Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπονόμευση του θηλασμου! Βοηθείστε με!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Η γιατρός είπε οτι θα είχαμε ησυχάσει όλοι αν της έδινα το υποαλλεργικό γάλα.:evil::evil::evil:

Μέχρι και ο άντρας μου που ήταν και αυτός φανατικός με τον αποκλειστικό θηλασμο, έφτασε σε σημείο να αμφισβητεί την ποιότητα του γάλακτός μου. Τί να κάνω ? Δεν θέλω να τς δώσω ξένο γάλα ακόμα!!

H γιατρός σου λέει πολλές βλακείες,σορι κιόλας!

Δεν υπάρχει θέμα στην ποιότητα του γάλακτος σου,αυτό να μην το αμφισβητήσεις ποτέ!!

Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει το αίμα στα κακάκια ,φαντάζομαι οι υπόλοιπες κοπέλες θα ξέρουν να σου πουν.Λες ότι η μπεμπούλα δεν παίρνει τόσο βάρος όσο πριν,μπορείς να το συγκεκριμενοποιήσεις αυτό? Φιλιά ;)

Η γιατρός είπε οτι θα είχαμε ησυχάσει όλοι αν της έδινα το υποαλλεργικό γάλα. Μέχρι και ο άντρας μου που ήταν και αυτός φανατικός με τον αποκλειστικό θηλασμο, έφτασε σε σημείο να αμφισβητεί την ποιότητα του γάλακτός μου. Τί να κάνω ? Δεν θέλω να τς δώσω ξένο γάλα ακόμα!!

ναι βέβαια θα είχε ησυχάσει αφού δεν θα χρειαζόταν να ασχοληθεί τι να πω .....κάθε φορά εκπλήσσομαι με τους διάφορους "επαγγελματίες" παιδίατρους δεν θα πω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι γιατί θα φάω κάρτα

Πρώτα από όλα ηρέμησε και γράψε τις ζυγίσεις είναι φυσιολογικό αν το μωράκι σου έπαιρνε αρκετό βάρος να φρενάρει μετά από λίγο καιρό.

Επίσης αν δεν ξέρει ο γιατρός σου να τον ενημερώσεις ότι σύμφωνα με τα ιατρικά βιβλία που ρημαδοδίαβασε η μειωμένη πρόσληψη βάρους είναι ένα από τα συμπτώματα της αλλεργίας

Επίσης για να φανούν τα αποτελέσματα της αποχής θα πρέπει να περάσουν 4-6 εβδομάδες

Λοιπόν, ψυχραιμία!

Καταρχάς ακόμα και να είναι όντως αλλεργία στα γαλακτοκομικά, που είναι το πιθανότερο, μπορεί να πάρει μέχρι και μήνα για να καθαρίσει ο οργανισμός σου και ο οργανισμός του μωρού. Οπότε το αίμα δεν θα εξαφανιστεί μεμιάς.

Κατα δεύτερον η μειωμένη πρόσληψη βάρους είναι σύμπτωμα αλλεργίας, όμως γύρω στον τρίτο με τεταρτο μήνα τα μωρά κάνουν ένα ''πλατώ'' στην ανάπτυξη τους και η παιδίατρος θα έπρεπε να στο έχει αναφέρει.

Επίσης το ότι δεν πήρε πολύ βάρος είναι σχετικό. Θα ψάξω να βρω ποιό είναι το θέμα όπου συζητιέται τι πρόσληψη είναι ικανοποιητική...

Επίσης διάβασε το θέμα ''αλλεργία σε μωρό που θηλάζει'' θα σου λυθούν πολλές απορίες περί αλλεργιών!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Κι εμείς θηλάζουμε αποκλειστικά και είχαμε αίμα στα κακάκια 2 φορές. Δεν το ανέφερα στην παιδίατρο γιατί είδα από μόνη μου ότι προερχόταν από μια σχισμή στον πωπουδάκο του, σαν σύγκαμα. Του έβαζα σουντοκριμ για 1 μέρα και περνούσε. Άνοιξε προσεκτικά με τα χεράκια σου το ποπουδάκι και δες αν έχει εξωτερικά γραμμούλες σύγκαμα.

Για το μόνο που μπορεί κανείς να αμφιβάλλει είναι για την ποιότητα της παιδιάτρου και όχι του γάλατός σου. Δεν θα παίρνει το παιδί όσο βάρος έπαιρνε τους πρώτους μήνες. Εμείς τον πρώτο μήνα πήραμε πάνω από 1 κιλό, σκέψου να συνέχιζε έτσι θα ήταν τώρα πάνω από 11 κιλά! Υπομονή.

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40412

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21508

δες εδω....

ειμαι ομοιοπαθουσα και ξερω ακριβως τι περνας.βρες λιγο χρονο να διαβασεις αυτα τα τοπικ και θα δεις οτι θα παρεις πολυ κουραγιο και θα δεις τα πραγματα πολυ πιο ψυχραιμα!!!

χαλαρωσε οσο μπορεις,προσεχε πολυ την διατροφη σου και ολα θα πανε καλα.

και μην αφηνεις κανεναν-ουτε τον αντρα σου-να σε ριχνει ψυχολογικα.να μην επιτρεπεις καν να σου λενε τη γνωμη τους....

fBaep3.png

uwK7p3.png