Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εσείς σε ποιον ορμονικό κύκλο ανήκετε;


Recommended Posts

Αναγνωρίστε τα συμπτώματα και δηλώστε συμμετοχή στις ομάδες των μελλουσών μαμάδων!

 

Από τη στιγμή που ακούσατε το πρώτο «μπαμ» (από την κλοτσιά του μωρού στην κοιλιά σας), όλα έχουν αλλάξει: Βάζετε τα κλάματα μπροστά σε μια εικόνα βρομικης πάνας, ξυπνάτε τον άντρα σας για βόλτα στις τρεις τα χαράματα γύρω-γύρω από το τετράγωνο γιατί σας μύρισε νυχτολούλουδο (μέσα στην Κυψέλη!) και περνάτε από φάσεις ερωτικού οίστρου (σαν τις μελισσούλες την άνοιξη) σε φάσεις απόλυτης αποχής.

 

Η περίπτωσή σας εξηγείται με τον απλό κανόνα της ορμονοεξάρτησης, αφού από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα του εννιάμηνου τα οιστρογόνα και η προγεστερόνη οργανώνουν πανηγύρι.

 

Ορμονικός κύκλος Νο 1:

«Θα γίνω η χειρότερη μάνα»

Πώς θα αναγνωρίσετε τα συμπτώματα: Εμφανίζονται πάντα στην αρχή με υπαρξιακές κρίσεις συνείδησης. Τις περισσότερες φορές σας έρχεται να το βάλετε στα πόδια, ενώ σε περιόδους έντονης αναταραχής δεν θέλετε να δείτε κανέναν (και περισσότερο τον άντρα σας που είναι ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος)!

 

Ποιος είναι ο ένοχος της ορμονικής καταιγίδας: Δεν θα το πιστέψετε, αλλά το υπαρξιακό σας άγχος οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη χοριακή γοναδοτροπίνη, που ανατρέπει όλη την ισορροπία των ενδορφινών και σας κάνει να τα βλέπετε όλα μαύρα. Φτάνει στο μάξιμουμ στο πρώτο τρίμηνο και συνήθως υποχωρεί όταν καταλάβετε για τα καλά (από τις κλοτσιές στην κοιλιά) ότι δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής!

 

Πώς θα οργανώσετε την απεξάρτηση: Σκεφτείτε ότι όλες οι μαμάδες όλου του κόσμου πέρασαν από την εφιαλτική φάση της «χειρότερης μάνας». Χτυπάει εκεί που δεν το περιμένετε και συνεχίζεται με μικρότερες κρίσεις και στην υπόλοιπη ζωή. Μην απογοητεύεστε: Η μόνη λύση είναι να συμβιβαστείτε με την ιδέα, αφού δεν υπάρχουν κανόνες επιτυχούς επιβίωσης.

 

Ορμονικός κύκλος Νο2:

«Έχω μια λιγούρα...»

Πώς θα αναγνωρίσετε τα συμπτώματα: Οι αποκλίσεις στη ζυγαριά είναι η απόδειξη. Μπορεί στην αρχή να σας φαίνεται φυσιολογικό (με το γνωστό άλλοθι ότι τρώτε για δυο), όταν όμως τα κιλά ανεβαίνουν δυο-δυο σας ζώνουν τα μαύρα φίδια. Συνήθως έρχονται τις μεταμεσονύκτιες ώρες ως ανησυχία που ηρεμεί μόνο με ένα κιλό παγωτό σοκολάτα και, τις περισσότερες φορές, έχετε μια μανία να συνδυάζετε τα ασυνδύαστα (βλ. τσιπς με καυτερές πιπεριές τουρσί).

 

Ποιος είναι ο ένοχος της ορμονικής καταιγίδας: Ονομάζεται προγεστερόνη και πρόκειται για το Νο 1 εχθρό για τα κιλά σας (κατά τα λοιπά, χωρίς την υποστήριξη της δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί η εγκυμοσύνη). Κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών μεταβάλλεται όλο το μεταβολικό σας προφίλ, με αποτέλεσμα να έχετε μια μανία για πιο παρηγορητικές τροφές (κεκάκια, γαριδάκια, σοκολα-τάκΐα και όλα τα -άκια) που μεταφέρονται αυτόματα στις αποθήκες του λίπους.

