Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαύρο φόρεμα για νονά?

bikaki_77

Recommended Posts

Διαφημίσεις

bikaki_77 προσωπικα δεν θα μου αρεσε καθολου να δω την νονα με μαυρο θα το

θεωρουσα λιγο γρουσουζια (χωρις να ειμαι καμμια προληπτικη θρησκοληπτη) οσο κ να το σπασεις με φουξια δεν!!! εχω γινει 2 φορες νονα τους 2 περασμενους Σεπτεμβριους κ φετος στις 12 θα βαφτισω τον μπεμπακο μου κ σε διαβεβαιω οτι την εσαρπα δεν θα μπορεις να την φορας δεν βολευει με το μωρο.... εξαλλου εχουν φοβερες εκπτωσεις εγω πηρα απο το κολωνακι για την βαφτιση μας φορεμα με 48Ε Κ μεταξωτα σαλβαρι με μπλουζα 85E !! θα δω τι θα βαλω αναλογα τα κιλα μου ως τοτε.... βγες κ ψαξε προλαβαινεις!!!!!!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

δεν θα με ενοχλούσε το μαύρο εάν ήταν χειμώνας, τώρα για Σεπτεμβριο έτσι και έτσι...συζήτησε το και με τη μητέρα και εάν εκείνη δεν έχει πρόβλημα γιατί όχι.

Διαφημίσεις

Εγώ σαν μαμά που βαφτίζω τον Σεπτέμβρη τον Πριγκηπάκο μου δεν θα ήθελα η νονά να φοράει μαύρο. Το συζητήσαμε κιόλας και της το έχω πει. Είναι ημέρα χαράς και κεφιού, είναι παιδικό πάρτυ το μαύρο δεν χωράει. Είναι μεσημέρι ή βράδυ η βάφτιση???

Εγώ είχα βαφτίσει τέλη Αυγούστου πριν 2 χρόνια και φορούσα λευκό σύνολο!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Εγώ βάπτισα το γιό άνοιξη κ την κόρη το Γενάρη. Και οι δύο νονές ΔΕΝ φορούσαν μάυρο. Η μεγάλη νονά του γιου φορουσε καφέ κ η μικρή μας νονά φορουσε μπλε φόρεμα. Δεν θα μου άρεσε καθόλου να της δω με μαύρο ακόμα κ αν αυτό συνοδευεται από όμορφα αξεσουάρ.

Bikaki εγώ θα το απέφευγα στην θέση σου. Ακόμη και αν η μαμά δεν έχει πρόβλημα θα υπάρξουν κακοπροαίρετοι που θα το σχολιάσουν και μπορεί να έρθεις σε δύσκολη θέση. Και βρε αδερφέ άστο να το βάλεις κάπου αλλού, όχι όταν βαφτίζεις ένα παιδάκι.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Πήγα σε βάφτιση Μαιο μηνα, μάμα και νονα μου φορούσαν μαύρα απλά με κάποιες "πινελιες "!!!!

Δεν ηταν καθόλου ωραίο!!! μα καθόλου!!!

2 φορές έγινα νονά λευκα φορούσα και πριν λίγο καιρό που βαφτισα τον γιο μου εβαλα όλολευκο φόρεμα και η νονά μπέζ!!

Βλέπεις τις φωτογραφίες και ανοίγει η ψυχή σου!!!

Έχει τόσα χρώματα εκτος απο λευκο που λέμε... πάντως όχι μαυρο όσο ωραιο κι αν είναι και αερινο είναι μαυρο!!

Ωραιο και το μαυρο αλλά όχι σε βάπτιση!!!

