Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΡΕΘΗΚΕ Η 11 ΧΡΟΝΗ ΝΕΚΡΗ....

κλάρα

Recommended Posts

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=39121&catid=4

Κάθε φορα που συμβαινει κατι παρόμοιο...θελω να ουρλιαξω....με κυριεύει ενας άγριος θυμος που θέλω να σκοτώσω άνθρωπο:evil:...........και ένα παράπονο μαζί που και παλι χαθηκε ενα παιδί με τοσο σκληρό και βίαιο τρόπο......και μαζί και ενα μεγάλο ΓΙΑΤΙ????...ένα αθώο παιδί ήταν....:-(

Δεν μπορώ πια....τι κόσμος είναι αυτός που ζούμε....τι βρωμια και τι ...ανωμαλία κυκλοφορει......Θεέ μου φυλαγε ολα τα παιδάκια του κόσμου...........

....τα παιδιά μας για τα ματια μας.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 89
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αηδία ντροπή και θυμό. Απίστευτο θυμό. Σε κατάσταση να σκοτώσω κάποιον και ιδανικά αυτόν που το έκανε και όλους όσους έχουν τέτοιου είδους αρωστημένες σκέψεις.

Φρικη τιποτα αλλο παρα φρικη..και σε ολες σχεδον τις περιπτωσεις ειναι καποιος οικειος στο περιβαλλον του παιδιου..ανωμαλοι..μονο ανωμαλοι μπορουν να θεωρηθουν αυτοι που βρισκουν κατι το σεξουαλικο -ερεθιστικο στο σωμα ενος 11 χρονου παιδιου..δεν σκεφτηκε ουτε στιγμη οτι καποιος αλλος θα μπορουσε την ιδια στιγμη να κανει κατι τετοιο στο ιδιο του παιδι?αηδια σκετη αηδια..κριμα το παιδακι που πηγε τοσο αδικα..

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=39121&catid=4

Κάθε φορα που συμβαινει κατι παρόμοιο...θελω να ουρλιαξω....με κυριεύει ενας άγριος θυμος που θέλω να σκοτώσω άνθρωπο:evil:...........και ένα παράπονο μαζί που και παλι χαθηκε ενα παιδί με τοσο σκληρό και βίαιο τρόπο......και μαζί και ενα μεγάλο ΓΙΑΤΙ????...ένα αθώο παιδί ήταν....:-(

Δεν μπορώ πια....τι κόσμος είναι αυτός που ζούμε....τι βρωμια και τι ...ανωμαλία κυκλοφορει......Θεέ μου φυλαγε ολα τα παιδάκια του κόσμου...........

....τα παιδιά μας για τα ματια μας.......

δεν ξερω τι ναπω!!!!!!!!δεν εχω λογια....εχω ανατριχιασει..........

απο το κακο στο χειροτερο παμε....

η χειροτερη των ποινων,ειναι η μικροτερη τιμωρια γι αυτον τον απανθρωπο

κριμα πραγματικα....λυπαμαι.

Διαφημίσεις

Είχα ακούσει στις ειδήσεις ότι την έψαχναν και σκέφτηκα άλλο ένα παιδί που χάθηκε.......άραγε έλεγα να έφυγε μόνο του από το σπίτι; Που να το φανταστώ. Τώρα αυτού του αλβανού τι πρέπει να του κάνουν;;; Να πάει στη φυλακή ε;;; Να τον ταϊζουν και να τον συντηρούν; Το χειρότερο απ' όλα όταν την βίαζε είναι πως δεν σκεφτόταν ότι και ο ίδιος έχει παιδί!!!! Κάτι τέτοια μαθαίνω και τρελαίνομαι.

εγκληματια!!! φονια αθωων ψυχων.. να καει ζωντανος δεν θα του ειναι αρκετο για αυτο που εκανε:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

γλυκο μου κοριτσακι Ρενι μου τι περασες αγαπη μου στα χερια αυτου του ανθρωπομορφου τερατος:cry::cry::cry::cry:

αγαπη μου γλυκια καλο παραδεισο.. εκει που εισαι κανεις πια δεν μπορει να σου κανει κακο..:cry::cry::cry::cry: τιποτα καλο δεν γνωρισες σε αυτην τη ζωη..

