Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νηπιακός κήπος

Recommended Posts

SOS!!!Πληροφορίες για τον βρεφονηπιακό σταθμό ΄΄Νηπιακός κήπος΄΄.

Είδα τις νέες εγκαταστάσεις στο Ρύσιο αλλά θα ήθελα και περισσότερες πληροφορίες για να γράψω το μωράκι μου.

Διαφημίσεις

SOS!!!Πληροφορίες για τον βρεφονηπιακό σταθμό ΄΄Νηπιακός κήπος΄΄.

Είδα τις νέες εγκαταστάσεις στο Ρύσιο αλλά θα ήθελα και περισσότερες πληροφορίες για να γράψω το μωράκι μου.

Καλημέρα ΟΛΓΑ Τ.!!

Στέλνουμε εκεί την κόρη μας ήδη 2 χρόνια! Για ό,τι θέλεις να μάθεις στείλε μου π.μ. και θα σου πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

• 5 months later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 19 ΜΗΝΩΝ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΗΠΙΑΚΟ ΚΗΠΟ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ (ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΚΟΥΝΙΕΣ, ΚΑΘΑΡΟΣ, ΜΕ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ κτλ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΧΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ 2 ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. Η ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ & ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ELISAV

ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ(5 & 3 ΧΡ.) ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΚΟ ΚΗΠΟ(ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ) ΑΠΟ ΜΩΡΑ (2 ΜΗΝΩΝ)

ΕΙΜΑΙ SUPER HAPPY :D ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ...Μ' ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ...

Καλησπέρα και απο εμένα! Κι εμένα η κόρη μου πηγαίνει στον ΝΗΠΙΑΚΟ ΚΗΠΟ και ειμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημένοι με όλααα!!!!!!!!!!!!!!

Ενδιαφέρον, επαγγελματισμός και αγάπη για τα παιδιά!

Διαφημίσεις

• 2 months later...

elisav, τελικά τι εκανες, εστειλες το παιδακι σου στο νηπιακο κηπο? ειμαι και γω στη διαδικασια αναζητησης βρεοφονηπιακου - παιδικου σταθμου και θα ηθελα γνωμες για το συγκεκριμενο.

Αγαπητή margori, μπορείς να μπεις στο facebook και να αναζητησεις ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΚΗΠΟΣ. Θα παρεις μία μικρή γεύση από το Ρύσιο.

Συντομα μαλιστα θα αποκτήσουν και καινούργιο site (αρχές Μαίου απ'όσο ξέρω) όπου θα μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι.

Πάντως κι εγω μόνο καλά λόγια έχω να πω!!!

Καλό Πάσχα!

• 4 εβδομάδες μετά...
Αγαπητή margori, μπορείς να μπεις στο facebook και να αναζητησεις ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΚΗΠΟΣ. Θα παρεις μία μικρή γεύση από το Ρύσιο.

Συντομα μαλιστα θα αποκτήσουν και καινούργιο site (αρχές Μαίου απ'όσο ξέρω) όπου θα μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι.

Πάντως κι εγω μόνο καλά λόγια έχω να πω!!!

Καλό Πάσχα!

thanks! πηγα και απο κει, και οι εγκαταστασεις μου φανηκαν πολυ ωραιες. απλα ηθελα τη γνωμη καποιου που να ειναι στο βρεφικο τμημα στο ρυσιο να μου πει μια γνωμη. εσυ στο ρυσιο τη στελνεις τη μικρη σου ή στην τουμπα?

Διαφημίσεις

• 1 month later...

καλημερα! εγω, επειτα απο καποιες γνωμες που πηρα απο εδω μεσα, αποφασισα να τη γραψω εκει τη μικρη μου και βλεπουμε. το βλεπουμε το λεω γιατι δεν ξερεις τι θα σου βγει ενας σταθμος. παντως, απο οσους εψαξα, δεν υπεπεσε στην αντιληψη μου κατι αναληθες. βεβαια, αν δεν ξεκινησεις, δεν μπορεις να ξερεις. απο εγκαταστασεις ειναι τελειος. και οντως, η ιδιοκτητρια ειναι γλυκητατος ανθρωπος. αυτο που με προβληματιζει, και ισχυει για ολους τους ιδιωτικους παιδικους σταθμους, ειναι μηπως πχ μας τυφλωνουν οι εγκαταστασεις και χανεται η ουσια? ή μια κοπελα-παιδαγωγος που δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ με τα μωρα καθε μερα, και πιθανον να κανει και αλλες δουλειες στο σταθμο, περαν απο τα παιδια, τι κουραγιο να εχει να ασχοληθει επικοδομητικα με καθε παιδακι? δεν ξερω. ξεκιναμε και βλεπουμε. παντως, σε αλλους σταθμους που πηγα πολυ γνωστους, μου λεγαν υπερβολες, για να μην πω ψεματα, μπροστα στα ματια μου. πχ.

