Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μεγαλη ποσοτητα αγελαδινου γαλατος!

Recommended Posts

Η κορη μου ειναι 4 ετων και μεχρι προσφατα ειχε αλλεργια στο αγελαδινο. Απο την στιγμη που της περασε δεν σταματει να πινει!Αυτο βεβαια μπορει να ειναι καλο αλλα πινει 1 με 1,5 λιτρο την ημερα. Μπορει να της δημιουργησει προβλημα οπως υπερασβεστιωση ή οπως τελοσπαντων λεγεται?ξερει κανεις?

Διαφημίσεις

ο μικρος μου ειναι 3.5χρονων και λατρευει το αγελαδινο γαλα.καταναλώναμε γυρω στο ενα λιτρο την ημερα μεχρι που παρατηρησα στα δοντια του αλλιωσεις.πηγαμε στον οδοντιατρο ο οποιος μας ειπε οτι ειναι υπερβολικη καταναλωση γαλακτος και ο οργανισμος του δεν εχει τι να το κάνει.το ελατωσαμε σταδιακα και τωρα καταναλωνουμε 750 γρ...παντως εχω δει διαφορα εστω καιμε αυτην την μικρη μειωση.μην ανυσυχεις καθολου εαν καταναλωνει και απο τις αλλες ομαδες τροφιμων.και κατσε σκεψου οτι ο οργανισμος του το ζηταει.τα κοκαλλα των παιδιων καθε 2 χρονια αλλαζουν συσταση και ζητανε ασβεστιο,τοσο καιρο δεν επινε αρα ο οργανισμος του το ζηταει επιτακτικα.αφησε το παιδι να πινει οσο θελει αρκει να μην αντικαταστησει τα κυριως γευματα.αλλεςμαναδες θα παρακαλουσαν να ειναι στην θεση μας.ελπιζω να σε βοηθησα...

η καταναλωση γαλατος δε πρεπει να ξεπερναει το μισο λιτρο την ημερα.εκτος απο υπερασβεστιωση υπαρχει μεγαλος κινδυνος αναιμιας .ρωτηστε κ τον γιατρο...

Αυτό μου είχε πεί και εμένα η παιδίατρος για την υπερβολική κατανάλωση γάλακτος. Κάνει απορρόφηση σιδήρου και μερικές φορές προκαλεί προβλήματα.

Καλά εμένα δεν το πίνει καθόλου...είχε επίσης αλλεργία και έπινε πάντα λίγο αλλά τώρα εδώ και 25 μέρες το έχει κόψει τελείως. Του δίνω γιαουρτάκια αντί για γάλα τι να κάνω...

Κι εμένα η κόρη μου σχεδόν 4,5 ετών πίνει άνετα 1 με 1,5 λίτρο αγελαδινό την ημέρα.Της κάνουμε εξετάσεις για σίδηρο 1 φορά τον χρόνο και μέχρι τώρα σίδηρος και φεριτίνη είναι σε φυσιολογικά και καλά επίπεδα.

Προσπαθώ να περιορίσω το γάλα στα 750 ml, μερικές φορές τα καταφέρνουμε και άλλες με τίποτα...

Διαφημίσεις

Ευτυχως τρωει μεσημεριανο και τις αρεσει το κρεας που περιεχει σιδηρο!αναιμια δεν εμφανισε ακομα ελπιζω να μην εμφανισει στο μελλον!τελικα οι αποψεις διιστανται!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...