θανατος στους βιαστες των παιδιων μας τωρα!!!

Και να ήταν μόνο αυτό..... δεν του έφθανε που την βίασε, αλλά της αφαίρεσε και την ζωή....και μετά βλέπουμε σε κάποιες πολιτείες της Αμερικής να εφαρμόζεται η θανατική ποινή και νιώθουμε οίκτο. 11 χρονών, ούτε που πρόλαβε εξαιτίας αυτού του ζώου (προσβάλλω και τα ζώα) να καταλάβει τι θα πει ζωή. :evil: :evil: :evil: :evil:

εγκληματια!!! φονια αθωων ψυχων.. να καει ζωντανος δεν θα του ειναι αρκετο για αυτο που εκανε:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

γλυκο μου κοριτσακι Ρενι μου τι περασες αγαπη μου στα χερια αυτου του ανθρωπομορφου τερατος:cry::cry::cry::cry:

αγαπη μου γλυκια καλο παραδεισο.. εκει που εισαι κανεις πια δεν μπορει να σου κανει κακο..:cry::cry::cry::cry: τιποτα καλο δεν γνωρισες σε αυτην τη ζωη..

θανατος στους βιαστες των παιδιων μας τωρα!!!

ποσο πολυ συμφωνω..............το κτηνος..ο Θεος να αναπαυσει την ψυχουλα του κοριτσιου...

Διαφημίσεις

Όταν άκουσα οτι εξαφανίστηκε το κοριτσάκι παρακαλούσα να έχει τσακωθεί με τους δικούς του και να έχει φύγει από πείσμα (χαζό αλλά αυτο ήλπιζα). Σήμερα που πληροφορήθηκα τον θανατό του συνειδητοποιώ ότι πουθενά δεν μπορεί να είναι ασφαλή τα παιδιά μας με τους ανώμαλους που κυκλοφορούν. Ακόμα και στα χωριά που νομίζουμε ότι μπορούμε να τα αφήνουμε ελεύθερα κινδυνεύουν. Στις διακοπές στο χωριό μου τα παιδάκια έπαιζαν μέχρι τις 1:00 το βράδυ και ρωτώντας γονείς εάν ανησυχούν μου είπαν άστα να ξεσκάσουν γιατί μετά θα γυρίσουν στο διαμέρισμα. Τελικά ποτέ δεν πρέπει να είμαστε ήσυχοι δυστυχώς. . Αθώες ψυχούλες είναι άδικο να φεύγουν έτσι. Ας αναπαυθεί η ψυχούλα του και κουράγιο στους γονείς. ΓΑΜΩΤΟ είμαι πολύ θυμωμένη........

Όταν άκουσα οτι εξαφανίστηκε το κοριτσάκι παρακαλούσα να έχει τσακωθεί με τους δικούς του και να έχει φύγει από πείσμα (χαζό αλλά αυτο ήλπιζα). Σήμερα που πληροφορήθηκα τον θανατό του συνειδητοποιώ ότι πουθενά δεν μπορεί να είναι ασφαλή τα παιδιά μας με τους ανώμαλους που κυκλοφορούν. Ακόμα και στα χωριά που νομίζουμε ότι μπορούμε να τα αφήνουμε ελεύθερα κινδυνεύουν. Στις διακοπές στο χωριό μου τα παιδάκια έπαιζαν μέχρι τις 1:00 το βράδυ και ρωτώντας γονείς εάν ανησυχούν μου είπαν άστα να ξεσκάσουν γιατί μετά θα γυρίσουν στο διαμέρισμα. Τελικά ποτέ δεν πρέπει να είμαστε ήσυχοι δυστυχώς. . Αθώες ψυχούλες είναι άδικο να φεύγουν έτσι. Ας αναπαυθεί η ψυχούλα του και κουράγιο στους γονείς. ΓΑΜΩΤΟ είμαι πολύ θυμωμένη........

