Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΠΥΡΑΚΙΑ!!!

Recommended Posts

καλησπερα!!εχουμε μια κουτσουνιτσα 27 ημερων..κ τα μαγουλακια της εδω κ 1 εβδομαδα εχουν σπυρακια...αν εχει σημασια τρεφεται μικτα!!!καμμια ιδεα??ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

Μηπως ειναι αλλεργια στο αγελαδινο γαλα???

Μαλλον ατοπικη δερματιτιδα εννοεις,και μενα εβλαλε τετοια σπυρακια στο κορμακι της και στο μαγουλο της και ηταν απο τις τροφες.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

μονο στα μαγουλακια της εχει..ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι απο την ζεστη η απο γουλιτσες οταν ξαπλωνει κ να μην ανυσηχω..αλλα ειναι αυτα??

Η μικρούλα μου όταν ήταν λίγων ημερών έβγαλε πολύ μικρά σπιθουράκια στο πρόσωπό της. Την πήγα στο γιατρό και μου είπε να της βάζω μια ενυδατική κρεμούλα και θα φύγουν. Και όντως μετά από καμιά εβδομάδα δεν υπήρχε τίποτα. Όμως όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες.

Ρώτησε τον γιατρό σου τί μπορείς να κάνεις. Μόνο εκείνος θα σου πεί.

aYVcp2.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Και ο δικός μου είχε σπυράκια στο πηγούνι του. Ο γιατρός μας είπε να μην τα πειράξουμε καθόλου και να τα καθαρίζουμε με σαπουνάκι όταν κάνει το μπάνιο του

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...