Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Οταν η νταντα κλεβει...

Recommended Posts

Ειμαι πολυ προβληματισμενη... Την νταντα μας την εχω 2 χρονια τωρα...μπορω να πω οτι την θεωρουσα φιλη μου αφου οσο ημουν εγκυος και ξαπλα περνουσαμε 8ωρες μαζι και λεγαμε διαφορα...

Οσο δεν δουλευα δεν μπορω να πω οτι ειχα παρατηρησει να λειπουν πραγματα απο το σπιτι... Απο τοτε που επιασα δουλεια ομως και μενει μονη στο σπιτι...αρχισαν να κατεβαινουν πολυ γρηγορα κουτια με απορρυπαντικα,αφρολουτρα,τενεκεδες με λαδια,κουτια με καφεδες...οπότε και εστησα "παγιδα" για να σιγουρευτω... Εγραψα στον πατο καθε κουτιου-δοχειου ποτε ανοιχτηκε... Και τσακωσα να εχω ανοιξει 1 κιλο σκονη πλυντηριου πιατων τη Δευτερα π.χ. και σε 2 μερες να εχουν μεινει μονο 200γρμ.!!! Καταλαβαινετε? 800 γραμ. σκονη σε 2 μερες...ουτε εστιατοριο δεν ξοδευει...

Το ιδιο εγινε και με το κουτι του νες καφε...κατεβηκε το μισο κουτι σε μια μερα....το λαδι απο 5 λιτρα τη μια μερα εγινε 1 λιτρο την επομενη....μεχρι το κορυφαιο το σημερινο....

Της αφησα αρκετα χρηματα για να ψωνισει κρεας και ψαρια . Εντωμεταξυ τοσο καιρο που ημουν ξαπλα της ειχα αφησει απειρες φορες λεφτα και παντα οι αποδειξεις ηταν ΟΚ και τα ρεστα μεχρι τελευταιας δεκάρας... Ελα ομως που η κυρία ειναι προφεσσορας... Σημερα καταλαβα τι κανει...

Ζυγισα τα κρατα και τα ψαρια για πρωτη φορά στα τοσα χρονια...και διαπιστωσα οτι πληρωσα π.χ. απο 2κιλα κρεας και ψαρια ΑΛΛΑ στο ψυγειο μου φτασανε τα μισα... Τα υπολοιπα καταληξανε στο δικο της... :shock: Μενει απεναντι και της ειναι ευκολη η μεταγγιση.... :wink:

Να σημειωσω οτι την κυνηγανε ολες οι τραπεζες της ελληνικης επικρατειας...χρωσταει δανεια,καρτες... και ολα απο σπαταλες... οπότε εχει φτασει σε σημειο να μην εχει ουτε για φαγητο οπως καταλαβα...

Η πρωτη σκεψη ειναι την διωξω... Ομως αν αυτη που ειναι κατα καποιο γνωστη...εκλεβε μικροπραγματα...η επομενη που θα ειναι αγνωστη? Τι θα κανει? Θα παρει το σπιτι και θα φυγει? :roll:

Δεν ξερω τι να κανω... Αν με πιασετε απο τη μυτη θα σκασω που λεει ο λαος μας...

Καμια γνωμη? Ευχαριστω που με αφηνετε να σας ζαλιζω.... :oops:

Διαφημίσεις

Εγω θα σου προτεινα για αρχη, να της μιλησεις. Αν καταλαβα καλα μεχρι προτινος ηταν ενας ανθρωπος που εμπιστευόσουν και θεωρουσες φιλη και εφοσον ειναι και η νταντα των παιδιων φανταζομαι θα εχουν στενη σχεση. Οσο κι αν μας εξοργιζουν, οσο εξαπατημενοι κι αν αισθανομαστε καποιες φορες πισω απο αυτες τις συμπεριφορες κρυβεται ενα δραμα. Για να φτασει καποιος να Κλεβει κομματακια απο το κρεας, γραμμαρια καφε, σκονης πλυσιματος...τι να πω!! Αν μου ελεγες οτι σου εκλεψε κανενα δαχτυλιδι θα σου ελεγα σουταρε την ασυζητητι αλλα αυτο μου κανει καπως. Μπορει φυσικα να ειναι απλα θεμα παλιοχαρακτηρα, αλλα εγω στη θεση σου θα το τσεκαρα πρωτα. Εχει παιδια; Για φαντασου να μην εχουν να φανε, αφου μαλιστα λες οτι τους κυνηγανε οι τραπεζες. Αν φυσικα ανακαλυψεις οτι η κυρια νομισε πως βρηκε το μηνα που "θρεφει του εντεκα" σουταρε την. Ψαρεψε ομως πρωτα την κατασταση.