Όπως ακριβώς τα λες και όσο σκέφτομαι τους γονείς.....θέε μου δεν θα ήθελα με τίποτα να βρεθώ στη θέση τους, ούτε που θα ήξερα πως θα αντιδρούσα....:evil:

Εγω εχθες οταν ειδα το μηχανισμο ambert alert και διαβασα απο που ειχε χαθει το παιδακι θεωρησα πως καπου θα ξεφυγε και επειδη ηταν αργα το βραδυ θα εχασε το δρομο μες στην ερημια και ειναι θεμα ωρων να το βρουν. Αυτο το "χαζο" περασε απο το μυαλο μου... Επαρχεια - σκοταδι - χασιμο... "Οπου να 'ναι θα βρεθει" ελεγα και ξαναελεγα και εσφιγγα τη Μαρια μου επανω μου λες και θα την εχανα απο λεπτο σε λεπτο....

Δεν γινονται αυτα στα χωρια -σκεφτομουν-.. Δεν εγινε κατι τετοιο στην Αθηνα που δεν ξερεις κανεις κανεναν και ετσι κανουν ολοι ο,τι τους γουσταρει.. Και μετα εσκασε αυτο σαν 'βομβα".....

Κοιταξα τον αντρα μου που εχει κανει αιτηση για μεταθεση για επαρχεια.. Να παμε αλλου, να μεγαλωσει το παιδι μας ανθρωπινα λεγαμε! "Θα μεγαλωσει?" τον ρωτησα?

"Μη σκεφτεσαι ετσι", μου απαντησε....

Απο τη στιγμη που το εμαθα δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου....

Θελω να κανω εμετο... Ντρεπομαι που ειμαι ανθρωπος!

Καλο παραδεισο στο αγγελουδι και κουραγιο στην οικογενεια...

ΓΙΑΤΙ??????? :cry::cry::cry::cry::cry:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

ΦΡΙΚΗ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ??ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑ-ΤΕΡΑΣ..!!!ΝΤΡΟΠΗ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ..

Διαφημίσεις

Ελπίζω όταν μπει το κάθαρμα στη φυλακή να τον περιμένει η τύχη που περίμενε και άλλα τέρατα- δράστες ανάλογων εγκλημάτων και να μάθουμε στα ψιλά εφημερίδων για την ''αυτοκτονία'' του... Του αξίζει να υποφέρει με τον χειρότερο τρόπο. Δεν μπορεί πια να ζούμε σε τέτοια κοινωνία, δεν το χωράει το μυαλό μου...:mad::-x

Για το κοριτσάκι το αθώο παιδάκι, τι να πω...πονάει η ψυχή μου από το πρωί που το άκουσα...:cry::cry::cry: Απερίγραπτη στενοχώρια και για το ίδιο και για τη δόλια τη μάνα του...:cry:

....Κοριτσια ...εχω παθει σοκ....μολις ενημερωθηκα απο εσας οτι και το βιασε και το σκοτωσε το κοριτσακι???? Το ανωμαλο το κτηνος!!!!!!....Απιστευτο.....ψυχουλα μου....τι εφταιγε αυτη η ψυχουλα???....

4usdp3.png

Εγώ πάντως είμαι υπέρ της θανατικής ποινής σε κατι τέτοιες περιπτώσεις........και μου αρέσει που μερικοί τους χαρακτηρίζουν........αρρωστους ανθρώπους!!!!!!!(να τους δώσουν και αντιβίωση μπας και περάσει!!!!!!....:evil:)

.....αλλά εμεις είμαστε...πολιτισμένο κρατος και υπέρ των ανθρωπινων δικαιώματων μην.....χ$σ$ τον πολιτισμό μας.!!!!! τα δικαιώματα αυτών των αδικοχαμένων παιδιών ποιος θα τα υπερασπισει???????.......ποιος θα ακούσει το παράπονό τους και το σπαρακτικό κλάμα τους?????....γιατί δεν βρεθηκέ κανείς να τα βοηθησει???????:-(.....δεν χωράει συνχώρεση και μεταμέλεια σε αυτά τα κτηνη....ούτε καν το δικάιωμα να απολογηθουν.....μόνο θανατος και τιποτα αλλο.....

