Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΡΗΚΑΜΕ ΝΟΝΕΣ

gmpat

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!! θα ηθελα να σας πω οτι βρηκα τελικα νονές!!!!!:-P απο εκει που δεν το περιμενα!!!! το βαζω εδω ετσι οσες ειχανε γραψει στο αλλο και δεν το διαβασανε να ενημερωθουνε και να τις ευχαριστησω για την στηριξη τους!!! ηρθανε εχτες και ζητησανε να βαφτισουνε το παιδι οι κυριες του παιδικου σταθμου που εστελνα τα 2 πρωτα παιδια μου!!! οι οποιες συγκεκριμενα δεν ξερανε την ολη ιστορια....η το οτι δεν ειχαμε νονους ... και το προτεινανε απο μονες τους!!! :-P εκει που δεν ειχα πραγματικα κανεναν βρεθηκανε οχι μια αλλα 2 !!! τρελαθηκα!!! μετα τοση στεναχωρια!!! ειπανε οτι θα το βαφτισουνε μετα το πασχα δηλαδη τον μαιο μιας και φετος πεφτει στις 21 / 4 αν δεν κανω λαθος....:-Pδεν με νοιαζει και αυγουστο να μου λεγανε εγω δεν ειχα προβλημα... μενει μονο να μου πυνε ημερομηνια!!!! επτελους!!!! κοριτσιαααααααααααααααααααααααα!!!! θα ησυχασω!!!!!! ψυχικα !!!!:-) θελω να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον που δειξατε στο θεμα μου!!!! να ειστε ολες καλα!!!! και να σας πανε ολα δεξιαααααααααα!!!! παντα υγεια και αγαπη στις οικογενειες σας!!!!:-)

να ειστε παντα ευτυχισμενες!!! σας ευχαριστω ολες!!!!!!

φιλιαααααααααααααααααααααααααα!!!!:-P

Διαφημίσεις