θα συμφωνησω με την jean,την εμπιστευεσαι για τα παιδια σου?αυτο εχει μεγαλη σημασια, εαν την εμπιστευεσαι κ δεν θες να την διωξεις αρχισε να κανεις καποιες παρατηρησεις οπως παλι τελειωσε το απορρωυπαντικο?καλα τοσο γρηγορα?ισως ετσι να φοβηθει κ να αρχισει να τα κοβει.Και ποτε δεν ξερεις εαν θα βρεις δευτερη γυναικα τι μπορει να κανει, εγω μεχρι στιγμης απο την δευτερη γυναικα που εχω ειμαι πιο ευχαριστημενη απο οτι ημουν με την πρωτη

Σίγουρα το να φτάνει κάποιος σε αυτή την κατάσταση έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αλλά εγώ ίσως να μην ανεχόμουν τέτοια συμπεριφορά...

Και εγώ και ο άντρας μου δουλεύουμε για να μπορούμε να ζούμε καλά και να βάζουμε και στην άκρη χρήματα για το παιδί μας... Δεν μπορώ να θρέφω και την γειτόνισσα... Δηλαδή εμένα ο άντρας μου ξημεροβραδιάζεται στην δουλειά για να τα τρώει εκείνη???

Νομίζω ότι αν ήταν σωστή θα έπρεπε να σου έχει μιλήσει και να σου έχει πει το πρόβλημα της για να της δώσεις μια μικρή αύξηση ή έστω και ένα πιάτο φαί ή ένα χρηματικό δώρο για τα έξοδα του super market της...Εμένα με ενοχλεί να ανοίγω στον άλλον την πόρτα του σπιτιού μου και αυτός απο πίσω να μου την φέρνει...

Και είμαι σίγουρη ότι όσο και να ήθελα να την κρατήσω ο άντρας μου σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε όχι επειδή είναι τσιγγούνης αλλά επειδή ότι έχουμε φτιάξει μέχρι σήμερα το έχουμε κάνει με κόπο και αγώνα και δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές που προκύπτουν απο τις πράξεις των ανθρώπων (δική της ευθύνη που χρεώθηκε στις τράπεζες ) και όχι απο κάποιο τραγικό συμβάν π.χ. θάνατος, αρρώστια κλπ.

Ωστόσο αυτή είναι η προσωπική μου μόνο άποψη

Διαφημίσεις

Εννοειται οτι κανενας δεν ανεχεται να καταχραζονται την εμπιστοσυνη του και να κλεβουνε τον κοπο του. Εκανα απλα μια σκεψη μηπως η γυναικα ειναι σε πραγματικά ασχημη οικονομικη κατασταση και επελεξε απλα εναν πολυ ασχημο τροπο να την λυσει. Λεω, μηπως θα ηταν καλυτερο να της μιλησει μηπως λυθει το ζητημα με φιλικό τροπο. Εγω ας πουμε αν αποφασιζα να μην της μιλησω σε πρωτη φαση θα επελεγα να το χειριστω ως εξης. Θα της ελεγα να παρει τα 2 κιλα κρεας. Οταν θα τα εφερνε στο σπιτι, θα της ελεγα: Πωπω, ρε γμτ, μλκ εκανα. Πολυ σου ειπα να παρεις. Ειχα πει να μην εφτιαχνα πολυ κρεας αυτη τη βδομαδα. Δεν παιρνεις το μισο; Θα εκοβα λοιπον αντιδρασεις. Μετα απο 2-3 τετοια θα περιμενα να δω ποσο φιλοτιμο εχει. Θα συνεχιζε να κλεβει ή συνειδητοποιησε οτι αυτο που κανει δεν μου αξιζει; και αναλογως θα επραττα στη συνεχεια...

