Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δημητρα-Μαρία...υποκοριστικό???

BLUBLU

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια την μια μου κορη θα την πουμε Δημητρα-Μαρια κ ψάχνω κατι ομορφο για να την αποκαλουμε. Σκεφτηκα το Μαριδήμη....κουφο?

Πειτε καμια ιδεα?

Την αλλη μου θα την πουμε Αλεξανδρα-Εφραιμια αλλα δεν μπορω να βρω τπτ!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγώ λέω να τα φωνάζεις Δήμητρα και Αλεξάνδρα. Καλά τα υποκοριστικά αλλά τόσο ωραία ονόματα είναι κρίμα να τα κρύψεις. Μπορείς βέβαια να τα γιορτάζεις της Παναγίας και του Αγίου Εφραίμ, ώστε να τιμήσεις και τα άλλα ονόματα.

Τώρα που το σκέφτομαι, το 'Δημητρία' έχει και κάτι από το Μαρία.

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Κ το Δημητρα κ το Αλεξανδρα ειναι πολυ ωραια ονοματα απλά δεν θα ηθελα να παραβλεψω τα αλλα ονοματα τους!:P

Διαφημίσεις

Το Δημητρα θα το παρει απο την πεθερα μου κ το Μαρια επειδη την εχω τάξει στην Παναγια. Τον μπαμπα μας τον λενε Δημητρη κ θα ηθελα να ειναι κατι διαφορετικο στην κορούλα μου. Το Μαιρα μου αρεσε παρα πολυ αλλα η πεθερα μου θα παθει χιλια απανωτα εγκεφαλικα....μωρε λες???!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τώρα που το σκέφτομαι, το 'Δημητρία' έχει και κάτι από το Μαρία.

Δεν θελει κ πολλη σκέψη....εχει κάτι κοινο τα 3 γραμματα της αλφαβητου!:mrgreen:

ΕΦΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΔΙΑ, ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΣΤΙ 2ο "Ι". ΤΙ ΛΕΣ?

Συγνώμη βρε κορίτσια αλλα υπάρχουν αυτά τα ονόματα ή βγάζουμε ό,τι μας κατέβει στο μυαλό;;;

Αντε να σε ρωτήσει ο αλλος πως σε λένε και αντε να καταλάβει τι του λες...θα πρέπει να κουβαλάει το παιδί καρτούλα με το όνομά του...φαντάσου μπέρδεμα στο σχολείο...τι να πω...

Μη με κράξετε αλλα νομίζω ότι το έχουμε παρακάνει με τα παράξενα ονόματα...καμιά φορά το απλό είναι και καλύτερο αλλά ...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!!

Συγνώμη αλλά για μένα καλύτερα να φωνάζεις το ένα όνομα.

Προχτες είχα πάει την κόρη μου σε ένα παιδότοπο. Επειδή ούτε δύο χρονών δεν είναι ακόμα μπήκα και εγώ. Ακούω τα υπόλοιπα παιδιά να κοροϊδεύουν ένα κοριτσάκι. Η κοπέλα που τα πρόσεχε άρχισε να τους λέει ότι δεν είναι σωστό κλπ...

Τότε απάντάει ένα από τα παιδάκια ότι δεν έχει ξανακούσει πιο αστείο όνομα από το Χρυσαρίτα (Χρυσάνθη-Μαργαρίτα):(. Ήταν τόσο θλιμμένη η μικρούλα είδικά όταν έλεγε ότι τα περισσότερα παιδάκια γελάνε και την πειράζουν μόλις πει το όνομά της.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...