Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

είμαι έγκυος????

Recommended Posts

φωτεινη ο θυροειδης δε ειναι προβλημα απο τη στιγμη που παιρνεις χαπια.κ γω εχω κ ειμαι εγκυος στο 3ο:P

εγω στο 3ο εκανα το τεστ σελφ κλιαρ 10 μερες περιπου μετα την επαφη.κ ειχε βγει θετικο

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια ειμαι πολυ αγχωμενη και φοβαμαι!!!! σημερα στην δουλεια μου ενιωσα μια αδια8εσια και ανεβηκα να πιω λιγο νερο οπωσ κατεβηκα λοιπον απο τισ σκαλες ζαλιστηκα και επεσα με αποτελεσμα να χτυπησω το ποδι μου και να μου πρηστει το προβλημα δεν ειναι εκει ομως..... ενιωσα εναν απιστευτο πονο στην κοιλια που εμοιαζε καπως με περιοδου και λυπο8ημησα.....οταν με συνεφεραν πηγα στην τουαλετα και ειδα λιγο καφε φοβαμαι τι να κανω??

κανε ενα τεστακι....για αρχη,αν βγει θετικο πας πρωι για χοριακη στ ομικροβιολογικο....

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

ποιο πολυ φοβαμαι τον πονο ηταν παρα πολυ εντονος, γενικα ποναω πολυ στην περιοδο αλλα αυτο ηταν κατι διαφορετικο.... θελω να δω αν συνεχισω να βγαζω αυτο το καφε μπορει τελικα και να αδιαθετησα.....

τι να σου πω....για αναποκλεισει ςτραυματισμο στην εγκυμοσυνη ειπ αγια τεστακι...αν σου ερχεται καφε πριντη ν περιοδο τοτε ναιμοπιρει ν αναδιαθετεις,εγω ποτε δεν ειχ ακαφε,κατυθειαν αιμα...

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ 8408 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ...ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΜΗΤΡΙΟ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ....

Καλε ειναι σουπερ η χοριακη σου!!!Αντε με το καλο το νινακι και ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!

Για ποιο λογο να ειναι εξωμητριο?

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ 8408 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ...ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΜΗΤΡΙΟ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ....

εισαι εγκυος, κ πολύ μαλιστα!! κ εγώ αυτές τις φοβίες ειχα στην αρχή... και διανύω την 25η βδομάδα τωρα! συγχαρητἠρια.. να έχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΗΡΕΜΙΣΑΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ 2ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ...ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 4ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΗ ΑΓΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΓΧΟΥΡΕΥΤΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ....

Διαφημίσεις

γεια σας κορισια σας διαβασα τωρα κ ειπα να στειλω κ γω.θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στην ατζελικα για την εγκυμοσυνη της , χαρηκα πολυ ευχομαι να πανε ολα σουπερ κ να κρατησεις ενα πανεμορφο κ υγειεστατο νινακι.στο gogoulaki θα πω να μην στεναχωριεται καθολου κ ο καθε μηνας ειναι μια καινουργια ευκαιρια....μακαρι να ειναι συντομα κ να μην ταλαιπωρηθει καμια κοπελα!!!Ατζελικα θα γεννησεις μαζι με την κολλητη μου περιπου κ αυτη μολις προχθες εμαθε οτι ειναι εγκυος κ με τη πρωτη παρακαλω!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

μονο να μην αγχωνεσε ...να ζεις οσο μπορεις οπως κ πριν να θελησεις,γεμιζε την καθημερινοτητα σου με διαφορες ασχολιες κ πιστεψε με αυτο οταν ειναι να ερθει θα ερθει κ χωρις να σε ρωτησει.;)η καλη ψυχολογια κ η καλη υγεια ειναι το παν....

LFJcp3.png

dNjSp3.png

συγχαρητηρια σε αυτες που θα φερουν παιδακι στον κοσμο..σημερα περιμενω περιοδο κανονικα αλλα γενικα μου αργει καποιες μερες..ειχα λιγο αιμα κ υγρα..

απογοητευτηκα..

δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος ε;