Ναι Jean έχεις δίκιο σωστή η αντιμετώπιση σου...αλλά μήπως με αυτή την λογική εκείνη θα περιμένει στην συνέχεια πάντα να της δίνεις και όποτε δεν της δίνεις θα τσιμπάει απο το σπίτι?????

Με άλλα λόγια μήπως τελικά η κατάσταση θα διαιωνίζεται χωρίς αποτέλεσμα???

Φρανκλιν τα ιδια εκανε και η μπειμπισιτερ του χαρουλη και φυσικα την σουτερα με το που βεβαιώθηκα... Οπως λες κι εσυ δεν εκλεβε αντικειμενα αξιας, αλλα απορρυπαντικα, σαλαμια τυρια, λαδια, μακαρονια, γενικα οτι μπαινει στο σπιτι απο το σουπερ μαρκετ.

Και η δικια μου ειχε οικονομικο προβλημα αλλα οπως ειπε και η mamanasia εγω φευγω απο το σπιτι μου στις 6 το πρωι και γυρναω στις 5 το απογευμα και ο αντρα μου θαλασσοπνιγεται για να μπορουμε να τα βγάλουμε περα και να εχουμε την ανεση να παμε 2 φορες τη βδομαδα το παιδι μας στο παιδοτοπο .. Το να θελω 150 ευρω τη βδομαδα στο σουπερ μαρκετ για να ταιζω την κυρια και την οικογενεια της δεν ηταν μεσα στον οικονομικο προυπολογισμο μας..

Εγω μαλιστα της πληρωνα μεχρι και τον καφε της που επινε οταν πηγαινε βολτα με το παιδι για να μην σου πω και το κολατσιο της (ειχα περασει τυχαια και την εβρισκα να χλαπακιαζει τυροπιτες που ελεγε οτι αγοραζε για το Χαρουλη 11 μηνων :roll: και παρολα αυτα δεν της ειπα ποτε τιποτα)

Εμενα προσωπικα ο εργοδοτης μου δεν μου πληρωνει ουτε καφε ουτε κολατσιο..

Και νομιζω οτι τα 700 ευρω που επερνε ηταν ενα αξιοσεβαστο ποσο που δυσκολα θα το ξαναβρει κανοντας αυτη τη δουλεια. (γιατι δεν ηταν και καμια πτυχιουχος νηπιαγωγος να εχει αξιωσεις μια απλη γυναικα ανιδεικευτη 50 χρονων ηταν)

Παρολο που δεν ειχα κανενα προβλημα οσο αφορα το παιδι την εδιωξα χωρις καμια σκεψη. Και τελικα κατεληξα οτι ο πιο σιγουρος δρομος ειναι ο παιδικος σταθμος.. μπορει το παιδι να κολλαει καμια ιωση αλλα τουλαχιστον ειναι σε ενα περιβαλλον ασφαλες που οι δασκαλες θελουν δεν θελουν ακολουθουν καποιους κανονες εφοσον υπαρχει επιβλεψη και δεν εχω και κανεναν μεσα στο σπιτι να μου το ψειριζει..

Ξουτ Ξουτ.. αυτο εχω να πω

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Πιστευω το να της μιλησεις θα κανει καλο μονο στην δικη σου ψυχολογια οτι δηλαδη εδωσες μια ευκαιρια πριν παρεις τη μεγαλη αποφαση αλλα απο κει και περα δεν περιμενω ουσιαστικο αποτελεσμα (μακροπροθεσμο εννοω γιατι παροδικα σιγουρα δε θα ξαναγίνει). Δηλαδη εσυ θα εισαι εφησυχασμενη μετα απο αυτο (το παραδεχτει ή οχι)?

Το οτι χρωσταει παντου και μαλιστα απο σπαταλες και οχι απο πραγματικες αναποδιες της ζωης δε θα πρεπει να το πληρωσεις εσυ ή καποιος άλλος αλλά η ιδια (ουσα ενηλικας!!!!) και γενικοτερα σε αυτες τις περιπτωσεις οταν δε μιλας γιατι εισαι ανθρωπος και λυπασαι, ο άλλος οχι μονο δε διορθωνεται αλλα σε περναει και για μ.... και παιρνει θαρρος απο αυτο.