 

Πως θα οργανώσετε την απεξάρτηση: Προσπαθήστε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Αδειάστε τα ντουλάπια σας και προμηθευτείτε όλα τα υγιεινά junk foods (πίτες της μαμάς, κουλουράκια με αγνό ελαιόλαδο, μπάρες δημητριακών με ξηρούς καρπούς και φρούτα).

 

Ορμονικός κύκλος Νο 3:

«Θέλεις να κάνουμε τρέλες;»

Πώς θα αναγνωρίσετε τα συμπτώματα: Η μανία σας να ξεφυλλίσετε επίμονα το Κάμα Σούτρα είναι ακατανίκητη. Θεωρητικά, η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια φάση αποχής και νηστείας, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να ξυπνήσει... το βασικό ένστικτο της Σάρον Στόουν μέσα σας.

 

Ποιος είναι ο ένοχος της ορμονικής καταιγίδας: Ένα ερωτικό κοκτέιλ ορμονών που ξεκινούν από την προγεστερόνη και φτάνουν στα οιστρογόνα. Σε αυτούς τους εννέα μήνες θα περάσετε από φάσεις όπου η καλή μέρα θα φαίνεται από το σεξ και από άλλες όπου και μόνο η σκέψη θα σας οδηγεί σε κατάθλιψη.

 

Πώς θα οργανώσετε την απεξάρτηση: Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειάζεται απεξάρτηση αλλά σούπερ εξάρτηση. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και προσπαθήστε να πείσετε τον ερωτά σας ότι το πολύ σεξ δεν έβλαψε ποτέ κανένα (το αντίθετο μάλιστα, φτιάχνει και τη καλή διάθεση).

 

Ορμονικός κύκλος Νο 4:

«Πρόσεξε, δίνω και ξύλο!»

Πώς θα αναγνωρίσετε τα συμπτώματα: Σας καταλαμβάνει μια απίστευτη επιθυμία να βάλετε τις φωνές στη μέση της πλατείας Συντάγματος. Σας φταίνε όλοι και όλα και, όταν τελικά ξεθυμώνετε με τους άλλους, θυμώνετε με τον εαυτό σας που δεν μπορέσατε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας.

 

Ποιος είναι ο ένοχος της ορμονικής καταιγίδας: Για την κατάσταση σας ευθύνεται ένας συνδυασμός up & down ορμονών. Τη μία μέρα η σεροτονίνη σας κάνει κοκτέιλ πάρτι με τις ενδορφίνες, την άλλη έχει πέσει στο ναδίρ αναζητώντας επειγόντως ένα χάπι της χαράς για να ανέβει στα φυσιολογικά ύψη. Οι εξάρσεις του θυμού σας επικεντρώνονται στο τρίτο τρίμηνο που πλησιάζει η ώρα της κρίσης και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να γυρίσετε το τρένο.

 

Πώς θα οργανώσετε την απεξάρτηση: Παρακολουθήστε εντατικά σεμινάρια anger management (βλ. ταινία με τον Τζακ Νίκολσον που περιφερόταν από ψυχολόγο σε ψυχολόγο για να τα καταφέρει) και κολλήστε πάνω στο ψυγείο «Δεν θα ξαναβάλω τις φωνές στον άντρα μου όταν με ρωτάει πόσα μπουκάλια γάλα να αγοράσει».

 

Ορμονικός κύκλος Νο 5:

«Μισώ το ολόσωμο μαγιό»

Πώς θα αναγνωρίσετε τα συμπτώματα: Η εμμονή σας να γεμίσετε την ντουλάπια σας με κελεμπίες αποκλείει κάθε έλεγχο. Θυμάστε τα περασμένα σας μεγαλεία και τρέχει μαύρο δάκρυ. Το ολόσωμο μαγιό σας φαίνεται σαν... ζώνη αγνότητας!

 

Ποιος είναι ο ένοχος της ορμονικής καταιγίδας: Ένας ύπουλος εχθρός που ονομάζεται οιστρογόνα και ευθύνεται για το βάρος, τα φουσκώματα και την κοιλιά του Οβελίξ που θέλετε να ξεφορτωθείτε. Μέσα σε εννέα μήνες η μήτρα σας αυξάνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και η ζυγαριά σας χρειάζεται υποστύλωση.

