Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προβληματα ύπνου

Recommended Posts

έχω ένα αγοράκι 3,5 μηνών και αφου έχει κοιμηθει για τα καλα, την πρωτη μιση ώρα αλλα και κατά τη διάρκεια του ύπνου του ξυπνάει κλαίγοντας. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν είχε χορτάσει, οπότε και τον θήλαζα, (πράγμα που τον ηρεμούσε βέβαια), αλλά κατάλαβα ότι δεν πεινούσε γιατί θήλαζε για 1-2 λεπτά και τον έπαιρνε ο ύπνος, και στην συνέχεια κατάλαβα ότι πρέπει να βλέπει άσχημα όνειρα που τον τρομάζουν και θέλει αγκαλιά ή στήθος για να ηρεμήσει και να συνεχίσει τον ύπνο του. Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει και την επόμενη μισή ώρα ή και κατά τη διάρκει της νύχτας.

Τι να κάνω? Υπάρχει κάτι που να τον λυτρώσει από τέτοιες ανησυχίες?

Διαφημίσεις

καλησπέρα! σου αποκοιμιέται στο στήθος και μετά τον βάζεις στο κρεβατάκι του; εγώ αυτό πάθαινα με τον μικρούλη μου και διαβάζοντας κατέληξα στο εξής:

όλοι οι άνθρωποι ξυπνάμε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλάζουμε πλευρό, σκεπαζόμαστε και ξανακοιμόμαστε. Αν όμως είχαμε αποκοιμηθεί στο κρεβάτι μας και ξαφνικά ξυπνούσαμε στο πάτωμα της κουζίνας, δεν θα τρομάζαμε; Ε αυτό παθαίνουν τα μωρά μας. Αποκοιμιούνται στη ζεστή αγκαλίτσα και ξαφνικά ξυπνούν στην κούνια, μόνα τους στα σκοτεινά χωρίς τη μυρωδιά μας! Σοκ! Οπότε και δυσκολεύονται να ξανακοιμηθούν...

Προσπάθησε να μην σου αποκοιμηθεί όσο θηλάζει. Χαϊδευε του τα πατουσάκια, τραγούδα του κλπ. κλπ. έτσι ώστε όταν φάει, να τον βάλεις στην κουνίτσα του μισοκοιμισμένο.

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