1) εδω τα παιδια τα μαθαινουμε να ειναι ευγενικα και να λενε σε παρακαλω κτλ. εκεινη την ωρα μπαινει ενα παιδακι και λεει κυρια, να βγουμε εξω? που ειναι το σε παρακαλω? αντε, πες αυτο ειναι ανευ ουσιας.

2) σε αλλο σταθμο: εδω τα παιδια τα μαθαινουμε να ειναι υπομονετικα και να περιμενουν. και θα τη δειτε και στο σπιτι τη διαφορα. εκεινη την ωρα μπαινει η μικρη της που ηταν μαθητρια του σταθμου και λεει. μαμα, θελω να φαω. (ενω μιλουσαμε). αντε, μαμα, αντε... πες οτι και αυτο ειναι ανυε ουσιας

3) στον ιδιο σταθμο....εδω ειναι η ταδε αιθουσα, εδω ειναι η ταδε αιθουσα, εδω ειναι η τηλεοραση που βλεπουμε... ντοκυμαντερ..!!! σιγα μην βλεπουν ντοκυμαντερ!

4) σε αλλο σταθμο: ρωτησα που κοιμουνται τα παιδια και μου λεει σε κρεβατακια. και λεω, α , εγω στο σπιτι τα κοιμιζω σε στρωματα στο πατωμα. ενταξει μου λεει, υπαρχουν και αλλοι προβληματικοι (μας ειπε και προβληματικους αλλα το προσπερναω!) τελος παντων, μετα που μου εδειχνε τους; χωρους, δεν ειδα πουθενα κρεβατια, αλλα στρωματα στο πατωμα με σεντονακια, που φαινοταν οτι πριν λιγο κοιμοντουσαν παιδια.

για να μην τα πολυλεω, στο νηπιακο κηπο, δεν ειδα κατι μπροστα στα ματια μου (μπορει να κρυβονται καλα!!! χαχαχα!!!). οποτε ξεκιναμε και βλεπουμε!!!!!

κακά τα ψέμματα, είναι λαχείο ο παιδικός. Γιατί πέρα όλων των άλλων, είναι και τι δασκάλα θα σου τύχει. Αν δηλαδή έχει το παιδί και μόνο μία όλη τη χρονιά. Σε πολύ πολύ φημισμένο παιδικό που ξέρω, έχει αλλάξει τμήμα μέχρι και 3 δασκάλες την ίδια χρονιά και αυτό σε παιδάκια 4 χρονών!

Επίσης, στον ίδιο άνω παιδικό, ξέρω πως όταν χτυπάει ένα παιδί, του βάζουν ένα σπρευ για να μη φαίνονται οι μελανιές (να υποθέσω πως αν δεν είναι "σημαντικό" - με ποια κριτήρια άλλωστε - το χτύπημα, δεν ενημερώνουν τους γονείς?)

Τι να πει κανείς. Αυτά που βλέπουμε τουλάχιστον να είναι καλά. Από θέμα ενημέρωσης γονιών, καθαριότητας, ασφάλειας - πολύ σημαντικό να μην είναι π.χ. η αυλή δίπλα στο δρόμο και αφύλακτη.

Το παιδάκι σου πόσων ετών είναι? Θα το στείλεις από του χρόνου? ή ξεκίνησες ήδη?

η μικρη μου θα ειναι 18 μηνων το σεπτεμβριο που θα ξεκινησει. εχω και ενα μεγαλυτερο 2,5 χρονων που μαλλον θα παει στο δημοτικο παιδικο της περιοχης μου. οπως με βλεπω, θα συγκρινω τους δυο παιδικους και την αααλλη χρονια θα πανε μαζι σε εναν απο τους δυο...εκτος και αν μεχρι το σεπτεμβριο αλλαξει κατι... θα δουμε! εσενα?

Διαφημίσεις

ναι!!!!!! θα χαρω πολυ!!!! καλη τυχη στο ψαξιμο και στην επιλογη! γιατι μαλλον θεμα τυχης ειναι...

