Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Doppler προς δανεισμο;


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Νομίζω ότι η αγωνία για την έκβαση μιας εγκυμοσύνης (ειδικά όταν υπάρχει ιστορικό παλλίνδρομης, πολυετής ταλαιπωρία ορμονικών διατταρραχών και πολλές επιπλοκές στην 2η εγκυμοσύνη) δεν μπορεί εύκολα να ελεχθεί. Καθώς η τακτικές επισκέψεις στον γιατρό δεν είναι μόνο ψυχοφθόρες αλλά και ασύμφορες οικονομικά, προσπαθώ να βρω ένα doppler αλλά είναι όλα πανάκριβα. Θα ήμουν ευγνώμων αν υπήρχε κάποια που θα μπορούσε να μου δανείσει την συσκευή για τις επόμενες εβδομάδες (Υπερυχογραφικά έχω κλέισει τις 14 εβδομάδες). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


γεια σου γ επιπεδου θελεις ν κανεις? σε πια περιοχη εισαι ?

και αληθεια αμα επιτρεπεται ποσο πληρωνουν εξω . εγω εκλησα σε δημοσιο νοσοκομειο και ειναι 10ε

Link to comment
Share on other sites

Ξερεις να το χρησιμοποιεις το doppler?

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

 

Αλβερτος Αινσταιν

Link to comment
Share on other sites

Έχω κάνει αυχενική. Δεν γνωρίζω για την εξέταση Doppler. Αναζητάω την συσκευή Doppler, με την οποία μπορείς να ακούσεις την καρδιακή λειτουργία του παιδιού από το σπίτι.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κοιτα,δεν ξερω εαν αυτα τα μικρα ειναι δυσκολα στον χειρισμο,αλλα φανταζομαι πως δεν ειναι πολυ καλο για σενα να το παρεις.

Εαν σκοπευεις να αντικαταστησεις τις επισκεψεις στον γιατρο με αυτο (εννοω τις στανταρ),θα ειναι μεγαλο λαθος σου,ο γιατρος τσεκαρει και ολλα εκτος απο καρδιακη λειτουργια.

Εαν παλι το θες για τον καιρο ενδιαμεσα στις επισκεψεις,μπορει να καταντησεις "ψυχοπαθης" (δεν το εννοω κυριολεκτικως),ολη μερα με αυτο θα ασχολεισαι και αν για καποιο λογο το μηχανημα "κολλησει" και δεν ακουσεις καρδουλα,θα παθεις αμοκ.

 

Δεν ξερω,μπορει να κανω και λαθος.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

 

Αλβερτος Αινσταιν

Link to comment
Share on other sites

Σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμουν να αντικαταστήσω τις τακτικές επισκέψεις. Για το ενδιάμεσο διάστημα που καίγεται ο εγκέφαλος από την σκέψη αλλά και πάλι το φοβάμαι αυτό που λες. Ίσως και να έχεις δίκιο.

Link to comment
Share on other sites

θα συμφωνήσω με την christiana...Πιστευω οτι θα αγχωθείς περισσότερο, το είχε φίλη μου το μηχανηματάκι αλλά δεν ακούγεται πάντα η καρδιά, ειδικά στις εβδομάδες σου που είναι ακόμα μικρό το έμβρυο και αυτό που ξέρω είναι πως γενικά ούτε οι πολλοι υπερηχοι κάνου καλό πόσο μάλλον να χρησιμοποιείς καθημερινά κάτι τέτοιο.....όλα καλά θα πάνε:D

gNrhp2.png

 

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω ένα μικρό και στη πρώτη μου εγκυμοσύνη το χρησιμοποιούσα και άκουγα την καρδούλα. Με βοήθησε και ήξερα ανά πάσα στιγμή και σε ποια θέση είναι.Με το δικό μου ακούς καρδιά μετά την 23-24 βδομάδα, αλλά ήταν πολύ εύκολο να το χρησιμοποιήσεις και μάλιστα έχω καταγράψει και ψηφιακά τον ήχο και τον έχω να τον δείξω κάποτε στην κόρη μου, πώς χτυπούσε η καρδιά της μέσα στην κοιλιά μου.

 

Μέσα στις οδηγίες του μηχανήματος γράφει ότι ΑΝ ΔΕΝ ακούσεις καρδιά, δε σημαίνει κάτι απαραίτητα, προς αποφυγή άγχους-όντως μπορεί να γίνει πολύ αγχωτικό, αν και ποτέ δε με άγχωσε εμένα προσωπικά, ίσα ίσα που με ηρεμούσε. Βέβαια, δεν παίζει να κολλήσει το μηχάνημα, αλλά μπορεί το μωρό να είναι γυρισμένο κάπως και να μην το ακούς. Ειδικά σε όσο πιο μικρή εβδομάδα είσαι, τόσο πιο δύσκολο να το πιάσεις, γιατί γυρνάει συνέχεια. Μετά τις 32 βδομάδες όμως, το άκουγα τακτικά-μη φανταστείς, όχι και κάθε μέρα-και ηρεμούσα πολύ πολύ.Αλλά τότε ήταν και αρκετά μεγάλο, είχε πάρει και θέση και ήξερα πού θα "βρω" τον χτύπο της καρδιάς του και έτσι το έπιανα πάντα.

