Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Recommended Posts

• 4 months later...

Διαφημίσεις

Μπήκα στη σελίδα του bbc για να διαβάσω κάποια είδηση και πρόσεξα στο κάτω μέρος της σελίδας ότι έχει μία επιλογή για άλλες γλώσσες και λέω ας δώ αν έχει και την ελληνική αλλα όχι μόνο δεν έχει την ελληνική αλλά έχει την Macedonian. Μου ήρθε να σπάσω το κομπιούτερ από τα νεύρα μου. Σκέφτηκα να τους στείλω ένα μήνυμα και αυτό θα κάνω και ελπίζω να αντιδράσουμε εμείς γιατί οι το κράτος μας βρίσκεται σε κατάσταση nirvana.

http://www.bbc.co.uk/worldservice/languages/

.png

Μου ήρθε φάκελος ταχυδρομικα από Σκόπια και η επίσημη σφραγίδα του ταχυδρομείου ήταν Macedonia....Απορώ γιατί τα δικά μας ΕΛΤΑ δεν το έστειλαν πισω..

Αν το κρατος αγαπητη μου συμπατριωτισσα ειχε την παραμικρη προθεση να προστατεψει την ιστορια μας και τα συμφεροντα του Εθνους και τον πολιτισμο μας θα ειχε επεμβει και σε αλλα πολλα...Οπως για παραδειγμα αυτες τις αμερικανιες τυπου Ζηνα και Ηρακλης που προβαλλονται μανιωδως απο την ελληνική ιδιωτική τηλεοραση και βριθει ιστορικών λαθων, ανακριβειων, γελοιοτητων... Περιγελως κατηντησε η ελληνική μυθολογια στα χερια του καθε ανιστορητου σεναριογραφου αλλα οι Ελληνες κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου...

Αν ειχαμε γνωση της ιστοριας μας και του πολιτισμου μας η θεση μας στο σημερινο κοσμο θα ηταν πολυ πιο σημαινουσα και θα διαδραματιζαμε τον πρωτο και καθοριστικο ρολο σε ολο το παγκοσμιο γιγνεσθαι... αλλα βολευτηκαμε στη θεση του φτωχου συγγενη στο τραπεζι και περιμενουμε να εναποθεσουν τα ευρουλακια τους οι τουριστες στην "ψωροκωσταινα" πουλωντας tzatziki, moyzaka, souvlaki, easy sex and wild nights out of limits...

Διαφημίσεις

παιδιά σόρρυ, δεν εχει καν τα Ελληνικά !?... ή δεν είδα καλά!?

συμφέροντα.......

διάβασα στο spiegel οτι μάλλον στα σκόπια, θα γίνει το νέο κέντρο CIA της ευρώπης, στον χωρο της αμερικάνικης πρεσβείας εκεί,

και οτι η πρεσβεία εκεί θα είναι η μεγαλύτερη των βαλκανίων... και στρατηγικής σημασίας.....

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Εμ βεβαια, λετε να υποστηριξαν οι Αμερικανοι τους σκοπιανους για τη ψυχη της μανας τους; Φοβαμαι οτι μας περιμενουν περιπετειες και δυστυχως δεν εχουμε πολιτικους σε κανενα κομμα που να εχουν το απαιτουμενο αναστημα να διαχειριστουν την οποια κριση...

Έχω το περιοδικό Εικόνες του '62 μέσα στο οποίο είναι γραμμένο ένα άρθρο με τίτλο "Η Γιουκοσλαβία και ο Μακεδονικός Μύθος". Είναι σαν να διαβάζω ένα σημερινό περιοδικό, μάλιστα μιλάει για τη "Μακεδονική" μειονότητα που βρίσκεται στη "Μακεδονία του Αιγαίου". Εμείς φταίμε που δεν κάναμε επι Μητσοτάκη ένα ντου να τους τα πάρουμε όλα, που θα μας πούν ότι δεν είναι Ελληνική η Μακεδονία και ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είναι ΕΛΛΗΝΑΣ. Αλλά δεν καταλαβαίνω όλοι έχουν μειονότητες εδώ, οι δικές μας μειονότητες στην Κωνσταντινούπολη στη Μικρά Ασία στα Σκόπια δεν υπάρχουν; Γιατί ποτέ δεν κάνουμε μία επιθετική εξωτερική πολιτική αλλά είμαστε παθητικοί πάντα. Η φιλοσοφία των Αμερικάνων είναι σαν των Άγγλων διαίρει και βασίλευε.

.png

Εμ βεβαια, λετε να υποστηριξαν οι Αμερικανοι τους σκοπιανους για τη ψυχη της μανας τους; Φοβαμαι οτι μας περιμενουν περιπετειες και δυστυχως δεν εχουμε πολιτικους σε κανενα κομμα που να εχουν το απαιτουμενο αναστημα να διαχειριστουν την οποια κριση...