...και παλι δεν μπορώ να το φανταστω........τι μπορεί να ποθήσει καποιος απο το σωμα ενος μικρού παιδιού.......!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΝΕΝΗ......

ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...!!!!:evil:

Το τέρας!τον αλήτη!φτου κ ξανάφτου!να τον κρεμασουν!

Αλλά ρε κορίτσια...κ εγώ σε χωριό μεγάλωσα αλλά τέτοιες ώρες δεν γυρνούσα!

Πριν 2-3 χρόνια είχαμε εκεί στο χωριό κ στα αλλά χωρια ENA περίεργο περιστατικό.

Βαν με 2 άντρες προσπαθούσε να προσελκύσει ΠAIΔIA για να.,τους ΔΩΣOYN γλυκά YΠOTIΘETE...EYTYXΩΣ δεν πήγε κανένα.αλλά είναι δυνατόν στην εποχή π ζούμε να γυρνάει ENA παιδί τέτοια ώρα;

Βέβαια απ την άλλη αν είναι να γίνει το κακό μπορεί να γίνει κ μεσημέρι αλλά το βράδυ αυξάνονται πάντα οι πιθανότητες...συνήθως τέτοιες ώρες πίνει ή μαστουρωνει ο "καλός κόσμοσ".δυστυχώς η επαρχεία είναι χειρότερη απ τις πόλεις.αλλά καλύπτονται τα περιστατικά κ δεν τα μαθαίνει ο Κοσμος...είμαι απο πολύ πολύ μικρό χωριό π ούτε ο χάρτης το έχει.κι όμως...έχουν γίνει ΤΑ αίσχη!απο βιασμούς κ ξεκαθάρισμα λογαριασμών μ 28χρόνο π ήταν 2 μέρες μ το τσεκούρι στην πλάτη κ απ την τοσH µαστουρα δεν πέθανε EKEINH την στιγμή μέχρι αυτοκτονίες κ πρόσφατα φόνο με φτιαρι στο κεφάλι...αθωότητα πλέον δεν υπάρχει πουθενά!

ρε κοριτσια συγνωμη αλλα θα μιλησω αποκλειστκα ΜΟΝΟ γιαυτο το γεγονος κ οχι γενικα για βιασμους κ κακοποιησεις.αν διαβασατε λεει οτι ο τυπος...αυτος σιχαμενος αυτο το τερας...βρηκε το παιδι ΜΟΝΟ ΤΟΥ εξω μετα τη μια τα ξημερωματα!!!κ ρωταω εγω...ποσο ευθυνη εχουν αυτοι οι γονεις που αφησαν ενα 11χρονο ΠΑΙΔΑΚΙ εξω ΜΟΝΟ ΤΟΥ 1 και τη νυχτα να κυκλοφορει?????αν ειναι δυνατον....

Δε μπορώ να το πιστέψω!!! Πόσο ΚΤΗΝΟΣ μπορεί να είναι κανείς;;;;....

Είναι μια από τις φορές που θέλω να έχω μπροστά μου τον ίδιο τον Θεό να τον ρωτήσω γιατί επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο.... Ξέρω πως αμαρτάνω, αλλά μου είναι αδύνατο να το καταλάβω...

Σε τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω ότι πρέπει να ισχύει η θανατική ποινή- και πάλι λίγο είναι για ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα.

Ας είναι αναπαυμένη η ψυχούλα της μικρούλας....

mAMnp2.png

η ελληνικη δικαιοσυνη να εισαι σιγουρη οτι σε 5 χρονακια θα τον εχει εξω να σουλατσαρει για το επομενο ανηλικο:evil::evil::evil::evil::evil:

η ελληνική δικαιοσύνη ναι, οι υπόλοιποι κρατούμενοι όμως ?? ελπίζω να βρεί τον θάνατο που του αξίζει το τέρας, από εχθές που άκουσα για την εξαφάνιση του νοιώθω ένα σφίξιμο στο στήθος

Τι να πω για το μωράκι καλό παράδεισο μικρό μου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...