Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιπλοκές καισαρικής

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κι εγω γεννησα με καισαρικη και μου καναν 5 ενεσες κατα της θρομβωσης.

καθε μερα και μια.

σου καναν κατι τετοιο;

και μετα τι εγινε;

πως το αντιμετωπισατε ιατρικως;

καθε μερα και μια.

σου καναν κατι τετοιο;

και μετα τι εγινε;

και εμενα μου κανανε καθημερινα αντιπηκτικες αλλα την επαθα την ατιμη!!

τωρα συνεχιζω προληπτικα τις αντιπηκτικές ακόμη, συνολικα θα τις κανω για 3 μηνες και στην συνεχεια θα κανω αιματολογικες για να δω μηπως ειμαι θρομβοφιλικη και δεν το γνωριζω.

καθε μερα και μια.

σου καναν κατι τετοιο;

και μετα τι εγινε;

τωρα συνεχιζω προληπτικα τις αντιπηκτικές ακόμη, συνολικα θα τις κανω για 3 μηνες και στην συνεχεια θα κανω αιματολογικες για να δω μηπως ειμαι θρομβοφιλικη και δεν το γνωριζω.

Μηπως δεν εφταιγε η καισαρικη αλλα προυπηρχε ενα προβλημα που δεν το ειχατε δει? Αντιπηκτικες μου εκαναν στην δευτερη καισαρικη και εμενα αλλα ειχα παθει προεκλαμψια...

Διαφημίσεις

Γέννησα με καισαρική και έπαθα θρόμβωση την 3η μέρα μετά την γέννα.

Έπαθε κάποια κάτι αντίστοιχο???

πως το ενιωσες; τι συμπτωματα είχες; υπήρχε σοβαρος κίνδυνος για κάτι; μονη αντιμετωπιση ήταν οι ενέσεις;

επειδη μου προεκυψε φλεβικη ανεπαρκεια ο γιατρος μου ειπε οτι για επομενη εγκυμοσύνη θα πρεπει εχω κανει εγχειρηση τα πόδια μου. ειδαλλως θα πρέπει να κανω αντιπηκτικες κάθε μερα τους τελευταιους μηνες της εγκυμοσύνης για να μη παθω θρομβωση .

καθε μερα και μια.

σου καναν κατι τετοιο;

και μετα τι εγινε;

Μηπως δεν εφταιγε η καισαρικη αλλα προυπηρχε ενα προβλημα που δεν το ειχατε δει? Αντιπηκτικες μου εκαναν στην δευτερη καισαρικη και εμενα αλλα ειχα παθει προεκλαμψια...

για αυτο το λογο θελω να κανω εξετασεις για να ψάξω γιατι το επαθα. Δεν ξέρουμε σε τι οφειλόταν.

να χαιρεσαι τα παιδάκια σου.

Γέννησα με καισαρική και έπαθα θρόμβωση την 3η μέρα μετά την γέννα.

Έπαθε κάποια κάτι αντίστοιχο???

πως το ενιωσες; τι συμπτωματα είχες; υπήρχε σοβαρος κίνδυνος για κάτι; μονη αντιμετωπιση ήταν οι ενέσεις;

επειδη μου προεκυψε φλεβικη ανεπαρκεια ο γιατρος μου ειπε οτι για επομενη εγκυμοσύνη θα πρεπει εχω κανει εγχειρηση τα πόδια μου. ειδαλλως θα πρέπει να κανω αντιπηκτικες κάθε μερα τους τελευταιους μηνες της εγκυμοσύνης για να μη παθω θρομβωση .

είχα πολυ έντονο πονο στο σημείο της θρόμβωσης και είχε μελανιάσει ελαφρά η φλέβα.

το αντιμετωπισα με αντιπηκτικές και΄τώρα θα παω σε αιματολογο.

εσυ τι σκέφτεσαι να κάνεις? επεμβαση ή ενεσεις? Πάντως οι ενέσεις δεν είναι κάτι φοβερο και στο λεει μια που έβλεπε βελονα και έφευγε τρέχοντας... :lol: ουτε που τις καταλαβαίνεις.

ευχομαι να αποφασίσεις το καλύτερο.

εσυ τι σκέφτεσαι να κάνεις? επεμβαση ή ενεσεις? Πάντως οι ενέσεις δεν είναι κάτι φοβερο και στο λεει μια που έβλεπε βελονα και έφευγε τρέχοντας... :lol: ουτε που τις καταλαβαίνεις.

Και καθημερινές ενεσεις για μεγαλο διάστημα δε θα μάρεσαν...

Μάλλον σκέφτομαι επέμβαση γιατι έτσι κι αλλιώς θα πρεπει να την κανω καποια στιγμη, οποτε δε θα τη γλιτωσω..Θα το ψάξω ομως οταν ερθει η ωρα... Σευχαριστώ

Διαφημίσεις