εσυ πηγες πουθενα αλλου? αν θες στειλε πμ να το συζητησουμε!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. Ενδιαφέρομαι για τον ΝΗΠΙΑΚΟ ΚΗΠΟ ΣΤΟ ΡΥΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ. ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ;

• 2 months later...

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες,

Ειχα τη μικρή μου προνήπια στο Νηπιακό Κήπο περυσι. Εχω ξαναγράψει βεβαια τις καλύτερες εντυπώσεις μου σε άλλα ποστ.

Εγώ εχω να πώ τα καλύτερα για το συγκεκριμένο σταθμό (λαμβάνοντας υποψιν οτι ειμαι αρκετά απαιτητικό άτομο) και επίσης για τη ιδιοκτήτρια της η οποία ασχολείται προσωπικά μέ ΟΛΑ τα θέματα και δεν αφήνει τίποτα στη τύχη.

Μακάρι να μήν είχαμε οικονομικό πρόβλημα φέτος και να μπορούσα να την πάω τη μικρή και νήπια εκεί.

5Fhvp3.pngeVNwp3.png

• 11 months later...

καλησπέρα, θα μπορουσε να με ενημερωσει καποια που στελνει τα παιδακια της στον ΝΗΠΙΑΚΟ ΚΗΠΟ (ρυσιο) για την σιτηση μεσω του προγραμματος ΕΕΤΑΑ, οπου δεν προβλεπεται, στελνουμε δικο μας φαγητο στα παιδια?

καλησπέρα, θα μπορουσε να με ενημερωσει καποια που στελνει τα παιδακια της στον ΝΗΠΙΑΚΟ ΚΗΠΟ (ρυσιο) για την σιτηση μεσω του προγραμματος ΕΕΤΑΑ, οπου δεν προβλεπεται, στελνουμε δικο μας φαγητο στα παιδια?

Μόνο το πρωινό δίνουν στον παιδικό.

Δεκατιανο,φρουτο,φαγητό κτλ το στέλνουμε εμείς.

Από οσο θυμάμαι δεν δέχονται το ταπέρ του φαγητού πλαστικό αλλά μόνο μεταλλικό γιατί ζεσταίνουν σε φουρνο και όχι σε μικροκυματα... αλλά σιγουρα θα στα δώσουν όλα γραπτώς..

Κι εμεις περάσαμε φέτος δευτερη χρονιά τελευταίοι και καταιδρωμένοι...... αλλά περάσαμε!!

Δεκατιανο' date='φρουτο,φαγητό κτλ το στέλνουμε εμείς.

Από οσο θυμάμαι δεν δέχονται το ταπέρ του φαγητού πλαστικό αλλά μόνο μεταλλικό γιατί ζεσταίνουν σε φουρνο και όχι σε μικροκυματα... αλλά σιγουρα θα στα δώσουν όλα γραπτώς..

Κι εμεις περάσαμε φέτος δευτερη χρονιά τελευταίοι και καταιδρωμένοι...... αλλά περάσαμε!![/quote']

Σου λένε τι φαγητό να στείλεις για να τρώνε όλα τα παιδάκια το ίδιο, ή δεν ισχύει αυτό παντού; Κι εμείς εκεί θα πάμε φέτος, στο Ρύσιο, ελπίζω να είναι όσο καλός φαίνεται!!!

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Δεκατιανο,φρουτο,φαγητό κτλ το στέλνουμε εμείς.

Κι εμεις περάσαμε φέτος δευτερη χρονιά τελευταίοι και καταιδρωμένοι...... αλλά περάσαμε!!

ευχαριστω πολυ Ιωάννα μου, αφου θα ειναι και τα παιδακια μας μαζι θα τα λεμε!!! εμας πρωτη μας χρονια αλλα εχουν την ιδια ηλικια βλεπω τα μικρα μας;)

Σου λένε τι φαγητό να στείλεις για να τρώνε όλα τα παιδάκια το ίδιο, ή δεν ισχύει αυτό παντού; Κι εμείς εκεί θα πάμε φέτος, στο Ρύσιο, ελπίζω να είναι όσο καλός φαίνεται!!!

ναταλια θα μας τα πουνε, εμεις θα παμε για μια αναγνωριστικη βολτα αυτες τις μερες για εξοικιωση της μικρης! πρωτη μας φορα φετος, αντε βρε κοριτσια να γνωριστουμε:wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...