Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τί γάλα πίνει το μικρό σας?(2-4 ετών)

Recommended Posts

Στον μικρό μου αρέσει το γάλα με μειωμένα λυπαρά (light) και όχι τοσο το πλήρες. Γνωρίζει καμια σας αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτο; Πείτε μου αν μπορείτε τι γάλα πίνουν τα μικρά σας να πάρω ιδέες μπας και μου χει ξεφύγει κάτι δηλαδή.

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Διαφημίσεις

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δεν μας λες την ηλικία του παιδιού. Κάτω από τα 2 απαγορεύονται αυστηρά όλα τα light προιόντα. Και πριν τα 3 πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου. Εμείς Νουνού Kid πίνουμε πλέον.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

Εμάς μας είχε πει ο γιατρός ότι μπορεί να πινει φρέσκο γάλα αρκεί να είναι πράσινο που σημαίνει Light .Εγώ να σου πώ προτιμώ το Αγνό και η μικρή επίσης.;)

Ποιά η διαφορά του Αγνό από τα υπόλοιπα; Εμένα όλα τα ίδια μου κάνουν....:rolleyes:

iyuNp3.png4hNCp3.png

ΕΜΕΙΣ ΠΙΝΟΥΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 2 ΑΛΛΑΞΑΜΕ 5-6 ΓΑΛΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ

και εμεις πινουμε ΟΛΥΜΠΟΣ βιολογικο. στην αρχη ειχαμε θεμα γιατι ειναι λιγο πιο ξινο θα ελεγα αλλα τελικα εδω και 1,5 χρονο, πινουν και τα 2 αυτο.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

και εμείς ΟΛΥΜΠΟΣ βιολογικο...δεν αφήνει στάλα γάλα, ξυπνάει την νύχτα και κλαίει για γάλα!!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Δεν μας λες την ηλικία του παιδιού. Κάτω από τα 2 απαγορεύονται αυστηρά όλα τα light προιόντα. Και πριν τα 3 πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου. Εμείς Νουνού Kid πίνουμε πλέον.

Και όμως μέχρι 4 ετών πρέπει να προσέχεις τα λιπαρά που περιέχονται σε τροφές. Θυμάμαι η παιδίατρος μου είχε πει έως 4%, γι' αυτό πρότεινε γιαούρτι Αγελαδίτσα με 4% και όχι Τotal με 10%. Βέβαια πρόσφατα άκουσα μία έρευνα ότι τα παιδιά θα πρέπει μεχρί 4 ετών να καταναλώνουν τροφές με όλα τα λιπαρά και όχι light γιατί οφελούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου. Και πάλι όμως αυτή η ερεύνα αναφερόντα στην επεξεργασία της τροφής για να γίνει light. Και έρχομαι εγώ τώρα να ρωτήσω τα παιδιά μου που από 1,5 ετών τρώνε Fitness είναι κακό;

O5X4p2.png 

Κορίτσια τι να σας πω εμένα με το που έπινε το ¨Ολυμπος έκανε εμετό ενώ τα παιδικά γιαουρτάκια τα Ολύμπος κανονικά τα κατανάλωνε λίγο στο τέλος ζοριζόμασταν αναγουλίάζαμε.Πάντως εγώ με τον γιατρό και εχτές που τα συζητάγαμε πάλι τα ιδια μου έλεγε ακόμα και για τα ολικής άλεσης που τις δίνω μια χάρα μου λεεί είναι.Αφού και η γαλοπούλα που παίρνουμε μου εχει πει ότι πρέπει να είνα βραστή που συνάδει με μια υγιεινή διατροφή δεν μου έχει πει ποτέ ότι απαγορεύονται τα Light και η μικρή μου είναι γύρω στα 13κιλά παρα κάτι γραμμάρια δεν είναι χοντρούλα ίσα ίσα που κάναμε αμαν και τι να πάρει κανα γραμμάριο.

εμας ο παιδαιτρος πριν κλεισει τα δυο περιπου 20μηνων μας ειπε να ξεκινησουμε φρεσκο αλλα πρασινο.

δοκιμασαμε διαφορα τα οποια τα πινει ολα -ευτυχως ειναι γαλατας.και τελικα περνουμε Ολυμπος το πρασινο.

εμας για το μικρο τουλαχιστον μας εχει πει light προιοντα οχι επειδη εχουμε θεμα αν και γεροδεμενο παιδακι για την ηλικια του 94ποντους 15κιλα.:D

αλλα για να μην εχουμε ποτε θεμα και να μαθει ο μικρος να τρωει υγιεινα:wink:

α!!! και να συμπληρωσω οτι μου ειχε πει για το πρασινο,οτι εφοσον ο μικρος εχει πληρη διατροφη και τα τρωει ολα-το μονο που χρειαζετε απο το γαλα ειναι ασβεστιο.οποτε και το πρασινο γαλα μια χαρα του το δινει δε χρειαζετε να φορτωνετε με πληρη λιπαρα.

