Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοηθεια με ονομα

FILIO8

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αριέτα οπωσδήποτε. Το Δέσποινα δεν μου άρεσε ποτέ (για κάποιο λόγο μου θυμίζει μεγαλύτερη γυναίκα σε ηλικία), το Ευσταθία μόνο αν την φωνάζετε Εύα (αν ... ευσταθεί βέβαια...).

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Δέσποινα. Έχει και μεγάλη γιορτή! Εμένα η γιορτή μου δεν είναι γνωστή (Βικτώρια) και πάντα με ενοχλούσε όταν στην γιορτή της αδερφής μου (κωνσταντίνα) σπάγαν τα τηλέφωνα και ερχόταν κόσμος στο σπίτι για τα χρόνια πολλά ενώ εγώ τα εισέπραττα απο την οικογένεια μόνο.

Δέσποινα. Έχει και μεγάλη γιορτή! Εμένα η γιορτή μου δεν είναι γνωστή (Βικτώρια) και πάντα με ενοχλούσε όταν στην γιορτή της αδερφής μου (κωνσταντίνα) σπάγαν τα τηλέφωνα και ερχόταν κόσμος στο σπίτι για τα χρόνια πολλά ενώ εγώ τα εισέπραττα απο την οικογένεια μόνο.

σωστο και αυτο!!!:D

θα συμφωνησω και εγω με τις περισοτερες.Αριετα.:D

ειναι ενα ονομα που δεν το ακουμε συχνα.παντως οτι και να αποφασισετε,με το καλο:D

να ΄σαι καλά sofia29

Αριετα!!!!!Το καλυτερο απο αυτα που αναφερεις!!!!

Υπαρχουν πολλα ωραια γυναικεια ονοματα:Λυδία,Φαίδρα,Νεφέλη,Αριάδνη,Βαλέρια,Ραφαελα

κ εμεις ψαχνουμε αλλα νομιζω πως θα καταληξουμε στο Νεφέλη επιθυμια του συζυγου!!!

Ts65p3.png

Κοίτα..είναι όλα πολύ ωραία ονόματα!!θα σου έλεγα Δέσποινα..είναι το δικό μου όνομα!!αλλά και το Αριετα μαρεσει!το Δέσποινα είναι πιο σοβαρό,..το Αριέτα πιο τσαχπίνικο!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...