 

Πώς θα οργανώσετε την απεξάρτηση: Ακολουθήστε την πολιτική του θετικού οραματισμού (το κάνουν και οι γιόγκι). Φανταστείτε πώς θα θέλατε να είστε και «μπείτε» στο καινούριο σας σώμα για να το χαρείτε. Αν δεν πιάσει, βάλτε πρόγραμμα: Χρειάζεστε εννέα μήνες (άρα 40 εβδομάδες μετρημένες μία-μία) για να ξαναβρείτε τον fit εαυτό σας (αν δεν φτάνουν, θα αναλάβει την εκγύμνασή σας το μωρό που θα σας τρέχει πάνω-κάτω).

 

 

Ορμονικός κύκλος Νο 06:

«Θέλω τη μαμά μου!»

Πώς θα αναγνωρίσετε τα συμπτώματα: Από τα κλάματα που σας πιάνουν όταν παίρνει τηλέφωνο! Έχετε ανάγκη από χάδια και φιλιά και από επιστροφή στο παιδικό σας δωμάτιο. Και μόνο η ιδέα ότι δεν θα είστε πια παιδί, σας φέρνει απελπισία.

 

Ποιος είναι ο ένοχος της ορμονικής καταιγίδας: Ευθύνεται η προγεστερόνη που σας οδηγεί σε κακές σκέψεις. Η ευθύνη του νέου ρόλου σας βαραίνει τις πλάτες και η ιδέα ότι θα πάρετε τη θέση της μαμάς σας σας προκαλεί απανωτές κρίσεις πανικού.

 

Πώς θα οργανώσετε την απεξάρτηση:

Σκεφτείτε ότι ποτέ δεν θα πάψετε να είστε το παιδί κάποιου. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε μια χαρά να συνδυάσετε τις φωνές στο παιδί σας και την γκρίνια στη μαμά σας.

 

Ορμονικός κύκλος Νο 7:

«Είμαι πολύ κου-ρα-σμέ-νη...»

Πώς θα αναγνωρίσετε τα συμπτώματα: Η μανία σας να σέρνετε από πίσω την κουβέρτα σας δεν αποτελεί απλώς ένδειξη. Θέλετε να μείνετε για πάντα στο κρεβάτι ξεφυλλίζοντας περιοδικά και βλέποντας κουτσομπολίστικες εκπομπές. Η περίπτωση σας είναι κοινή και δεν προκαλεί ανησυχία, αφού αυτή η ανεξήγητη κούραση υποχωρεί αμέσως όταν έρχεται η πραγματική κούραση από τις άγρυπνες νύχτες με το μωρό.

 

Ποιος είναι ο ένοχος της ορμονικής καταιγίδας: Ένας συνδυασμός προγεστερόνης-οιστρογόνων έρχεται να συσσωρευτεί στη φυσιολογική κούραση από το ίδιο το γεγονός της εγκυμοσύνης. Το χειρότερο όμως είναι το άγχος για το μέλλον, που σας οδηγεί σε μια μόνιμη τάση φυγής από την πραγματικότητα.

 

Πώς θα οργανώσετε την απεξάρτηση: Προσπαθήστε να αντισταθείτε. Η εγκυμοσύνη είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να κάνετε ό,τι θέλετε χωρίς να σας ζητήσει κανείς αναφορά. Αφήστε λοιπόν τους άλλους να βγάλουν το μαύρο φίδι από την τρύπα όσο απολαμβάνετε τις τελευταίες στιγμές τεμπελιάς.

 

Ορμονικός κύκλος Νο 8:

«Πάλι θα περάσουμε τη νύχτα στον καναπέ...»

Πώς θα αναγνωρίσετε τα συμπτώματα: Οι αϋπνίες είναι σήμα κατατεθέν του τρίτου τριμήνου όπου σας ενοχλεί η κοιλιά, το μωρό που ανεβοκατεβαίνει σαν να βρίσκεται σε γήπεδο, ο αγαπημένος σας που ροχαλίζει και το μαξιλάρι που είναι σαν πέτρα.

 

Ποιος είναι ο ένοχος της ορμονικής καταιγίδας: Οι παράγοντες οιστρογόνα-προγεστερόνη-προλακτίνη που επηρεάζουν τη μελατονίνη, την ορμόνη του ύπνου. Όσο πλησιάζετε μάλιστα στο τέλος τόσο αυξάνονται και τα όνειρα, που με φλας από τη μελλοντική σας ζωή σας οδηγούν στα όρια του πανικού. Είναι πιθανόν επίσης να έχετε μια δυσκολία στην αναπνοή που σας εμποδίζει να βρείτε πραγματική ηρεμία.

