Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ασμα sos

Recommended Posts

κοριτσια βοηθεια ειμαι στην 24 εβδομαδα περιμενω το πρωτο μου μωρακι μου παρουσιαστηκε ασμα εχω πανικοβληθει παρα πολυ αρχιζω να εχω κρισεις πανικου φοβαμε πολυ δεν μπορο να παρο βαθεια ανανποη

Διαφημίσεις

και εγω εχω ασθμα και ειμαι στην 26 εβδομαδα,μην φρικαρεις γιατι ειναι χειροτερα μιλησε με τον γιατρο σου και με εναν πνευμονολογο και ολα θα πανε καλα.να ξερεις πως οταν πανικοβαλεσε,θυμωνεις,φοβασε και γενικα στα πολυ εντονα συναισθηματα ισος το παθαινεις περισοτερο γιαυτο χαλαρωσε!!!!!!!:P

apHGp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...
κοριτσια βοηθεια ειμαι στην 24 εβδομαδα περιμενω το πρωτο μου μωρακι μου παρουσιαστηκε ασμα εχω πανικοβληθει παρα πολυ αρχιζω να εχω κρισεις πανικου φοβαμε πολυ δεν μπορο να παρο βαθεια ανανποη

Σε οποιαδήποτε περίπτωση υπάρχει αναπνευστικό πρόβλημα η άισθηση του ασθενούς είναι πως δεν μπορέι να πάρει βαθιά αναπνοή. Οι κρίσεις πανικού ουδεμία σχέση με άσθμα έχουν, είναι ψυχολογικό και θα πρέπει να το δουλέψεις μόνη σου και να βρεις τρόπο να ηρεμείς. Η ερώτησή μου είανι πως και σου εμφανίστηκε άσθμα στην εγκυμοσύνη και πως είσαι σίγουρη πως είναι άσθμα και όχι, ας πούμε, μια βρογχίτιδα. Είσαι καπνίστρια;

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

εγω επαθα οιδημα λαρρυγκα οταν ημουν εγκυος στις 1ες εβδομαδες. εγω δεν εχω ασθμα αλλα ειμαι αλλεργικη οποτε αυτο το παθαινω σαν αλλεργικη αντιδραση. τοτε λοιπον το επαθα απο το υγρο για τα κουνουπια. ημουν σε πληροφορω και μονη μου στο σπιτι γιατι ο αντρας μου ειχε υπηρεσια (στρατιωτικος ειναι) και δεν μπορουσα να αναπνευσω. συνειδητοποιησα οτι πρεπει για το καλο του μωρου μου να ηρεμησω και να βοηθησω τον εαυτο μου.... ανοιξα το παραθυρο και βγηκα εξω, ηταν 2 το βραδυ. εκατσα στην βεραντα και ειπια καφε. σταματησα να το σκεφτομαι και λιγο μετα συνηλθα. την επομενη μερα πηρα τηλεφωνο τον αλλεργιολογο καθως ουτε να παω μπορουσα γιατι ειχα αιμοραγιες και ημουν ξαπλα. μου εγραψε κορτιζονη σε spray το οποιο και ξεκινησα απο την 14η εβδομαδα, επισης μου ειπε να παιρνω istamex ενα αντισταμινικο το οποιο ειναι παρα πολυ παλιο και ξερουν οτι δεν εχει παρενεργειες για το μωρο. φαντσασου οτι μου ειπε να σε κοιταξουν παραξενα στο φαρμακειο μην παραξενευτεις γιατι τι φαρμακο ειναι τοσο παλιο που πλεον δεν το θυμουνται γιατι δεν χρησιμοιποιειαι. παρολα αυτα υπαρχει και θα στο φερουν απο τη φαρμακαποθηκη. ετσι και εγινε....το ξεκινησα και ευτυχως βοηθησε πολυ. για τα νεα φαρμακα που υπαρχουν μου ειπε να μην τα παρω γιατι ειναι χωρις επαρκη εικονα σχετικα με τις βλαβες που προκαλει στο εμβρυο. παντως να ξερεις οτι γενικα μετα που γεννησα τα συμπτωματα τις αλλεργιας υποχωρησαν και επειδη ξεκινησα ομοιοπαθητικη πλεον δεν χρησομοποιω καθολου φαρμακα και αναπνεω μια χαρα. με το καλο το μωρο σου και ολα θα πανε καλα!!!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...