Eμείς εδώ και ένα μήνα (21 μηνών) σταματήσαμε το Frisogrow και έχουμε ξεκινήσει το Όλυμπος πλήρες. Νομίζω ότι το προτιμάει από οποιοδήποτε άλλο φρέσκο!

Διαφημίσεις

Ο μικρός είναι 3 τώρα και πίνει Μεβγάλ light κυρίως εδώ και μισό χρόνο. Ο κάθε γιατρός έχει την άποψή του σχετικά με το γάλα. Άλλοι λένε light γιατί δεν χρειάζοντε τα αυξημένα λυπαρά. Άλλοι πάλι σου λένε πως δεν υπάρχει πρόβλημα να πίνει πλήρες. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσε το εβαπορέ γάλα και γι αυτό δεν το προτιμώ για το παιδί μου, αλλά έχω αποφασίσει να πίνει φρέσκο. Ο δε μικρός αντιπαθεί τα παιδικά προιόντα. Δηλαδή τα παιδικά γιαούρτια ή το γάλα τύπου Advance δεν τα θέλει καθόλου. Από γιαούρτι τρώει το Total πολύ.

Ο κάθε γιατρός έχει την άποψή του σχετικά με το γάλα.................

Και όχι μόνο!!! Δυστυχώς μας έχουν καταμπερδέψει σε ότι αφορά τα παιδιά είτε είναι διατρόφη, είτε είναι εμβόλια, είτε είναι φροντίδα, είτε είναι ................ τα πάντα.

O5X4p2.png 

Στον μικρό μου αρέσει το γάλα με μειωμένα λυπαρά (light) και όχι τοσο το πλήρες. Γνωρίζει καμια σας αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτο; Πείτε μου αν μπορείτε τι γάλα πίνουν τα μικρά σας να πάρω ιδέες μπας και μου χει ξεφύγει κάτι δηλαδή.

εμενα ο γιατρος μου ειπε το λειτ ειναι πιο καλο..αλλα απο τα 2χρονων.τα παιδια μου πεινουν αυτο.:)

Και όχι μόνο!!! Δυστυχώς μας έχουν καταμπερδέψει σε ότι αφορά τα παιδιά είτε είναι διατρόφη, είτε είναι εμβόλια, είτε είναι φροντίδα, είτε είναι ................ τα πάντα.

Πρέπει να παραδεχτώ πως εγώ είμαι πολύ χαλαρή με το θέμα φαί, ίσως γιατί ο μικρός τα τρώει όλα και πολύ. Μετά του 18 μήνες δεν ξαναρώτησα τιποτα τον γιατρό για φαί γιατί απλά μου είπε "τρώει τα πάντα;" του απάντησα πως ναι και μου ειπε πως απο εδω και περα ότι τρωμε εμείς θα τρώει και το παιδί και τέλος. Το θέμα με το γάλα μου προέκυψε λόγω της μάνας μου η οποία είναι μαία και όσο να ναι σέβομαι την άποψή της στα θέματα του παιδιού. Η μάνα μου λοιπόν με έπρηξε που πίνει το παιδί light γάλα.

α!!! και να συμπληρωσω οτι μου ειχε πει για το πρασινο,οτι εφοσον ο μικρος εχει πληρη διατροφη και τα τρωει ολα-το μονο που χρειαζετε απο το γαλα ειναι ασβεστιο.οποτε και το πρασινο γαλα μια χαρα του το δινει δε χρειαζετε να φορτωνετε με πληρη λιπαρα.

σωστο!!και εμενα αυτο μου ειπε!!οντοσ μονο το ασβεστιο χρειαζονται τα παιδια αποτο γαλα..και πολυ γιατροι λενε οτι το αγγελαδινο γαλα ειναι το χειροτερο...δεν ειναι για τον ανθρωπο..

καλυτερο ειναι το αμυγδαλογαλο...αλλα που να το βρεισ...

Εμείς από 14 μηνών που σταματήσαμε τον θηλασμό, πίνει κατσικίσιο το βιολογικό της ΕΒΟΛ

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Εμείς από 14 μηνών που σταματήσαμε τον θηλασμό, πίνει κατσικίσιο το βιολογικό της ΕΒΟΛ

Αυτά είναι!!!

Nounou Kid...και οταν δεν το θέλει με τπτ...πινει Υοko Choco...Το ξέρω πως δεν κάνει σοκολατουχα...αλλά υπάρχουν περίοδοι που δεν θέλει με τπτ να πιει άσπρο γάλα...και πιστέψτε με..τα έχω δοκιμάσει ΟΛΑ τα γάλατα που κυκλοφορούν..μα όλα...