όσο για την τελευταια σου φραση ότι αφου ειναι αυτη γνωστη και το κανει τοτε τι να περιμενεις απο μια αγνωστη, κατα τη γνωμη μου ουτε αυτο ισχυει. Υπαρχουν παντα εντιμοι ανθρωποι γυρω μας αρκει να τους δωθει μια ευκαιρια. Αν δε θες να σκεφτεσαι ερχομενη στο σπίτι σου "πωπω τι θα λειπει παλι..." οφειλεις να τη δωσεις αυτη την ευκαιρια. (στην καινουρια κοπελα κανε μια εμμεση αναφορα στο γιατι εδιωξες την προηγουμενη)

Τα λαθη πρεπει να πληρωνονται και παντα απο αυτον που τα κανει.

οταν δε μιλας γιατι εισαι ανθρωπος και λυπασαι, ο άλλος οχι μονο δε διορθωνεται αλλα σε περναει και για μ.... και παιρνει θαρρος απο αυτο.

έτσι είναι.

σαφως θα αναφερεις στην επομενη για αυτό το συμβάν.

όσο για την τελευταια σου φραση ότι αφου ειναι αυτη γνωστη και το κανει τοτε τι να περιμενεις απο μια αγνωστη, κατα τη γνωμη μου ουτε αυτο ισχυει

συμφωνώ. το ίδιο σκεπτικό ισχύει φυσικά και για τα κακοβουλα ατομα σε θεματα σεξουαλικής παρενόχλησης παιδιών. οι "γνωστοί" και η οικειότητα μαζί τους μόνο και μόνο για αυτό, είναι μια αυταπάτη οτι οδηγούν σε καλό δρόμο.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Της εδειξα οτι καταλαβα οτι λειπουν πραγματα και αντεδρασε με τον πιο μη αναμενομενο τροπο... Εγραψα πανω στο κουτι με το απορρυπαντικο με μεγάλα γραμματα "ανοιχτηκε στις ταδε του μηνος"...και την επομενη που το ανοιξα ειχαν απομεινει 100 γραμμαρια... Μαλιστα τη ρωτησα μηπως το σκορπισαν τα μωρα κατω και μου το επαιξε ανετη "οχι δεν το πειραξαν...το ειδα που εγραψες και ποτε το ανοιξες και λεω γιατι το γραφει αυτο?"....

Μιλαμε για προφεσσορα της "βούτας"...Αν δεν το ξαναβουτηξε για ξεκαρφωμα τοτε γιατι το εκανε? Δεν της περασε απο το μυαλο γιατι το εγραψα το σημειωμα? :?

Την στριμωξα παντως...απο παντου... Πηρα χρηματοκιβωτιο για χρηματα και κοσμηματα,δεν προκειται να της ξαναδωσω ουτε σεντ για ψωνια,εκρυψα τα κλειδια απο την αποθηκουλα με τα τροφιμα και μεσα στα ντουλαπια θα εχω τοσα λιγα ωστε να μην υπαρχουν υπονοιες οτι και να λειψει κατι δεν θα φανει...

Μακαρι να ηταν σε ηλικια και η μικρη για παιδικο και θα την ειχα στειλει ηδη... :cry:

Τι να πω..Περίεργα πράγματα.

Καλή προσπάθεια στις αλλαγές κι έχε το νου σου γενικότερα στη συμπεριφορά της.

Ίσως η έλλειψη εμπιστοσύνης και..."παροχής αγαθών"....να την επηρεάσει αρνητικά.(και το παιδάκι σου κατά συνέπεια..)

Τι να πω..Περίεργα πράγματα.

Καλή προσπάθεια στις αλλαγές κι έχε το νου σου γενικότερα στη συμπεριφορά της.

Ίσως η έλλειψη εμπιστοσύνης και..."παροχής αγαθών"....να την επηρεάσει αρνητικά.(και το παιδάκι σου κατά συνέπεια..)

