Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ flycarpet.gr ???

Recommended Posts

Σκεφτομαι να αγορασω ενα παιδικο χαλακι απο το flycarpet.gr, αλλα ειμαι επιφυλακτικη σχετικα με την ποιοτητα.

Μην πανε και χαμενα τα χρηματα.....

Εχει αγορασει καμια απο εσας χαλι απο εκει? Εμεινε ευχαριστημενη? Ειναι ετσι οπως τα περιγραφουν?????

Διαφημίσεις

και εγώ αγόρασα ένα χαλακι smile.. είναι μια χαρά.. φυσικά δεν είναι μάλλινο είναι ακρυλικό αλλά το διάλεξα επιτηδες για να μην αφήνει χνούδια στο δωμάτιο της μικρής.. το έχω πλύνει και εγώ και δεν έπαθε τίποτε.. είναι ακριβώς όπως τα λένε και είναι επίσης πολύ καλοί στην παράδοσή τους.. σε τρεις ημέρες μου το έφερε courier στην πόρτα μου...

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Βασικά με ενδιαφέρει η ποιότητα, να μην το πλύνω και ξεβαψει, όπως επίσης να ειναι οντως αντιαλλεργικό, γιατι θα μπει σε δωμάτιο βρεφους.

Εννοείται πως σκέφτομαι και την αξιοπιστία, δηλαδή αν οντως τα παραδιδουν τοσο γρηγορα, χωρις εξοδα αποστολής και είναι τα χαλια τοσο ομορφα οσο τα βλεπω στις εικονες.

Εμεις το πλυναμε μονοι μας παραδοσιακα με λαστιχο και ειδικο απορρυπαντικο, μια χαρα ειναι.Η μικρη μου παιζει πανω στο χαλι απο 6 μηνων, δε νομιζω να εχεις προβλημα.Αν θες για το παιχνιδι μπορεις να στρωνεις ενα σεντονι αρχικα απο πανω.Α!Αναφερω απλα οτι εστω και μαρκες ειναι κατασκευη Κινας.Παντως σαν χαλι μια χαρα ειναι.Ιδια χαλακια αλλα μικροτερα σε μεγεθος ειχα βρει και στο leroy merlin περυσι.Μπορεις να πας να δεις την ποιοτητα τους αν τα φερνει ακομα.

Πασχαλιτσα sorry τελικα απο το e-tapis το πηραμε το χαλι μας και πηγε ο αντρας μου και το πηρε.Οποτε για θεμα παραδοσης δεν μπορω να σου πω τιποτα.Παντως τα ιδια ακριβως χαλακια-και το δικο μας-εχει και το flycarpet.

Διαφημίσεις