Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λιακάκος - Μαστρογαμβράκης - Αλέκου ??? τη γνώμη σας

kogiot

Recommended Posts

:?::?:γεια σας και απο μενα.. θα ηθελα να μου πειτε αν καποια απο σας εχει ή ξερει καποιον απο τους παραπανω γιατρούς. Ειναι και οι τρεις στο Ιασώ (!!:eek:) και θα ηθελα καποιες γνωμες πριν επιλεξω ... :?:???:

ευχαριστω

Διαφημίσεις

:?::?:γεια σας και απο μενα.. θα ηθελα να μου πειτε αν καποια απο σας εχει ή ξερει καποιον απο τους παραπανω γιατρούς. Ειναι και οι τρεις στο Ιασώ (!!:eek:) και θα ηθελα καποιες γνωμες πριν επιλεξω ... :?:???:

ευχαριστω

ευχαριστω

:wink:Παντως τους επισκεφθηκα και τους τρεις..Δεν ειμαι ακομα εγκυος, απλα πρεπει να καταληξω, αφου στο τελευταιο ΠΑΠ-Υπερηχο βρεθηκαν ενας πολυποδας μεσα στη μητρα και ενα ινομυωμα εξω... Πρεπει να βρω καποιον που να εμπιστευομαι ωστε να προχωρησω μαζι του σε ενδεχομενη εγχειρηση και μετεπειτα στην εγκυμοσυνη.

• 2 εβδομάδες μετά...

kogiot, εχω άλλον ιατρό. Να σου πω τη δικη μου εμπειρια (:eek:). Μπαινω πλεον στο μηνα μου. Ειχα πολύποδα μεσα στη μήτρα, ο γιατρος μου συνέστησε να μη χειρουργηθω άμεσα και να συνεχισω να προσπαθω. Οντως μετα από κάποιες προσπάθειες έμεινα εγκυος και ευτυχως μεχρι τωρα ολα ειναι καλα.

kogiot, εχω άλλον ιατρό. Να σου πω τη δικη μου εμπειρια (:eek:). Μπαινω πλεον στο μηνα μου. Ειχα πολύποδα μεσα στη μήτρα, ο γιατρος μου συνέστησε να μη χειρουργηθω άμεσα και να συνεχισω να προσπαθω. Οντως μετα από κάποιες προσπάθειες έμεινα εγκυος και ευτυχως μεχρι τωρα ολα ειναι καλα.

γεια σου, ROUNALAIALA

με το καλο να ερθει το μωρακι σου:-):smile:.

ευχαριστω για την απαντηση:!:

και γω προς το παρον δεν θα κανω καμια επεμβαση. ο γιατρος που επελεξα τελικα, μου ειπε να προσπαθησουμε μερικους μηνες ακομα και αν δεν μεινω εγκυος θα κανουμε οτι χρειαζετε.

Διαφημίσεις

• 5 months later...

Εγω εχω τον Λιακακο. Μου τον συνεστησε μια φιλη που τη χειρουργησε λαπαροσκοπικα στο ναυτικο νοσοκομειο και ειπε οτι εχει πολυ καλη φημη.

Ειχα παει για μια δευτερη γνωμη λογω ενος προβληματος που ειχα με HPV στον τραχηλο. Σε αντίθεση με τους υπολοιπους μου συνεστησε απλη παρακολουθηση. Του ειπα πως ποναω πολυ στην περιοδο μου σε σημειο να μην μπορω να παω στη δουλεια μου. Οταν με εξετασε και εκανε υπερηχο μου ειπε οτι εχω ενδομητριωση. Μεχρι τοτε ειχα συνηθησει να ποναω στην περιοδο και να παιρνω πονσταν μια και οι αλλοι γυναικολογοι που ειχα παει μου ελεγαν οτι δε βλεπουν τιποτα. Με χειρουργησε λαπαροσκοπικα στο ιασω με λειζερ. Το αποτελεσμα ειναι να μην καταλαβαινω πλεον την περιοδο και στις σεξουαλικες επαφες να μην ποναω καθολου. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

• 1 month later...

Γέννησα με τον Λιακάκο. Είναι πραγματικά υπέρ του φυσικού τοκετού και δεν ψάχνει αφορμές για καισαρική. Το κοριτσάκι μου έκανε πολλές τούμπες στην κοιλιά και τυλίχτηκε διπλά με τον λώρο. Μου ειπε πως δεν είναι λόγος για καισαρική. Πήρα όλο τον καιρό μου και γέννησα φυσιολογικα μετά από 6 ώρες.

Εγω εχω τον Αλεκου.Εχω 2 παιδακια και τα δυο τα γεννησα στο ΙΑΣΩ .Στο πρωτο επειδη αντιμετωπισα καποιο προβλημα λογω αδρανειας της μητρας μου και υπερβολικη αιμοραγια,ηταν αψογος,δεν διστασε να μου πει τ τρεχει,ποιο ειναι το προβλημα και τι θα ανιτμετωπιζαμε.Ειναι μαζι με την γυναικα του (ειναι μαια) ειναι το τελειο διδυμο.Στον συστηνω με τα χιλια.Επισης ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου κια δεν κανει επισκλειριδιο αν δεν εμπιστευεται τον/την αναισθισιολογο.

• 6 months later...

Μετά από αρκετές προσπάθειες για εγκυμοσύνη με σπερματεγχύσεις και εξωσωματική, απευθύνθηκα στον κο Λιακάκο για μια δεύτερη γνώμη. Με λαπαροσκόπηση βρήκε ενδομητρίωση. Έμεινα έγκυος μόνη μου λίγους μήνες μετά το χειρουργείο, αφού με είχε ενθαρρύνει να προσπαθήσω. Λόγω θρομβοφιλίας έπαιρνα clexane αλλά γέννησα φυσιολογικά (κορίτσια μύθος ότι clexane ίσον καισαρική) ένα υπέροχο μωράκι. Τον ευχαριστώ για τη χαρά της μητρότητας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...