 

Πώς θα οργανώσετε την απεξάρτηση: Οργανώστε την τελετουργία του ύπνου. Σχεδιάστε με λεπτομέρεια την ατμόσφαιρα (χαμηλός φωτισμός, ήρεμη μουσική) και βυθιστείτε απαλά στην αγκαλιά του Μορφέα.

 

 

 

Ορμονικός κύκλος Νο 9:

«Ακούει κανείς εκεί κάτω;»

Πώς θα αναγνωρίσετε τα συμπτώματα: Μετά το δεύτερο τρίμηνο νόμιζετε ότι το μωρό σας μιλάει, ενώ νιώθετε μια κλοτσιά και ερμηνεύετε αυτόματα τα σημάδια σαν την Πυθία.

 

Ποιος είναι ο ένοχος της ορμονικής καταιγίδας: Η προλακτίνη σε συνδυασμό με την προγεστερόνη που κυριαρχεί στο δεύτερο τρίμηνο. Έχετε ένα μόνιμο άγχος ότι θα συμβεί κάτι κακό και στην πρώτη μέρα σιωπής τρέχετε αυτόματα στον γιατρό σας με συμπτώματα εκτεταμένου πανικού.

 

Πώς θα οργανώσετε την απεξάρτηση: Προσπαθήστε να πετύχετε τη νιρβάνα. Το μωρό ζει τη δική του καθημερινότητα και το γεγονός ότι θέλει μια ώρα ύπνο παραπάνω δεν σημαίνει αυτόματα κόκκινο συναγερμό. Αν μάλιστα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, θα του κάνετε περισσότερο καλό από το να τρέχετε μέσα στα μεσάνυχτα στο μαιευτήριο.

 

Ορμονικός κύκλος Νο 10:

«Θέλω να γεννήσω εδώ και τώρα!»

Πώς θα αναγνωρίσετε τα συμπτώματα: Από το γεγονός ότι κοιμάστε με τη βαλίτσα αγκαλιά. Έχετε ξεπεράσει τα όρια αντοχής σας και θέλετε να τελειώνετε μια και καλή από τον εφιάλτη που λέγεται ώρα τοκετού.

 

Ποιος είναι ο ένοχος της ορμονικής καταιγίδας: Η ωκυτοκίνη, που δίνει το έναυσμα για την πιο μεγάλη ώρα. Την τελευταία στιγμή το σώμα σας πλημμυρίζει με ένα κοκτέιλ ορμονών (από τα οιστρογόνα μέχρι την προλακτίνη που βοηθάει στις συσπάσεις και διευκολύνει την παραγωγή γάλακτος).

 

Πώς θα οργανώσετε την απεξάρτηση: Μην το σκέφτεστε. Ο οργανισμός σας είναι προγραμματισμένος μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και θα λειτουργήσει ρολόι. Μέχρι τότε υπομονή, επιμονή και μερικές βόλτες με το αυτοκίνητο για να εντοπίσετε την πιο γρήγορη διαδρομή. Τοκετός είναι, θα περάσει!

 

Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Με τη συνεργασία του μαιευτήρα-γυναικολόγου ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΖΑΙΟΥ

 

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λες ε; Το βρήκα στο Ίντερνετ και μου έκανε μεγάλη εντύπωση...μου άρεσε, αλλά πρέπει να σας πω ότι ακόμη ψάχνω σε ποιον ορμονικό κύκλο ανήκω...θα μου ταίριαζαν περισσότερη από έναν...αλλά ελπίζω να κατασταλάξω πια κάπου :lol::lol:

 

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως δεν άνηκα σε κανέναν ορμονικο κύκλο από αυτούς. Έπρεπε να υπάρχει και ένας 11ος:"Μπορώ να είμαι έγκυος για πάντα;".

 

Μου άρεσε πάρα πολύ η εγκυμοσύνη μου και δεν ήθελε να τελειώσει. Μόνο τον τελευταίο μήνα είχα αρχίσει να κουράζομαι. Μου άρεσε που όλοι ασχολούταν μαζί μου, μου άρεσε πού είχα μια ψυχούλα μέσα μου που μεγάλωνε και φρόντιζα να το δείχνω όσο μπορούσα.

Και θα ήθελα επίσης να κρατάει περισσότερο από εννιά μήνες....

 

Αν και τώρα που έχω ήδη ένα αγγελουδάκι (ζιζάνιο όμως) μάλλον στη δεύτερη δεν θα έχω την ίδια άποψη!!!!