Αυτος ηταν ακριβως ο λόγος που εγω την εδιωξα με τη μία.. θεωρησα οτι κάνοντας μια τετοια συζητηση μαζί της, φυσικα θα αλλαζε η μεταξυ μας σχεση και κατα συνεπεια η συμπεριφορα της απέναντι το παιδι..

Πρεπει ο άλλος να ειναι πολυ επαγγελματίας ώστε αν η μητερα του κανει μια παρατηρηση η ενα παραπονο να συνεχισει να φερεται τρυφερα απεναντισ το παιδι.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Πάντως εγω ακόμα απορω.....

Αφου δεν εισαι καθόλου ευχαριστημένη απο αυτο που ουσιαστικα προσφερει αυτη η γυναικα στα παιδια σου..

Εχω δυο κοριτσια ηλικιας 16 μηνων και 2,5 ετων. Μεχρι τωρα τα προσεχει μια κοπελα. Ο προβληματισμος μου ειναι οτι η μεγαλη εχει αρχισει και βαριεται απιστευτα μεσα στο σπιτι ,αφου η νταντα δεν ασχολειται καθολου με τα παιδια και τριγυρνανε ολη την ημερα πανω κατω βαριεστημενα...:

και εφοσον ανακαλύπτεις οτι αυτη η γυναικα "ψειρίζει" το σπίτι σου... (για να μην πω σε κατακλέβει)

τι στο καλο την κρατας και δεν βρισκεις μια αλλη κοπέλα? Κοιταξε για μια επεγγελματια στην τελικη.. Με τοσα που σουφρωνει αυτη απο το σπιτι σου θα σου ερθει μια η αλλη να δωσεις κατι παραπάνω σε μια κοπελα του επαγγελματος (θα τα γλιτωνεις απο το σουπερ μαρκετ :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κάτι τέτοια άκουσα και απέφυγα να βρω γυναίκα αφού οι γυναίκες του περιβάλλοντος μου δεν ήταν διατεθειμένες να βοηθήσουν.

Franklin,

μήπως πρέπει να τη στείλεις?

Αν δεν την εμπιστεύεσαι στο σπίτι σου, την εμπιστεύεσαι για τα παιδιά?

Sorry που είμαι και απόλυτη αλλά εγώ θα την έστελνα.

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρεις άλλη και ο παιδικός έχει αλλά θέματα, αλλά μήπως είναι καλύτερα να απομακρυνθεί από το περιβάλλον ένας τέτοιος άνθρωπος?

Αν μπαίνει στη διαδικασία να κλέβει 10 γρ καφέ, τότε σιγά σιγά μάλλον θα πρέπει να περιμένεις μεγαλύτερες κλοπές....

Δεν ξέρω......

Διαφημίσεις

Πάντως εγω ακόμα απορω.....

Αφου δεν εισαι καθόλου ευχαριστημένη απο αυτο που ουσιαστικα προσφερει αυτη η γυναικα στα παιδια σου..

Αν δεν την εμπιστεύεσαι στο σπίτι σου, την εμπιστεύεσαι για τα παιδιά?

Συμφωνώ :?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Νομίζω ότι τέτοιες γυναίκες δεν παίρνουν από διακριτική συμπεριφορά. :?

Είχα και εγώ μία κοπέλα που έκλεβε σε μία πολύ δύσκολη φάση. Ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί και δεν επιτρεπόταν να σηκώνω το πρώτο γιατί η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη και το παιδί γεννήθηκε πρόωρο. Όπως αναφέρεις και εσύ, έκλεβε πράγματα αναλώσιμα. Τουλάχιστον για άλλα δεν κατάλαβα. Μεταξύ άλλων, θεωρούσε ότι με κορόιδευε γιατί είμαι πολύ ήπιος άνθρωπος και δε μιλάω. Έφευγε πχ να αγοράσει γάλα την ώρα που νόμιζε ότι κοιμόμουν το μεσημέρι (εγώ απλώς ξάπλωνα και διάβαζα) και έκανε μιάμιση ώρα να γυρίσει. Είχε κάνει μπάνιο και είχε σκουπιστεί με την πετσέτα μου (!) και δεν την άλλαξε καν και αναγκάστηκα 9 μηνών έγκυος να σκουπιστώ γιατί το είδα αργά, βρήκα στο δωμάτιο που σιδέρωνε χαρτάκι στην κλειδαρότρυπα (το μέρος που είχε την τσάντα της), λες και εγώ θα έσκυβα να κρυφοκοιτάξω μέσα στο σπίτι μου (!) κ.α.... Την είχα όμως απόλυτη ανάγκη γιατί δεν μπορούσα να μείνω ούτε απόγευμα μόνη μου.

