Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

Είμαι πολύ νέα στο forum, μόλις σήμερα έκανα εγγραφή, κι ενδιαφέρομαι να μάθω αν κάποια από εσάς απευθύνθηκε σε κάποια τράπεζα σπέρματος για εύρεση δότη, τις εντυπώσεις της από αυτή και βέβαια αν τελικά το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Ο σύζυγος μου έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με το σπέρμα του και δυστυχώς πρέπει να καταφύγουμε σε αυτή τη λύση αν θέλουμε να γίνουμε γονείς... Ωστόσο άκουσα ότι πολλές από τις τράπεζες σπέρματος δεν είναι αξιόπιστες και γι' αυτό θα ήθελα τη γνώμη κάποιας που είχε είτε εκείνη είτε κάποια από το περιβάλλον της ανάλογη εμπειρία.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Είμαι πολύ νέα στο forum, μόλις σήμερα έκανα εγγραφή, κι ενδιαφέρομαι να μάθω αν κάποια από εσάς απευθύνθηκε σε κάποια τράπεζα σπέρματος για εύρεση δότη, τις εντυπώσεις της από αυτή και βέβαια αν τελικά το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Ο σύζυγος μου έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με το σπέρμα του και δυστυχώς πρέπει να καταφύγουμε σε αυτή τη λύση αν θέλουμε να γίνουμε γονείς... Ωστόσο άκουσα ότι πολλές από τις τράπεζες σπέρματος δεν είναι αξιόπιστες και γι' αυτό θα ήθελα τη γνώμη κάποιας που είχε είτε εκείνη είτε κάποια από το περιβάλλον της ανάλογη εμπειρία.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπερα fame εχω και εγς την ιδια απορια για τις τραπεζες σπερματος ειναι αξιοπιστες και τελικα ποιες ειναι οι καλυτερες απο αυτες.....οποιαδηποτε πληροφορια απο καποιον που εχει αναλογη εμπειρια ειναι απαραιτητη ευχαριστω :P

• 3 months later...

καλησπερα κοριτσια εχουμε και εμεισ σοβαρο προβλημα και ο προβληματισμοσ σου ειναι ποιοσ ανθρωποσ θα πηγαινε να δωσει σπερμα?καποιοσ που θα ειχε αναγκη χρηματα η καποιοσ με συνειδηση ανθρωπιασ?

• 6 months later...

Καλημερα κοριτσια!

Εγω εκανα μια αποπειρα με σπερμα απο τραπεζα.

δεν πετυχε την πρωτη αλλα φταιω εγω γι αυτο κατα 80%. Θα το ξανα κανω βεβαια.Οσο για τους δοτες εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει αν το κανουν για λεφτα ή απο ανθρωπια. Για οποιο λογο και αν το κανουν εγω θελω μωροοοοοοοοο.Μακαρι να ηταν βεβαια καλο το σπερμα του αντρα μου αλλα αφου μας ετυχε ετσι δεκτη και η εναλλακτικη λυση.

Εξαλλου ολοι οι δοτες περνανε απο τρελες εξετασεις.

Καλημερα κοριτσια!

Εγω εκανα μια αποπειρα με σπερμα απο τραπεζα.

δεν πετυχε την πρωτη αλλα φταιω εγω γι αυτο κατα 80%. Θα το ξανα κανω βεβαια.Οσο για τους δοτες εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει αν το κανουν για λεφτα ή απο ανθρωπια. Για οποιο λογο και αν το κανουν εγω θελω μωροοοοοοοοο.Μακαρι να ηταν βεβαια καλο το σπερμα του αντρα μου αλλα αφου μας ετυχε ετσι δεκτη και η εναλλακτικη λυση.

Εξαλλου ολοι οι δοτες περνανε απο τρελες εξετασεις.

καλημερα και απο μενα κοριτσια.θελω να σε ρωρησω κατι σασ εχουν αποκλεισει το ενδεχομενο να κανετε παιδι?αν ναι γιατι ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα>μηπωσ δεν ειναι καλοσ ο γιατροσ?και μασ για δοτη μασ ελεγαν στη αρχη αλλα τα δεδομενα αλλαξαν και εχουμε 35% πιθανοτητεσ με το σπερμα του συζυγου

Διαφημίσεις

Από ότι ξέρω αν έχει σοβαρο προβλημα ο άντρας έχει πιθανοτητες για τεκνοποιηση με εξωσωματικη αλλά λιγ'οτερες απ΄΄ οτι αν ήταν όλα φυσιολογικά. Αν η ηλικία της γυναίκας είναι μεγάλη ή τα ψυχικά αποθέματα τελειωμενα θα προτιμούσα με δότη παρά να το παλεύω με του άντρα μου. Αλλωστε οι δότες είναι ελεγμένοι θεωρώ. Από Δανία έχω ακούσει ότι γίνεται καλή δουλειά.

Από ότι ξέρω αν έχει σοβαρο προβλημα ο άντρας έχει πιθανοτητες για τεκνοποιηση με εξωσωματικη αλλά λιγ'οτερες απ΄΄ οτι αν ήταν όλα φυσιολογικά. Αν η ηλικία της γυναίκας είναι μεγάλη ή τα ψυχικά αποθέματα τελειωμενα θα προτιμούσα με δότη παρά να το παλεύω με του άντρα μου. Αλλωστε οι δότες είναι ελεγμένοι θεωρώ. Από Δανία έχω ακούσει ότι γίνεται καλή δουλειά.
ποτε ομωσ δεν ξερεισ ποιοι ειναι αυτοι που δινουν.μπορει να ναι και ψυχοπαθεισ τρελοι εδω κανουν οι αντρεσ μασ τοσεσ εξετασεισ και παλι βγαζουν οτι πρεπει να κανουν κι αλλεσ.αποκλειεται να κανουν τοσεσ οι δοτεσ.μπορει να ελεγχονται μονο για ειτζ συφυλη κλπ.απλα για να παρουν χρηματα το κανουν.δε ξερω τι μπορει να ειναι και αυτοι απο δανια.στην πιο πανω αναρτηση παλι τραπεζα σπερματοσ η μελανια δεν ειναι εγκυοσ η υπαρχει κι αλλη με το ιδιο ονομα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...