Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έκτακτη ανακοίνωση - επίθεση χάκερ

Recommended Posts

Προσοχή, παρακαλούνται τα μέλη μετά απο οδηγία που έγινε απο το κόμβο του ασφαλούς δικτύου, (http://www.safernet.org.com) να μην δημοσιεύουν κείμενά τους σε φόρουμ (δημοσιεύσεις) σήμερα την 1η Απριλίου καθώς επίκειται παγκόσμια επιχείριση χάκερ, οι οποίοι έχουν εγκαταστησει προγράμματα - ιούς που μολύνουν τους Η/Υ των χρηστών με το πάτημα του κουμπιού "ΥΠΟΒΟΛΗ".

Καταγραφονται οι διευθύνσεις των χρηστών και μέσω των προγραμμάτων αυτών προκαλειται ανεπανόρθωτη ζημιά στα λειτουργικά συστήματα των Η/Υ.

Παρακαλείστε να κάνετε υπομονή μέχρι τις 0.00 το βράδυ όπου όπως έχει ανακοινωθεί στο σχετικό δελτίο τύπου θα σταματήσει αυτή η επιχείριση.

ειδοποιήστε επίσης χρήστες άλλων φόρουμ για την καλύτερή τους ενημέρωση.

ευχαριστούμε εκ των προτέρων

απο την διαχείριση

Διαφημίσεις

Μας ειδοποίησαν καποια μέλη για ζημιά που έπαθαν οι υπολογιστές τους συγκεκριμένα όσων πάτησαν το κουμπί υποβολή, μεταξύ 12.00-14.00 πμ.

θα υπάρξει εντατική έρευνα για το πως θα μπορούσε να διορθωθεί το πρόβλημα, πιθανώς να βγούν καποια προγράμματα θα τα αναρτήσουμε εδώ αύριο.

παρακαλούνται όσοι αντιμετώπισαν πρόβλημα να έρθουν σε επαφή μαζί μας μέσω πμ, για περεταίρω διερεύνηση του θέματος.

Διαφημίσεις

431647q2zd5qrx42.gif

χάκερ?? ποιοι τα λένε αυτά??:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

1016585oio7kxlb8o.png

Προβλήματα??τι προβλήματα πρωταπριλίατικα?? :lol::lol::lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

ΧΑ

Εγώ τον έσωσα χθες το βράδυ.

Αλλά προσπάθησαν δυο έξυπνες να μου την φέρουν χθες βράδυ 8)8) .

Και τις κανόνισα :lol:

:x:x:x Σα δε ντρέπονται λέω εγώ....καλά τους έκανες έεεεεεεεεεεεεεεετσι,άκου εκει!!!! Εξυπνάδες :lol::lol::lol::lol:

6425m3anvndf1x.gif

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Αυτά είναι δανεικά.

Όλα τα έβαλε το μυαλό μου , αλλά και συνεργασία πίσω από την πλάτη μου δεν το φαντάστηκα. Να φανταστείς μου πρότηναν να συνεργαστώ κι εγώ στο σατανικό αυτό σχέδιο και βέβαια αρνήθηκα μετά βγδαιλιμίας ( έτσι γράφετε????)

Αυτά είναι δανεικά.

Όλα τα έβαλε το μυαλό μου , αλλά και συνεργασία πίσω από την πλάτη μου δεν το φαντάστηκα. Να φανταστείς μου πρότηναν να συνεργαστώ κι εγώ στο σατανικό αυτό σχέδιο και βέβαια αρνήθηκα μετά βγδαιλιμίας ( έτσι γράφετε????)

Απίστευτο!!! Απαράδεκτο!!!! Σκάνδαλο!!! :roll::roll::roll::roll: (βδελυγμία)

Διαφημίσεις

Έκτακτη ενημέρωση.

φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο,

τα δυο παραπάνω πόστ είναι πρωταπριλιάτικο αστείο ! 8)

:) ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ :)

:lol::lol: εγω αμεσως το καταλαβα, :wink: αλλα ηταν κλειδωμενο :? και δεν μπορουσα να απαντησω! :D

Κι εγω την ψυλλιαστηκα τη δουλεια αλλα επειδη ο αντμιν δεν μας εχει συνηθισει στης πλακιτσες τελικα τσιμπησα :oops:

Αυτο σημαινει οτι θα με παει γουρι;; (αυτο δεν λενε;; Ή ειναι παρηγορια στο χαζο...ε, στον αρρωστο;;;):roll::roll::roll:

Εγώ όχι απλά το έχαψα αλλά το καταβρόχθισα. Εσπευσα να ενημερώσω κιόλας μην τυχόν πάθει και κανένας αλλος ζημιά!!!! :?:? Απαπα καμιά σόδα βρε παιδιά να χωνέψουμε από τη βαρυστομαχιάαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

.......ειδοποιήστε επίσης χρήστες άλλων φόρουμ για την καλύτερή τους ενημέρωση.

.........

Εμένα αυτό δε μου "έκατσε καλά" στην ανακοίνωση. Δεν θα έγραφαν κάτι τέτοιο. Μου θύμισε το στυλ των μαιλ που λαμβάνουμε κατά καιρούς..... "Στειλε αυτό σε τόσους....."....

Θεωρώ τους admin αρκετά σοβαρούς για να γράφουν τέτοια πράγματα.....

Σοβαρούς εννοώ εδώ στο φόρουμ...... :)

sL7ap2.png

Μια χαρά εξηγήθηκε ο admin... Του χρόνου του τη χρωστάμε όμως... :lol:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

βρε ADMIN

ΒΡΕ (ΒΑΓΓΕΛΗ ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ADMIN ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ....)

βρε ΒΑΓΓΕΛΗ

κι εγω χτες ποσταρα με την ΕΛΠΙΔΑ να χαλασει ο παλιο υπολογηστης του χανιμπαλ εδω περα (ΧΑΝΙΜΠΑΛ=ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ)

και χαϊδι δεν ειδα.....

ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ....

(φτου....πανε οι ελπιδες μου....)

(αντε και του χρονου (σου την φυλλαω))

Κι αν δεν είναι ΒΑΓΓΕΛΗΣ αλλά είναι ΒΑΓΓΕΛΙΑ???? (Δεν τη λένε Βαγγελία.. και ποιά είναι η Βαγγελία??)

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Κι αν δεν είναι ΒΑΓΓΕΛΗΣ αλλά είναι ΒΑΓΓΕΛΙΑ???? (Δεν τη λένε Βαγγελία.. και ποιά είναι η Βαγγελία??)

με κοροϊδευεις?

ε?

ε?

ε?

εμενα?

ε?

ε?

Ε?

Με το μπαρδόν μαντάμ σχώρα με... αλλά γιατί να είναι οπωσδήποτε άντρας ο αντμίν??? εεεε????????? ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ!!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

αλλά γιατί να είναι οπωσδήποτε άντρας ο αντμίν??? εεεε????????? ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ!!

γιατι αγαπητη μου Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟς ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΕ :):):):):):)

• Create New...