Άρχισα όπως εσύ να στέλνω διακριτικά μηνύματα για να καταλάβει και να σταματήσει. Άλλαζα τις θέσεις των τροφίμων, καμιά φορά τα έβαζα σε παράλογα μέρη (πχ σε ντουλάπα) και η χαζή, αντί να πιάσει το νόημα, τα ξετρύπωνε και τα έκλεβε. Σα να μου έλεγε ότι και να κάνεις εγώ θα συνεχίσω. Την πήρα και στο φιλότιμο. Της έδωσα παλιά κουστούμια-ρούχα, τσουρέκια, μικροπράγματα, αλλά πάλι δεν πτοήθηκε. Στο τέλος, μία μέρα που πήγε για ψώνια, πήγα στο δωμάτιο που άφηνε την τσάντα της και βρήκα συγκεντρωμένη τη λεία της ημέρας. Πάλι δε θέλησα να κάνω φασαρία. Μάζεψα απλώς τα πράγματα και τα έβαλα στη θέση τους θέλοντας να δώσω ξεκάθαρο μήνυμα. Και το αποτέλεσμα;

Σκηνοθέτησε ένα τηλέφωνο, εγώ δεν καταλάβαινα τι έλεγε, άρχισε να κλαίει και μου είπε ότι έπαθε ατύχημα το σχολικό της κόρης της στη Γεωργία και ότι έπρεπε να φύγει με το πρώτο αεροπλάνο. Και επειδή μεγαλύτερο ούφο από μένα δεν υπάρχει (είναι σκέφτηκα δυνατόν να πει τέτοιο ψέμα), τη λυπήθηκα, την πλήρωσα και της έδωσα 200 ευρώ επιπλέον. Θα με έπαιρνε υποτίθεται τηλέφωνο να μου πει νέα της. Εννοείται ότι δεν ξαναεμφανίστηκε. Πέρα ότι με άφησε σύξυλη.

Μήνες μετά την πήρα εγώ τηλέφωνο για να μάθω για το παιδί της, το σηκώνει ο άντρας της και μου λέει: Θέλετε να ξαναέρθει; Σα να την είχα διώξει εγώ. Και καμία κουβέντα για το παιδί.

Η όλη υπόθεση με στεναχώρησε πολύ. Πέρα από την κοροϊδία, με έκανε να ρίξω το επίπεδο μου, να παίζω τον κλέφτη και τον αστυνόμο στο σπίτι μου.

Κρίνοντας εκ των υστέρων (αφού δε μπορούσα να την διώξω), έπρεπε να είχα μιλήσει. ΞΕΚΑΘΑΡΑ! Πάντως θα σου πρότεινα να την αλλάξεις. Δε νομίζω ότι αλλάζουν. Είσαι σίγουρη ότι έχουν πέσει όλα τα πράγματα που κάνει στην αντίληψη σου; Εγώ τουλάχιστον ήμουν μπροστά όταν ασχολιόταν με το παιδί μου.

.png,.png

Φαντασου... ησουν μεσα στο ιδιο σου το σπιτι και σε εκλεβε .. που να μην ησουν δηλαδη.. :evil:

Τελικα πρεπει να τους τα λες χυμα και τσουβαλατα εκεινη την ωρα.. ετσι εκανα κι εγω με την πρωτη που τραβηξε τοα υτι του παιδιου και την εδιωξα διακριτικα οτι δηλαδη θα παρω ενα μηνα αδεια και αν την ξαναχρειαστω και δεν εχει γινει καλα η μαμα μου θα την φωναξω και τελικα οταν εμαθε οτι πηρα αλλη γυναικα μου ζητησε και το λογο.. και μου ειπε οτι δεν της φερθηκα και εντιμα.. Οταν δηλαδη αυτη επερνε το παιδι μου και πηγαινε στη συμπεθερα της για καφε και γω την εψαχνα 4 ωρες ηταν εντιμο? Οταν το παιδιμου δεν ηθελε να μπει στη μπανιερα να κανει μπανιο (δεν ξερωτι μπορει να του εκανε του παιδιου) ηταν εντιμο? Οταν τραβηξε το αυτι στο βρεφος 10 μηνων τοσο ωστε να του αφησει σημαδι ηταν εντιμο?

