Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λέει για την είσοδο -

Είσοδος: Δωρεάν για όλα τα παιδιά, τα σχολεία και τους Φορείς για το παιδί [προγραμματισμένες επισκέψεις]. 8 ευρώ για τους ενήλικες - συνοδούς των παιδιών.

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

εχει παλι τη μιρκοπολη.εχει παει κανεις σε προηγουμενες?αξιζει?ποση ωρα θελει να την δεις?οι μικρες μου ειναι 5μιση και 2.να παρω τη μικρη ή μονο τη μεγαλη?

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι, βρήκα άλλες τιμές στο site τους:

http://www.mikropolisfestival.gr/Portal/0/ΣημαντικέςΠληροφορίες.aspx

Πληρώνουμε για να μπούμε;

Δωρεάν είσοδος για τα Δημοτικά Σχολεία και ΑμΕΑ.

Γενική είσοδος κατά το Σάββατο και την Κυριακή 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2012: 5€ το άτομο (δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 2 ετών)

Μειωμένο εισιτήριο για πολύτεκνους και ανέργους, με την προσκόμιση σχετικής κάρτας: 2 € το άτομο

Προπώληση στο www.viva.gr

Αχ ήθελα να πάω εγώ το σ/κ με τον μικρό να δω πως είναι αν αξίζει τον χρόνο μας αλλά αρρωστήσαμε κ δεν μπορέσαμε τελικά.Αν πήγε κάποια κοπέλα ας μας ενημερώσει πως είναι να το έχουμε στα υπόψιν μας του χρόνου!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Διαφημίσεις

γινοτανε χαμος, ειχε πολυ κοσμο, αλλα επειδη ειχε διαφορες δραστηριοτητες τα παιδακια εβρισκαν κατι να κανουν.

και επαιρνες και διαφορα δωρακια απο τις εταιριες που συμμετειχαν: προδερμ,αμιτα,αυρα bloom, crocodilino κα:)

MD1op3.png

Εμεις πήγαμε το Σάββατο κατά τις 6:30-7 το απόγευμα!Είχε κόσμο, αλλα δεν γίνονταν και χαμός σε σημείο που να ενοχλείσαι!Είχε πολλά δωράκια, πολλές πληροφορίες, και δραστηριότητες για τα παιδιά!!Βεβαια πιστεύω οτι η ιδανική ηλικία για να το χαρεί πραγματικά είναι γύρω στα 5-7..

εγω παντως δεν ενθουσιαστηκα.ειχε πολυ κοσμο και οι δραστηριοτητες ηταν φουλ απο κοσμο σε μικρα δωματια οπου εσκαγες απο τη ζεστη.μονο οι ζωγραφικες ειχαν χωρο ακι η δικια μου βαριοταν να ζωγραφισει,αυτο το κανει και σπιτι.ηταν λιγο ανοργανωτο.εχω παει στη τεχνοπολη σε παρομοια εκδηλωση με θεμα κουκλοθεατρο και δεν ειχε τοσο κοσμο και ηταν πιο ανετα για ταπαιδια.δεν νομιζω να ξαναπαω.

Διαφημίσεις

Αχ δεν μπορώ τον πολύ κόσμο!Μήπως έτυχε εκείνη την ώρα που είχατε πάει?

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Εμείς είχαμε πάει πέρσι και φρίξαμε, ένα διήμερο διαφήμισης μου φάνηκε ότι ήταν και όχι δημιουργικής απασχόλησης για παιδια. Και φέτος με όσες φίλες μου μίλησα που πήγανε τα ίδια μου είπανε.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Τα δωράκια ηταν πολλά και διάφορα. Μικρά παιχνιδάκια, μωρομάντηλα, δείγματα σαμπουαν και αφρόλουτρα, δημητριακά, νερό, χυμούς, πολλά πολλά μπαλόνια, παζλ, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, μπλόκ ζωγραφικής..Και τα δίναν απλόχερα, δηλ μπορεί να έπαιρνες όσα ήθελες.