 

Αν θες μπορώ να σου στείλω ποιο είναι, είναι φτηνό σχετικά και το είχα πάρει από Αγγλία. Δυστυχώς δν μπορώ να στο δανείσω, είμαι κι εγώ έγκυος και θα το ξαναχρειαστώ!!!

Link to comment
Share on other sites

αυτό που ξέρω είναι πως γενικά ούτε οι πολλοι υπερηχοι κάνου καλό πόσο μάλλον να χρησιμοποιείς καθημερινά κάτι τέτοιο.....όλα καλά θα πάνε

Το συγκεκριμένο που είχα δεν έχει καμία σχέση με υπέρηχους. Είναι ένα μηχάνημα που ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ πάρα πολύ ό,τι ήχο πιάσει. Μάλιστα αν έχεις στα αυτιά σου τα ακουστικά και χτυπήσεις τη συσκευή, σχεδόν κουφαίνεσαι, τόσο πολύ τους δυναμώνει...Οπότε δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας του μωρού...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Το δικό μου είναι αυτό

http://www.amazon.co.uk/Summer-Infant-Prenatal-Listening-System/dp/B000246FTY

αλλά βρήκα και αυτό, που μάλλον είναι ακριβώς το ίδιο, απλά άλλης εταιρείας...

 

http://www.mothercare.com/Infant-Clarity-Pre-Natal-Listening-System/dp/B003ZDJE6U/sr=1-34/qid=1283254851/ref=sr_1_34/279-8486443-3244905?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42800041&mcb=core

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες. Σε ησυχάζει και μόνο η σκέψη ότι υπάρχουν τόσες γυναίκες που ήταν στην θέση σου και σε καταλαβαίνουν.

Link to comment
Share on other sites

Μην νομιζεις,αυτα στα λεω γιατι στην τελευταια μου εγκυμοσυνη ειχα τετοιες φρικες που εψαχνα κι'εγω να βρω ενα.Βεβαια.εγω η "πανεξυπνη" δεν σκεφτηκα να ρωτησω εδω και να μου προτεινουν κατι τετοιο,αλλα βρηκα ολοκληρο εργαλειο,να φανταστεις εκανε 400 ευρω :roll::roll:8-):cool::shock::shock:.Λογικα,πρεπει να ηταν small size για επαγγελματιες που κανουν επισκεψεις σε σπιτια,δεν εξηγειται αλλιως.

 

Ο αντρας μου μου ειπε πως ηδη ειμαι τρελαμενη,φαντασου να εχω κι'αυτο στο σπιτι,θα λαλησω εντελως.Οταν ακουσε και την τιμη δε,εφριξε ο ανθρωπος :lol::lol::lol::lol:.

 

Αν το ειχες αναφερει νωριτερα babystar,δεν γλιτωνε :lol::lol:.

 

Παντως,μετα απο τις εβδομαδες που λες,babystar,συνηθως το μωρακι κινειται και το νοιωθεις,ειδικα μετα τις 32.

 

Κι'εγω πιστευω πως ολα θα πανε μια χαρα,Mardiamant!!!!!Με το καλο,κουκλα μου!!!

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

 

Αλβερτος Αινσταιν

Link to comment
Share on other sites

Παντως,μετα απο τις εβδομαδες που λες,babystar,συνηθως το μωρακι κινειται και το νοιωθεις,ειδικα μετα τις 32.

 

Συμφωνώ, σε εκείνες τις βδομάδες νιώθεις το μωρό και δε χρειάζεται τόσο πολύ. Εμένα πάντως 2 φορές που μου συνέβει κάτι και νόμιζα πως το μωρό το έβλαψα (μια με χτύπησε και διαπέρασε όλο μου το σώμα ρεύμα και μια ο σκύλος με έριξε και με έσυρε 2-3 μέτρα) μόλις έβαλα το μηχάνημα και άκουσα καρδιά, ηρέμησα...γιατί μέχρι να το νιώσω, θα είχα πάθει...

Link to comment
Share on other sites

εμεις πηραμε αυτο http://www.amazon.co.uk/Angelsounds-Green-Fetal-Doppler/dp/B003829THM/ref=sr_1_5?ie=UTF8&m=A12GO4KWLQUGPW&s=generic&qid=1283285076&sr=1-5

που ειναι κατι παρομοιο με τα παραπανω αλλα οπως αναφερει Based on sophisticated ultrasound technology it conforms to all the necessary EU Safety Standards and Regulations and carries the CE approval marking having met the stringent requirements for medical apparatus (EC Directive 93/42/EC).

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 3 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...