Αι σιχτιρ με ολες τις βρωμιαρες πια.. Εγω πλεον δεν χαριζω καστανα σε καμια..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Αχ πονεμένη ιστορία... είχα εσωτερική για 3 χρόνια την ίδια κοπέλα , στην αρχή δεν έλειπε τίποτα από το σπίτι με το πέρασμα του χρόνου διαπίστωσα ότι έλειπαν πράγματα καθημερινά , ζάχαρη μακαρόνια , λάδι , χαρτοπετσέτες , χαρτί υγείας , αναψυκτικά , απορρυπαντικά , κτλ. , στο σπίτι υπήρχαν όλα τα ψώνια του super market μέχρι και το Σάββατο ... κάθε Κυριακή που είχε ρεπό έφευγε από το σπίτι μου κατά τις 7 00 το πρωί με βαλίτσες :!::!: (εμείς φυσικά κοιμόμασταν... και η τύχη μας δούλευε...), μετά παρατηρήσαμε ότι έπαιρνε και χρήματα... είχαμε σκορπίσει σε διάφορα σημεία κέρματα (σε συρτάρια , σε τασάκια, σε θήκες κλειδιών, κλπ) όπου μέσα σε 24 ώρες είχαν ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ !!! την ρωτήσαμε αν ειδε διάφορα κέρματα που τα είχαμε σε συγκεκριμένα σημεία ... κοκκίνισε , πρασίνισε και είπε ναι τα έχω μαζέψει για να μην τα φαει το μωρό και μας τα έδωσε από το πορτοφόλι στης :shock::shock::shock::shock:,,, ειχε πάρει απο την τσάντα της μαμας μου 50€ , φυσικά δεν μπορέσαμε να το πουμε γιατι δεν ειχαμε αποδειξεις .... ειχε φτάσει τον λογαριασμο του τηλεφωνου στο ΘΕΟ ... και άλλα πολλά ...

• 3 weeks later...

Φυσικά και να την διώξεις αν είσαι σίγουρη ότι σου λείπουν πράγματα.Και εμείς είχαμε αρκετο καιρό πριν μια κυρία για 4 χρόνια.Ήταν πολυ ευγενική, μας έφερνε γλυκά τις γιορτές .και εμείς την προσέχαμε πάρα πολυ τις δίναμε ρούχα κλπ.Τον τελευταίο καιρό ο αντρας μου παρατήρησε λοιπόν ότι του έλειπαν κάλτσες...δεν δώσαμε σημασία...μετά και άλλα πράγματα ένα δικό μου πουκάμισο.Την ρωτουσα και μου έλεγε δεν ξέρω έκλαιγε κιόλας...μέχρι που έβαλα κάμερα...φρίκαρα...κάθε φορά μα κάθε φορά που ερχόταν βουτούσε ότι μπορείς να φανταστείς σακούλες ,βιβλία,cd...μπορείς να καταλάβεις τι είχε κλέψει όλα αυτά τα χρόνια λίγο λίγο...Όταν ο άντρας μου της είπε γιατί κλέβει και ότι έχουμε αποδείξεις και της έδιωξε τα αρνήθηκε όλα και έφυγε και νευριασμένη...έχουν πολύ θρασος...ουδείς αναντικατάστατος να το ξέρεις

Φίλη μου,

Αν της μιλήσεις θα δημιουργηθεί "κακό προηγούμενο" και το σίγουρο είναι πως αυτό θα έχει κακό αντίκτυπο στο παιδάκι σου και μόνο.

Βρες άλλη αθόρυβα και απέλυσέ την. Τέλος.