Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διακοπή εργασίας-Επιδομα ΙΚΑ-αποριες

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Διέκοψα την εργασια μου λογω αποκολλησης πλακούντα, πήγα στο ΙΚΑ να πληρωθω και μου φανηκαν λιγα τα λεφτα, πηρα 530 για 31 μερες, ενώ στο χαρτι γραφει ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ 44 ευρω και διπλα λεει 11 ευρω και απο κάτω 22 ευρω. Μηπως κάνει κάποιες κρατήσεις το ΙΚΑ? και θα τα πάρω αργότερα? Απλώς έχω ακούσει απο άλλους που έπαιρναν από 630 και πάνω. Καθε μήνα απο τη δουλεια μου έπαιρνα περιπου 850. Θελω τα φώτα σας please.....

Διαφημίσεις

Το χαρτί που πήρες από το ΙΚΑ που γράφει τα λεφτά που πήρες (αν κατάλαβα καλά μιλάς για αναρρωτική άδεια) θα πρέπει να το πας στον εργοδότη και θα σου δώσει κι εκείνος κάποια χρήματα, ώστε να φτάσουν το μισθό σου.

Τουλάχιστον εγώ (πήρα όμως 10 μέρες αναρρωτική) αυτό έκανα

rcTTp2.png?FOa8LWun

eoSGp2.png?NA1YYvQ4

Σε περίπτωση που έχεις συμπληρώσεις χρόνο στον ίδιο εργοδότη τότε πληρώνεσαι κανονικά για τις πρώτες 15 ημέρες αναρρωτικής άδειας στο ημερολογιακό έτος. Μετά το διάστημα των 15 ημερών το ΙΚΑ σου πληρώνει μόνο ένα μέρος και δεν δικαιούσαι κάτι άλλο από κανέναν. Πες μου πιο συγκεκριμένα πράγματα για να σου πω!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Την πρώτη φορά που πληρώνεσαι απο το ΙΚΑ παίρνεις λίγα γιατί για την πρώτη άδεια σε πληρώνει και ο εργοδότης σου. Μετά που πληρώνεσαι αποκλειστικά απο το ΙΚΑ παίρνεις 600 και κάτι ανεξάρτητα αν ο μισθός σου ήταν πολύ παραπάνω. Αυτό νομίζω είναι και το τελικό ποσό. Τουλάχιστον σε μένα έτσι έγινε.

κοριτσια τα φωτα σας ειμαι ανεργη στον οαεδ ενα χρονο απο νοεμβρη του 09 μεχρη τωτα του 10 επερνα επιδομα αλλα ελληξε πιο πριν ειχα ενσημα αρκετα.δικαιουμε τιποτα απο το ικα για την δευτερη εγκυμοσυνη?βοηθεια οποια ξερει ας με βοηθεισει

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!