Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Σε λιγότερο από ένα μήνα είναι τα γενέθλια του Βασίλη .Κλείνει τα τρία και τα περιμένω (ναι! εγώ τα περιμένω!) πώς και πώς γιατί πέρσι δεν κάναμε πάρτυ. Εχω κάποιες ιδέες και θέλω τη γνώμη σας.

α) Για την τούρτα σκέφτηκα να την κάνω μόνη μου σε μια ιδέα που πήρα από το Φορουμ. Ο αριθμός 3. Σχηματίζεται πολύ εύκολα αν ενώσεις και διαμορφώσεις κατάλληλα δύο κυκλικές τούρτες και στολίζετε κατα βούληση.

β) Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει στον κήπο του σπιτιού μας μάλλον την τρίτη ημέρα του Πάσχα. Περιφραγμένος, γκαζόν παιχνίδια κλπ.

Αυτό που με προβλήματίζει είναι οτι αν το παρτυ γίνει απόγευμα και τραβήξει μήπως θα κάνει κρύο για τα μικρά παιδιά? Πως σας φαίνεται η ιδέα να το κάνουμε νωρίς το μεσημέρι κατα τις 12?

γ)Για στολισμό μάλλον πολλά μπαλόνια. Προσκλήσεις δεν θα φτιάξουμε και όλα τα γνωστά είδη πάρτυ. Πιατάκια, ποτηράκια, καπελάκια

δ) Το φαγητό: Επειδή λόγω εγκυμοσύνης δεν έχω όρεξη για μαγειρεύματα σκ'εφτηκα να κάνω μπάρμπεκιου. Να αγκαρέψω τον μπαμπά μας να ψήνει σουβλάκια, κοτοσουβλάκια, λουκάνικα κλπ και να έχω σε πιατέλες έιδη σουβλατζίδικου δηλ. πίτες και ψωμάκια, πατάτες τηγανητές, τομάτες κομμένες τζατζίκι(!!!!) και να φτιάχνει ο καθένας το σουβλάκι που θέλει. Συν κάποια από τα σκ***λοίδια που βρίσκουμε συνήθως στα πάρτυ.

Τα παιδάκια θα είναι όλα μεγαλύτερα από τριών οπότε μπορούν να φάνε άνετα αλλά περισσότερο πιστεύω ότι θα τα εκτιμήσουν οι μεγάλοι.

Πώς σας φαίνονται οι ιδέες μου. Περιμένω απαντήσεις δεδομένων και των ημερών του Πάσχα

W7hT.jpg

Διαφημίσεις

Elena74 με το καλό να έρθουν τα γενέθλια του μικρού σου και να γίνουν όλα οπως τα χεις ονειρευτεί !! :)

Ολα μου φαινονται πολυ ωραία ( μου ανοιξες την όρεξη με τα σουβλακια!) το μονο που έχω να παρατηρήσω ειναι για την διασκέδαση των μικρών καλεσμένων . Θα άρεσε νομίζω στα παιδάκια αν κανονίζατε και κάποια παιχνιδια -δραστηριότητες κατα την διάρκεια του πάρτυ . Σαν ιδέες λεω πχ τυφλόμυγα ή κυνήγι θησαυρού ή ακόμα και τα παλιά 'δικά μας' παιχνίδια τα μήλα κλπ .

Με το καλό να τα οργανώσεις όλα οπως θέλεις και να προσέχεις μην κουραστείς πολυ :)

VgL7.jpgIgLdp2.png

• 2 years later...

koritsia kalimera!!!!eimai kenouria stin parea sas!!!exo 2 agorakia k exoun 1 xrono akribos diafora.gennithikan tin idia imerominia k thelo na toys kano ta genneulia tous mazi!!k thelo na kano mia prosklisi me mia fotografia tous pou na einai k ta duo mazi k na graspo ena pimataki!!!koritsia thelo ideee!sssss:p!!