Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Πηγαινω την κορη μου σε μια πλατεια στου Ζωγραφου, στο Παλαιο, επι της Γρ. Κουσιδου... Τα παιδακια μαζευονται μετα τις 8 το απογευμα. Πολλα παιδια, αλλα κανουν ποδηλατο, αλλα παιζουν μπαλα, κι αλλα κανουν πατινι.

Δεν μ αρεσουν τα εξης:

Εχει μεσα στη μεση κατι θαμνους μεγαλους πισω απο τους οποιους πανε κ κρυβονται τα παιδια. ΟΚ, βλεπουμε τα ποδια τους αν και ειναι τοσο πυκνοι οι θαμνοι που μολις σκοτεινιασει δεν βλεπεις τπτ...

Σχεδον ανυπαρκτος φωτισμος. Μολις σουρουπωσει κι αρχισει να σκοτινιαζει δεν βλεπεις τα παιδια, μονο κατι φιγουρες να τρεχουν εδω κι εκει. Πολλες μαμαδες το εχουν δηλωσει κι εχουν κανει και επιστολες στον Δημο χωρις αποτελεσμα.

Πολλοι αλλοδαποι, αντρες που καθονται και κοιταζουν.. δεν καταλαβαινω τι κανουν...

Πευκο σαπισμενο που απο στιγμη σε στιγμη θα πεσει -πανω στα παιδια- βγηκαν 2-3 ενοικοι των γυρω πολυκατοικιων και συζητουσαν μεταξυ τους για το ποσες φορες ενημερωσαν τον Δημο...

Τι προτεινετε να κανω; Να μην την ξαναπαω ε? Εχει κανει παρεες εκει και γιαυτο την πηγαινω, 2 ωρες ειμαι συνεχεια ΣΥΝΕΧΕΙΑ διπλα της ή κοντα σε καποιο παγκακι. Σημειωτεον οτι η πλατεια ειναι ακριβως πανω στην λεωφορο, καμια φορα φευγει καμια μπαλα προς τον δρομο και βλεπεις 10 μαμαδες να τρεχουν εντρομες να την πιασουν μη τυχον και βγουν τα παιδια στον δρομο.

Δεν θα επρεπε να υπαρχει μια περιφραξη..? Αφου η πλατεια για τα παιδακια ειναι, κανω λαθος..?

Διαφημίσεις

Agkalia καλησπέρα....

εμενα παλια Ζωγράφου..τοτε ήμουν φοιτητρια ξερω για ποια πλατεία κάνεις λόγο... δεν έχω να σου προτείνω κάτι, γιατί και να χτυπήσεις πόρτες ακρη πιστευω δεν θα βρεις....είναι χρόνια έτσι και μάλιστα δε νομίζω να έχουν τη δυνατότητα να την περιφράξουν γιατί είναι πλατεία δεν είναι παιδική χαρά ....απο την άλλη αφου είναι πολυ κοντά η πολυτεχνειούπολη γιατί δεν μαζεύεστε όλες οι μανούλες να παρετε τα παιδιά και να τα πατε εκει να τα αφήσετε να παιξουν, να τρέξουν; έχει ανοιχτή πύλη μέχρι αργά, είναι περιφραγμένος χώρος και δεν έχεις έννοια αν θα βγει η μπάλα στο δρόμο. Κάποτε πήγαινα εκει με την κουμπάρα μου για βόλτα και τρεξιμο και ήταν τέλεια. Η κουμπάρα μου μενει κοντα και μου λεει φερε το παιδι να παμε στην πολυτεχνειουπολη να θυμηθούμε τα παλιά.Μιλησε και με αλλες μανουλες και πηγαινετε μια φορα για δοκιμη...δεν θα το μετανιωσετε....

Ανακαλυψα τι ρολο παιζουν οι θαμνοι που προανεφερα.... 4-5 κοριτσακια εκαναν τσισα χτες.. κατεβαζουμε βρακακι, τουρλωνουμε πωπο κ τα αμολαμε.. το ειδε η κορη μου κι ηθελε σωνει κ καλα να παει κι εκεινη.. πηγα κοντα κ ανακαλυψα οτι πριν απο αυτα τα κοριτσακια το μερος ειχαν επισκεφτει σκυλοι......... απορω με τους γονεις...