να σας πω την αποψη μου κι εγω. βαφτισαμε κ τα 2 μας μικρα τον ιουνιο. οι νονες η μια παχουλουλα φορουσε μαυρη παντελονα και μωβ αερινη μπλουζα με κατι σχεδια. την ξερω απο παιδι και παντα σε τετοια χρωμματα κινιοταν. δεν την εχω δει ποτε με κατι ανοιχτοχρωμο, δε μπορουσα να της ζητησω να το βαλει για τη βαφτιση. οταν μου το ειπε απλα δε μου φανηκε περιεργο αλλα δε θα της επεβαλα κιολας κατι αλλο. αλλωστε εγω ημουν αυτη που στον αρραβωνα μου ηθελα να βαλω μαυρο φορεμα και τσακωθηκα με τον πατερα μου οτι θα με παρεξηγησουν οι κρητικοι αμα βαλω μαυρο σε χαρα, και πηγα κ πηρα ενα ασημι μπουστο απο πανω και το κανα να μοιαζει με φουστα-μπλουζα (σα το κρεμμυδι ημουνα αλλα ευτυχως ηταν χειμωνας κ δεν εσκασα). η δευτερη νονα φορεσε φορεμα μισο μαυρο μισο κοκκινο κοντο... βασικα στο τελος χαρηκα που δεν ηταν οι νονες τελειως αταιριαστες μεταξυ τους θα κανε πολυ μπαμ η μια ανοιχτοχρωμα και η αλλη σκουρα. και δεν γνωριζοντουσαν καν ουτε συνενοημενες να ταν...Βασικα με ενοιαζε αυτες να ηταν ανετα με τους εαυτους τους αφου θα τις εβλεπε τοσος κοσμος και μαλιστα αγνωστος σε αυτες...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Η νονα της κορης μου φορεσε μαυρο φορεμα με ασπρα λουλουδια, και δεν ηταν καθολου ασχημο ουτε εκανε κακη εντυπωση, ισα ισα. τωρα για τελειως μαυρο δεν ξερω, φανταζομαι εξαρταται το στυλ και πως θα το συνδυασεις. Εμενα παντως, μεγαλη φαν του μαυρου, δε θα με πειραζε. Αν εσυ και η μαμα εισαστε οκ, οποιος θελει να σχολιασει, θα σχολιασει ετσι κι αλλιως.

Εμένα η νονά της μικρής τον Απρίλιο που έγινε η βάφτιση φορούσε ένα υπέροχο μαυρο φόρεμα αέρινο όπως λες και συ. Καθόλου δεν με πείραξε αφού ένιωθε άνετα μέσα σε αυτό. Οπως είπε και η κοπέλα πιο πάνω αν είναι να σχολιασουν θα το κάνουν. Τουλάχιστον ας είναι το φόρεμα!!!!!!!!!(Να σημειώσω ότι γενικά δεν δίνω σημασία σε ντυσίματα αλλά έτσι είμαι εγώ. Κάποιον άλλον ίσως να τον ενοχλούσε)

βαπτισα και εγω ενα κοριτσακι πριν δυο χρονια και φορουσα μαυρο φορεμα με λιγο ασημι και η μαμα ενα μαυρο κοστουμι με φουξια μπλουζακι.....προσωπικα πιστευω οτι σε κανει να νιωθεις πιο ανετα....

line_flow1_beg_39_time_992836800_text_c720c3f5ede1e9eadcf1e120f4e7f220e6f9def220eceff520e5dfede1e92e2e2e2e2e2e2e.gif

Διαφημίσεις

μια χαρα μου φενεται και το σπας και λιγο και εγω οταν βαφτησα μαυρο φοαγα και η μαμα το ιδιο και αν δεν πειραζει την κουμπαρα σου τι σε νοιαζει για τους αλλους εσυ να νοιωθεις καλα

Bikaki θα σου έλεγα να μη διστάζεις καθόλου. Εμείς είχαμε βάπτιση τον Ιούνιο και η νονά φόρεσε ένα μαύρο χαριτωμένο φόρεμα. Ήταν κουκλίτσα! Με ασημένια αξεσουάρ δεν έδειξε καθόλου "βαρύ" ή μουντό. Απέσπασε τα καλύτερα σχόλια...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

εντελώς μαύρο, δεν θα μου άρεσε και θα το σχολίαζα αρνητικά. αν είχε και λίγο από κάτι άλλο μέσα, ο.κ.

η εσάρπα δεν θα σου σταθεί, πίστεψέ με. με το μωρό θα είσαι άβολα, λόγω εσάρπας.

άνετα ρούχα, χαρούμενα να προτιμήσεις.

με το καλό και πάντα άξια!

Δεν θα το παρεξηγούσα σαν μαμα, αλλά -ειδικά σε βάφτιση- θα ήθελα κατι άλλο.

Η κουμπάρα μου στον γαμο φορούσε ένα ομορφο μαυρο μακρυ φόρεμα και σχολιάστηκε πολύ(οχι θετικα)

QqmLp3.png

είναι γρουσουζιά το μαύρο φόρεμα στις βαφτίσεις! ούτε στους γάμους φοράνε μαύρα φορέματα!!!!!!

