Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

σκαω ζεσταινομαι ιδρωνω!!!!οχιιιιι δεν εχουμε 40 βαθμους!!!αλλα αερα βροχη κ 20 βαθμους!το ανωτερο 20 δηλαδη!αυτη τη σιγμη εχουμε 18 κ εγω ΙΔΡΩΝΩ!!!!!!!πινω νερο συνεχεια κ αισθανομαι λες κ ειμαι σε καμια ερημο 2 μερες χωρις νερο.αυτο το εχω εδω κ αρκετο διαστημα.δε μου ειχε συμβει στις αλλες εγκυμοσυνες.υπαρχει περιπτωση να ειναι διαβητης?????????καπου δε θυμαμαι που ειχα ακουσει οτι το αισθημα ζεστης κ διψας ειναι συμπτωματα διαβητη!!!!ξεκινησα 48 κιλα κ ειμαι 60-61 εκει αναμεσα..αν παιζουν ρολο τα κιλα δε ξερω!!!παντως δε μπορω αλλο!κυκλοφορω μεσα στο σπιτι με ενα τιραντε φουστανι κ εχω την μπαλκονοπορτα ανοιχτη εδω που καθομαι τωρα και παλι ΣΚΑΩ!!!Κ αυτο με την ατελειωτη διψα τη ειναι παλι!!!!3 λιττρα νερο εχω κατεβασει!!εχει τυχει σε καμια σας???

Διαφημίσεις

οχι οχι δεν εχω...36.4 εχω!αλλα αυτο το παθαινω εδω κ 25 μερες περιπου!τις αμυγδαλες τις εχω 2 μερες.παιζει ρολο που εχω πολυ χαμηλο σιδηρο?29!

ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ....ΕΓΚΥΟΣ????ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΨΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ,ΜΙΑ ΦΟΥΝΤΩΝΑ, ΜΙΑ ΕΣΒΗΝΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΖΑΧΑΡΟ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΔΗΡΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΧΑ ΑΤΟΝΙΑ.

Τι να σου πω βρε κοριτσακι....για χαμηλο σιδηρο δεν εχω ακουσει να προκαλει κατι τετοιο.Ξερω οτι το αισθημα ζέστης μπορεί να προκληθει απο άγχος ή απο θυρεοειδη...στο γιατρο σου δεν το εχεις πει;

xceZp3.png

Διαφημίσεις

επειδη στα αλλα 2 παιδια δεν αισθανομουν ετσι...μου εχει κολλησει μην εχω κανενα ζαχαρο!την πεμπρη εχω ραντεβου θα το πω στο γιατρο φυσικα..αλλα εδω κ 5 μερες περιπου ειναι ακομα πιο εντονο.με ενα μπουκαλι νερο στο χερι κυκλοφορω!