Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καταλληλο αυτοκινητο για οικογένεια με παιδια

Recommended Posts

Ειμαστε στη φαση να αγορασουμε αυτοκινητο. Εχουμε ενα μικρο αλλα τωρα με 2 παιδια δεν εχουμε αρκετό χώρο. Ιδανικα θα ηθελα να κάποιο με μεγάλους χωρους αποσκευων και με μικρή κατανάλωση. Κατα δική μου προτίμηση όχι πολυμορφικό! Ο συζυγος προτείνει πολυμορφικο.... Θα δουμε! :)

Δεν ξερω αν το να προτείνεται καποια θα θεωρηθει διαφήμιση. Αν ειναι έτσι παρακαλώ τους admin να σβήσουνε το thread!

0I1Pp3.png

6k0kp3.png

Διαφημίσεις

Kι εμείς ψάχνουμε (έχουμε ένα Corsa) ... και διαφωνούμε - εμένα δεν με χαλάει το πολυμορφικό, το σύζυγο ναι.

Το τζιπ πάντως, μόνο μικρή κατανάλωση δεν έχει, και στις μέρες που ζούμε τώρα η μικρή κατανάλωση είναι σημαντικό θέμα. (εγώ έχω κι ένα θέμα με τα τζιπ στην Αθήνα, μου σπάνε τα νεύρα, αλλά τεσπα, προσωπικό μου κόλλημα είναι αυτό).

Έχουμε κοιτάξει το AStra, το Ιnsignia, που είναι λίγο πιο μεγάλο, και θα δούμε και το Focus.

Kι εμείς ψάχνουμε (έχουμε ένα Corsa) ... και διαφωνούμε - εμένα δεν με χαλάει το πολυμορφικό, το σύζυγο ναι.

Το τζιπ πάντως, μόνο μικρή κατανάλωση δεν έχει, και στις μέρες που ζούμε τώρα η μικρή κατανάλωση είναι σημαντικό θέμα. (εγώ έχω κι ένα θέμα με τα τζιπ στην Αθήνα, μου σπάνε τα νεύρα, αλλά τεσπα, προσωπικό μου κόλλημα είναι αυτό).

Έχουμε κοιτάξει το AStra, το Ιnsignia, που είναι λίγο πιο μεγάλο, και θα δούμε και το Focus.

Τα κέρατά του καίει το τζίπ....Δε σου λέω......για να το γεμίσουμε θέλουμε 130-150 ευρώ!!!:shock:

Αλλά παρέχει ανέσεις και ασφάλεια. Για το κέντρο της Αθήνας ( κυρίως εγώ που εργάζομαι στο κέντρο ), δε βολεύει κι έχω ένα smart, που το παρκάρω κι εύκολα. Αλλά το χρησιμοποιώ και για τα ψώνια μου εδώ κοντά και να πηγαίνω το μωρό μέχρι το παιδίτρο κλπ..

Το τζίπ όμως είναι το κάτι άλλο και από θέμα χώρων και ασφάλειας. Δίνεις κάτι παραπάνω, αλλά αξίζει! Και κυρίως τώρα με το μωρό χωράει τα πάντα, από το παρκοκρέβατο, μέχρι το καρότσι....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού πήραμε το Volkswagen το Touran. Είναι πενταθέσιο + δύο θέσεις που σηκώνονται αν χρειαστεί, διαφορετικά κλείνουν και αφήνουν ένα τεράστιο πορτ παγκάζ. Οι χώροι του είναι πολύ καλοί, φοβερή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση. Παρκάρεις πανεύκολα γιατί πίσω είναι κάθετο, είναι τετραγωνισμένο αυτοκίνητο και ξέρεις ακριβώς πού τελειώνει. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και αν ξαναεπιλέγαμε πάλι το Τουράν θα παίρναμε. (όχι δεν εργάζομαι για τη Volkswagen!). Φανταστείτε τι χώρους έχει που χωράει στο πορτ παγκάζ (φυσικά με κλειστή την πόρτα) το τεράστιο διθέσιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο των παιδιών της Πεγκ Περεγκο και πηγαίνουμε στο Ολ. Στάδιο για οδήγηση! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, και ο σύζυγος. Δεν ξέρω όμως να σας πω σε ποια κατηγορία ανήκει, δεν είναι ούτε πολυμορφικό, ούτε τζιποειδές, ούτε κανονικό χαμηλό.

wjhKp3.png

c5dop3.png

Διαφημίσεις

Ουτε εγω ηθελα πολυμορφικο- με τιποτα!!! Πηραμε τελικα το Renault Scenic....κι αλλαξε η ζωη μου!

Δεν ειναι τερας σαν τζιπ (ουτε καταναλωση κλπ), αλλα χωραει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Πηγαμε θεσ/νικη Βιεννη με μωρο, ειχα φουλ στο πορτ μπαγκαζ παρκο, καροτσι, στρωμα του μωρου, δυο βαλιτσες κι απειρες σακκουλες. Μπροστα, ημουν με τα ποδια τεντωμενα, ενα σακιδιο με νερα κλπ και το μωρο στο καρεκλακι με isofix. Αφαιρεσαμε και την μια απο τις τρεις θεσεις πισω, για να ειμαστε πιο ανετα.