το μαύρο παραπέμπει σε κηδεία!... μακριά από 'μας

συγγνωμη αλλα δεν θα συμφωνησω εγω και παντρεψα και βαφτησα οπως ειπα με μαυρο το βαφτηστιρι μου ειναι 7 χρονων αστερι μια χαρα και αυτο και ολη η οικογενεια και το ζευγαρι που παντρεψα 16 χρονια μαζι μια χαρα.ετσι και αλλιως και αλλου φορανε ασπρα σε κηδειες μακρια απο μας και αλλου κοκκινα .οσο για την εσαρπα που ειπε αλλη κοπελα την επιασα στις τιραντες και ηταν μια χαρα

Bikaki δεν λέει πουθενά οτι απαγορεύεται το μαύρο φόρεμα, απλώς και εγώ που θα γίνω τώρα το Σεπτέμβριο νονά και θα ήθελα να βάλω ενα μαύρο ωραίο που εχω για να μην αγοράζω καινούριο, δεν θα το βάλω γιατί δεν μου κάθεται καλά.. όπως δεν θα μου άρεσε όταν βάφτισα την κόρη μου να φοράει μαύρο η νονά δεν θα φορέσω και εγώ.. δεν έχεις όμως παρα να το συζητήσεις με τη μαμά, ίσως να μην έχει κανένα πρόβλημα!

Γιατί μαύρο ; Βέβαια, ωραίο ακούγεται να το ''σπάσεις'' με φούξια, αλλά τόσα ωραία χρώματα υπάρχουν....Πετρόλ, κοραλί....Νόνά είσαι, γιατί δε βάζεις κάτι χαρούμενο και φωτεινο; Άσε που με τέτοια χρώματα θα ανδειχτεί και το καλοκαιρινό σου μαύριμσα!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Εμένα στην βάφτιση της μικρής η νονά (νύφη μου )φόραγε μάυρο φόρεμα με άσπρες πινελιές και η μαμά μου τώρα που το θυμάμαι μάυρο φόραγε με κάτι πετρούλες.Στο γάμο μου η μαμά μου γκρί και η πεθερά μου μαύρο.

Υποτίθεται ότι το μάυρο ειναι το ιδανικότερο χρώμα για καλή και sik εμφάνιση επείδη θα πάς όμως σε χαρά και η εσάρπα δεν βοηθάει θα προτιμούσα να έπαιρνες ενα ιδιότροπο κολίε με πολλές σειρές σε κοραλί ή σε τυρκούαζ κατι που να κάνει πολύ έντονη αντίθεση και να δείχνει ακόμα πιο ανάλαφρο και χαρούμενο το φόρεμα σου.

kalhspera koritsia ton septembrio 8a ginw nona k lew na foresw ena mayro forema wraio aerino tou zhna me fouksia pedilo k na parw kamia fouksia esarpa apo panw na to spasw ligo h kati se aksesouar fouksia eseis ti lete?

Πολύ κομψό το βρίσκω. Η κουμπάρα μου στη βάφτιση του γιου μου φορούσε μαύρο φόρεμα και κόκκινα παπούτσια. Ηταν τέλειο.

Μην τρελλαίνεστε με τα χρώματα. Δηλαδή αν βάλει μαύρο είναι γρουσουζιά και αν βάλει λαχανί θα πάνε όλα καλά;

Αφησε τη γυναίκα να φορεσει κάτι που της πηγαίνει και αν λάμπει το πρόσωπό και η ψυχή της θα είναι το μεγαλύτερο γούρι για το μωρό σου!

Να μην ακούω προλήψεις στον 21ο αιώνα. Ο, τι αναχρονιστικό και στενόμυαλο βρήκαμε από τους παλιούς ας μην το συνεχίζουμε.

Δεν υπάρχουν γρουσούζικα χρώματα.

Γρουσουζιά είναι η "φαγωμάρα" και η "γκρίνια" που συνοδεύουν συνήθως όλες τις εκδηλώσεις που μαζεύονται τα σόγια.

Χαλάρωσε και να χαρείς τη βάφτιση του παιδιού σου. Τα ρούχα δεν έχουν καμία σημασία. Μόνο οι άνθρωποι και τα συναισθήματα....

.pngy3DLp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...