 

:):)

sL7ap2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κι εγώ έτσι έλεγα αλλά με το που μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα της μέσης κι είμαι καθηλωμένη στο σπίτι, ειλικρινά δεν θα ήθελα να διαρκεί πάνω από 9 μήνες η εγκυμοσύνη :lol::lol:

 

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Link to comment
Share on other sites

Σε όλους ανήκω ... μην πω και σε κάποιους που δεν τους βλέπω γραμμένους !!! :D

Πολύ ωραίο αρθρο :)

 

:wink::wink::wink::wink:

 

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μάλλον μου ταιριάζει ο 10ος. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. :lol::lol::lol: Και αυτός που λέει κάτι για την κουβέρτα που σέρνω δεξιά και αριστερά....δεν ξέρω με έβαλε σε σκέψεις. Υπάρχουν κάμερες στο σπίτι μου? :lol:

 oIKlp2.png

Link to comment
Share on other sites

Eγώ μάλλον είμαι στον 4ο! Χαλαρά δέρνω κόσμο...που λέει ο λόγος..αλλά δεν πειράζει και πολύ γιατί στη δουλειά βάζω κάποιους στη θέση τους γιατί συνήθως είμαι πολύ κότα!!! :oops:

Στο σπίτι μόνο που τα βάζω με τον καημένο τον αντρούλι μου...αλλά με έχει πάρει χαμπάρι και δεν δίνει και πολύ σημασία. Ευτυχώς στον υιό τον πρωτότοκο είμαι κυριλέ, εκτός από απειροελάχιστες εξαιρέσεις...!

5Aqjp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αποφάσισα ότι ανήκω στον κύκλο 8...και μάλιστα για μένα δεν ισχύει για το τελευταίο τρίμηνο, αλλά από την αρχή έχω αϋπνίες...

άντε αποφάσισα κι εγώ!

 

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω στον 7ο κυρίως γιατι με εχει πιασει τρελη τεμπελιτιδα :oops: και μπορεί και στον 9ο αλλα οχι ως εκει!Αλλα ειμαι σιγουρα με το βιβλιο στο χερι και σου λεω ανετα" σημερα το μωρο ειναι τοσα εκατοστα ,αρχισε να χασμουριεται και ανοιγοκλεινει τα βλεφαρα του....κτλ" οπως επισης "η κλωτσια αυτη ειχε τοση ενταση οσο η χθεσινη αλλα η επομενη ηταν η πιο δυνατη"! :lol::lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

εγώ ανήκω με χίλια στον κύκλο 3 :oops: αλλά δεν ξέρω αν φταίνε οι ορμόνες ή ότι ο ''καλός'' μου γιατρούλης με άφησε στην ''νηστεία'' σε ΟΛΗ την εγκυμοσύνη :evil: αποτέλεσμα αυτού?να φλερτάρω με τον κύκλο 2 γιατί αν δεν είχα και τα υποκατάστατα τι θα έκανα???ευτυχώς τουλάχιστον που η ζυγαριά μου δεν το πήρε χαμπάρι.. :D

σαρδελάκι για ακόμα μία φορά πολύ ενδιαφέρον αυτό που βρήκες!

DoUwp3.png

Link to comment
Share on other sites

Μετα απο πολυ μελετη κατεληξα πως δεν ανηκω σε μια κατηγορια, αλλα σε..............

στην 3η αλλα εχουμε απαγορευση απο το γιατρο και απο τη μπεμπα που εχει χτισει το σπιτακι της πολυ χαμηλα και ελοχευει κινδυνος να την χασουμε αν θελουμε τρελιτσες..............βεβαια οι ορεξεις που εχω εγω δεν λεγονται.......αλλο πραγμα........... :lol::lol:

στην 4η ορισμενες μερες δεν θελω να βλεπω ανθρωπο απεναντι μου και μου φταινε τα παντα......... :twisted:

στην 7η απο την αρχη της εγκυμοσυνης κυκλοφορω με το κουβερτακι σπιτι, αφου κι ο αντρας μου πλεον αν δεν με δει με το κουβερτακι παραξενευεται.. :lol::lol:

στην 9η αφου προσπαθω να ερμηνευσω τα παντα που κανει η μαιμουδιτσα μας εκει κατω..........και το τι εξηγησεις βρισκω δεν λεγεται........ :D:lol:

Fagm.jpg

Link to comment
Share on other sites

σαρδελάκι για ακόμα μία φορά πολύ ενδιαφέρον αυτό που βρήκες!

