχτα!:cry::cry:

Διαφημίσεις

συγγνώμη αλλά γιατί να κάνεις απόξεση??

ζει το μωρό γιατί να το βγάλεις; άμα το χάσεις εντάξει αλλά αφού προς το παρόν το μωρό ζει τι σε πειράζει?

άμα όντως έχει πρόβλημα θα πεθάνει μόνο του και τότε το βγάζεις, γιατί να βιάσεις τα πράγματα;;;;

ιδεα δεν εχω.. αυτο λεω και εγω.. αφου δεν επεσε γιατι να το βγαλω με το ζορι; και το αιμα σταματησε και ολα.. προγεστερονη την σταματησα.. μονο του κρατιεται ρε κοριτσια.. θα τρελαθω..

καλησπερα κοπελα μου και καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου σου ευχομαι αποκαρδιας!

δεν μου αρεσε καθολου ο τροπος που αντιμετωπιζει την κατασταση σου ο γιατρος σου, συγνωμη κιολας αλλα επειδη τυχαινει να εχω παααρα πολλους γιατρους στον περιγυρο μου μια τετοια αντιμετωπιση ειναι κατακριταια απο ολους και θα σου προτεινα να ψαξεις να βρεις καποιον ο οποιος να εχει στο ενεργητικο του παρομοιες δυσκολες περιπτωσεις ωστε να εισαι σιγουρη οτι ΞΕΡΕΙ τι κανει! γιατι δυστυχως πολλοι γιατροι αντι να παραδεχονται πως δεν ξερουν τι συμβαινει, το παιζουν κορωνα γραμματα!

ξερω οτι στο αλεξανδρα η γυναικολογικη ειναι πολυ καλη και αντιμετωπιζουν συχνα περιπλοκες καταστασεις.

πολυ πολυ καλη τυχη και ολα να σας ερθουν οπως τα ευχεστε! ελπιζω να ακουσουμε καλα νεα συντομα!!! :))) φιλια

ιδεα δεν εχω.. αυτο λεω και εγω.. αφου δεν επεσε γιατι να το βγαλω με το ζορι; και το αιμα σταματησε και ολα.. προγεστερονη την σταματησα.. μονο του κρατιεται ρε κοριτσια.. θα τρελαθω..

ειπε αν δεν πεσει μονο του.. που δεν επεσε.. θα μου δωσει χαπια..

Μην κανεις τπτ προτου σιγουρευτεις... Πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση γιατι δεν κατεβαινεις Θεσ/νικη σε γιατρο με υπερηχο Β επιπεδου που μπορει να δει περισσοτερα? Πολλες φορες τα μηχανηματα που εχουν γιατροι σε επαρχιακες πολεις δεν ειναι οτι το καλυτερο... Φιλη μου ειχε παρομοιο προβλημα με σενα πριν λιγες μερες (βαση ΤΠ ενω επρεπε να δουν το μωρο ή σάκο δεν φαινοταν τπτ κ αυτην την προετοιμασαν οτι αν δεν το δουν μεσα στην εβδομαδα θα της το έπαιρναν) Πηγε σε 2 γιατρους κ τελικα την ημερα που της εδωσαν σαν τελικη ειδαν το μωρο κ ακουσαν κ καρδια (αν κ αχνα αρχικα που κ αυτο την ταλαιπωρισε σε αναμονη κ εξετασεις γ αλλη μια εβδομαδα). Τωρα 2 εβδομαδες μετα ολα κυλουν φυσιολογικα.. Σκεψου μονο θετικα κ θα δεις οτι ολα θα πανε καλα..

ο πρίγκιπας μου..

Μην κανεις τπτ προτου σιγουρευτεις... Πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση γιατι δεν κατεβαινεις Θεσ/νικη σε γιατρο με υπερηχο Β επιπεδου που μπορει να δει περισσοτερα? Πολλες φορες τα μηχανηματα που εχουν γιατροι σε επαρχιακες πολεις δεν ειναι οτι το καλυτερο... Φιλη μου ειχε παρομοιο προβλημα με σενα πριν λιγες μερες (βαση ΤΠ ενω επρεπε να δουν το μωρο ή σάκο δεν φαινοταν τπτ κ αυτην την προετοιμασαν οτι αν δεν το δουν μεσα στην εβδομαδα θα της το έπαιρναν) Πηγε σε 2 γιατρους κ τελικα την ημερα που της εδωσαν σαν τελικη ειδαν το μωρο κ ακουσαν κ καρδια (αν κ αχνα αρχικα που κ αυτο την ταλαιπωρισε σε αναμονη κ εξετασεις γ αλλη μια εβδομαδα). Τωρα 2 εβδομαδες μετα ολα κυλουν φυσιολογικα.. Σκεψου μονο θετικα κ θα δεις οτι ολα θα πανε καλα..

ο γιατρος μου διαθετει υπερηχο β επιπεδου και μαλιστα πολυ καλο.. για αυτο φοβαμαι οτι εχει δικιο.. μιλησε με πολυ σιγουρια.. παρακαλαω να εχει αδικο αλλα..:cry:

εχεις δικιο...

να φανταστεις εγω οταν ηταν να γεννησω και πηγα το τελευταιο μηνα σε γυναικολογο στο νοσοκομειο με εβγαζε τα κιλα και τα εκατοστα ακομα και τη ΠΗΤ διαφορετικη απ οτι η γυναικολογος που με παρακολουθουσε εξω.

εχουν μεγαλη διαφορα τα μηχανηματα.

καλυτερα πηγαινε θεσσαλονικη και ψαξτο το θεμα

ο γιατρος μου διαθετει υπερηχο β επιπεδου και μαλιστα πολυ καλο.. για αυτο φοβαμαι οτι εχει δικιο.. μιλησε με πολυ σιγουρια.. παρακαλαω να εχει αδικο αλλα..:cry:

μαλιστα:confused::confused::confused:

παρολαυτα επιμενω για 2η και 3η γνωμη.

βαθια μεσα σου τι πιστευεις;

ευχαριστω πολυ ολες οσες απαντησαν.. θελω τοσο πολυ να πανε καλα.. αλλα η τυχη δεν ειναι με το μερος μου.. καληνυχτα κοριτσια να ειστε καλα.. μολις εχω κατι θα σας ενημερωσω..

τι εννοεις χαπια; για αποβολη;

νομιζω θα πρεπε να ειναι πιο προσεκτικος μετα απο αυτα που περασες.....στη θεση σου θα περιμενα κ αλλο. μεχρι τωρα ξερεις οτι ζει, αρα δεν ειναι αποξεση αυτο, εκτρωση ειναι.

επισης θα προτεινα να επισκεφτεις ξανα τον 2ο γιατρο....κανονικα πας για πρωτο υπερηχο στις 6-7 εβδομαδες κ ακους καρδια...μεχρι τοτε κανεις σιγουρα χοριακη....δεν χρειαζεται ξανα υπερηχος τοσο συχνα!! :roll: και ουτε ειναι το μοναδικο μεσο για την παρακολουθηση της εγκυμοσυνης.....