έχουμε όμως υπογράψει σύμφωνο με τους ρώσους για τους Αγωγούς φυσικού αερίου

και με βάση το τι έγινε με Ρωσία - Γεωργία (όπου τους Γωργιανούς τους υποστήριζαν οι Αμερικάνοι και τώρα τους κατηγορεί και η ΟΑΣΕ ότι αυτοί ξεκίνησαν τον πόλεμο)

τα πράγματα ΙΣΩΣ να μην είναι και τόσο δραματικά άσχημα για εμάς

(το όνομα πάντως, το έχουμε χαμένο από χέρι εδώ και χρόνια)

Διαφημίσεις

• 1 month later...

ψηφισα !!!!!!!!!!

αλλα ελεος ρε παιδια που εχουμε καταντησει με αυτο το θέμα , να ψηφιζουμε για τη χωρα μας , για ν αποδίξουμε ότι είναι χωρα μας!!!

τι να πω......... :evil:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

• 1 month later...

Το ειδα και μου κοπηκε το αιμα.

τελικα εχουν αποδεχθει ολοι το ονομα εκτος απο εμας;;;; :mad::mad::mad::mad::mad: [identify Countries on the Map

Change Subjects

CORRECT! The country was Saudi Arabia

1. This country is:

2. Macedonia

3. Albania

4. Greece

5. Bulgaria

]

σε ποιον να απευθυνθω:::[/img]

Κωνσταντινος 26/08/2004.png

Διαφημίσεις

παντού έτσι είναι δυστυχώς :evil: σε όλα τα σαιτς

και στο http://www.viamichelin.com που έψαχνα για διαδρομές μια φορά, στις χώρες έχει Macedonia :evil::evil:

και στο http://www.ihacom.gr που έψαχνα για κατάλυμα διακοπών macedonia τους λέει... :evil:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

το εδειξα στον αντρα μου και μου το ειπε.Παντου λέει αν βαλεις Μακεδονια θα σου βγαλει site στην πρωην Γιουγκοσλαβια

κι εμεις κοιμομαστε :(

Κωνσταντινος 26/08/2004.png

Ρε παιδιά τα έχω πάρει πολύ άσχημα με αυτό το θέμα! :evil::evil::evil: Είμαι απο τον Ν.Πέλλης και μένω Αθήνα, όταν λέω πως είμαι απο την Μακεδονία με κοιτάν λες και είπα Σκόπια! Και πριν μου πουν κάτι απαντάω πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Έλεος πια, κακώς το έχουν δεχτεί όλοι έτσι και δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμα πιστευουμε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα!

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Εμείς φταίμε που ψηφίζουμε τους ηλίθιους κάθε φορά και μετά μας κοροιδεύουμε και λέμε δεν θα τους ξαναψηφίσουμε και οταν έρχεται η ώρα μας πιάνει το χαζοφιλότιμο!

Σε λίγο θα φτάσουν οι Σκοπιανοί στη Λάρισα!!!!!

• 2 weeks later...

Aφιερωμενο με πολυ αγαπη στα Σκοπια και σε οσους αμφισβητουν την Ελληνικοτητα της Μακεδονιας και του Μεγαλου Αλεξανδρου!! Το θυμηθηκα προσφατα και ειπα να το στειλω με πολυ πολυ αγαπη!!

Eυχαριστουμε πολυ Iron Maiden για τους υπεροχους στιχους του ανυπερβλητου αυτου κομματιου!!

Alexander the Great

IRON MAIDEN

my son ask for thyself another

Kingdom for that wich I leave

Is too small for thee

(king philip of macedonia - 339 b.c.)

Near to the east

In a part of ancient greece

In an ancient land called macedonia

Was born a son

To philip of macedon

The legend his name was alexander

At the age of nineteen

He became the macedon king

And he swore to free all of asia minor

By the aegian sea

In 334 b.c.

He utterly beat the armies of persia

Alexander the great

His name struck fear into hearts of men

Alexander the great

Became a legend mongst mortal men

King darius the third

Defeated fled persia

The scythians fell by the river of jaxartes

Then egypt fell to the macedon king as well

And he founded the city called alexandria

By the tigris river

He met king darius again

And crushed him again at the battle of arbela

Entering babylon

And susa treasures he found

Took persepolis the capital of persia

Alexander the great

Alexander the great

Became a God mongst mortal men

A phrygian king had bound a chariot yoke

And alexander cut the gordian knot

And the legend said that who untied the knot

He would become the master of asia

Helonism he spread far and wide

The macedonian learned mind

Their culture was a western way of life

He paved the way for christianity

Marching on marching on

The battle weary marching side by side

Alexanders army line by line

They wouldnt follow him to india

Tired of the combat, pain and the glory

Alexander the great

Alexander the great

He died of fever in babylon

Σε κάποια συσκευή που είχα κάνει εγκατάσταση, (δεν θυμάμαι ποιά), δεν είχε την Ελλάδα. Είχε όμως τα Σκόπια ως Μακεδονία. Αν ήσουν από Ελλάδα, απλά πήγαινες στην επιλογή λοιπές χωρες! :?:?:?:shock::shock::shock::shock::(:(:(

n3kPp3.png

zewgp3.png

• 2 months later...