 

:wink::wink::wink::wink: σ΄ευχαριστώ κούκλα μου

 

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγω παντως νομιζω πως ειμαι καπου αναμεσα στην 1η και την 6η....μερικες φορες που σκεφτομαι οτι ερχεται το μωρο...θελω να το βαλω στα ποδια απο την τρομαρα :oops::oops::shock::shock:

Και αλλες φορες θελω τη μαμακα μου :cry::cry:

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Link to comment
Share on other sites

Πέρασα από τον Νο 1,ο Νο2 μάλλον ευθύνεται για τα 20 κιλά μου:oops: ,ο Νο3 κράτησε μόνο κανένα μήνα και χωρίς "εκτόνωση" :oops:,ο Νο4 παραλίγο να μου στοιχήσει τη σχέση με τους γονείς και τις φίλες,ο Νο5 φταίει που δεν έχω ιδέα τί κυκλοφορεί φέτος στις βιτρίνες:evil: ,από τους Νο7 και 8 δεν έχω ξεφύγει από την αρχή της εγκυμοσύνης και τελευταία έχω εγκατασταθεί στο Νο 10...

Link to comment
Share on other sites

Πέρασα από τον Νο 1,ο Νο2 μάλλον ευθύνεται για τα 20 κιλά μου:oops: ,ο Νο3 κράτησε μόνο κανένα μήνα και χωρίς "εκτόνωση" :oops:,ο Νο4 παραλίγο να μου στοιχήσει τη σχέση με τους γονείς και τις φίλες,ο Νο5 φταίει που δεν έχω ιδέα τί κυκλοφορεί φέτος στις βιτρίνες:evil: ,από τους Νο7 και 8 δεν έχω ξεφύγει από την αρχή της εγκυμοσύνης και τελευταία έχω εγκατασταθεί στο Νο 10...

 

Ελλι μου τα πέρασες σχεδόν όλα τα στάδια ε;;;

 

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια,έχω την αίσθηση ότι το γεγονός ότι περιμένω το δεύτερο παιδί αλλάζει κατά πολύ τα πράγματα. Το να τρέχεις με το πρώτο (3 ετών) δε σου αφήνει χρόνο για ''πολυτέλειες'' ! Εμένα μόνο τα νεύρα μου που ειναι τεντωμένα και πάλι, ένα χαμογελάκι και μια αγκαλίτσα σφικτή από τον "μεγάλο" γιο όλα μου περνάνε!!! Μόνο το άνοιγμα της όρεξης είναι που είναι αναπόφευκτο για όλες...!!! Χαρακτηριστικό είναι ένα σκίτσο στο site http://pregnancy.baby-gaga.com/calendar/week30

5Aqjp3.png

Link to comment
Share on other sites

Rosalita μου είμαι σίγουρη πως την πρώτη εγκυμοσύνη είναι καλά να την απολαμβάνει κάθε γυναίκα όσο περισσότερο μπορεί....

γιατι στην δεύτερη, όπως λες κι εσύ, δεν έχει πολυτέλειες!

 

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Link to comment
Share on other sites

Εγώ κατά κύριο λόγο ανήκω στον κύκλο της αυπνίας που με κυνηγάει απο την αρχή του 4ου μήνα και της τεμπελιάς γιατί δεν με αφήνουν να κάνω τίποτα και μου συμπεριφέρονται το λιγότερο σαν να είμαι ανάπηρη. Μια φορά την εβδομάδα όμως επειδή ήμουν που ήμουν νευρικό παιδάκι ήρθαν και οι ορμόνες και έδεσε το γλυκό μεταμορφώνομαι σε κανονικό μποξερ! Συνήθως την πληρώνει ο άντρας μου και οι γονείς μου. Πόση υπερβολή να αντέξει μια έγκυος γυναίκα πια!!!

Link to comment
Share on other sites

Rosalita μου είμαι σίγουρη πως την πρώτη εγκυμοσύνη είναι καλά να την απολαμβάνει κάθε γυναίκα όσο περισσότερο μπορεί....

γιατι στην δεύτερη, όπως λες κι εσύ, δεν έχει πολυτέλειες!

 

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!! :D

5Aqjp3.png

Link to comment
Share on other sites

Ελλι μου τα πέρασες σχεδόν όλα τα στάδια ε;;;

Ναι:)

Εκτός από τον 6 και τον 9(δεν περνάει μέρα που να μη χοροπηδάνε εκεί μέσα) :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...