Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

είμαι έγκυος????

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσια είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να σας πω και εγώ τον προβληματισμό μου...... λοιπόν, τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα στις 20 και έχω κύκλο 30-33 μέρες οπότε περιμένω να αδιαθετήσω το προβλημά μου είναι οτι αισθάνομαι ναυτίες το στήθος μου πονάει λίγο και η κοιλία μου αρκετα... επίσης την περασμένη βδομάδα αισθανόμουν κατι να κινείται στην κοιλία μου σαν εντεράκια (το ξέρω οτι ειναι πολύ νωρίς για να ακούσεις το νινάκι) ειχα κανονικές επαφές με τον συντροφό μου και τισ γόνιμες μέρες... μήπως είμαι εγκυος????:-P

Διαφημίσεις

τα πιο συνηθισμενα συμπτωματα ειναι πρισμενο στηθος πονοι περιοδου αυξηση κολπικων υγρων.για ζαλαδες τι να σου πω.συνηθως μετα την 6η εβδ αρχιζουν οι ναυτιες κ οι ζαλαδες.αλλα ποτε δε ξερεις.κ οντως ειναι ΠΑΡΑ πολυ νωρις για να νιωσεις να κινειται.κανενα εντερο θα ηταν..περιμενε μεχρι τελος εβδομαδας κ αν δε σου ερθει δευτερα κανε μια χοριακη.ευχομαι να εισαι:P

Διαφημίσεις

με ανησυχεί που έχω και αυτή την αδιαθεσία στο στομάχι λες να είναι καποια ίωση? τώρα που μιλάμε είμαι στο κρεββάτι γιατι ανακατεύομαι..... ούτε για μπάνιο δεν μπορώ να σηκωθώ.... Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου δεν ήξερα που να τα πώ

Καλησπερα!!! Εγώ είχα απο την αρχή ζαλάδες που φυσικά εξελίχθηκαν σε εμετούς.....πόνους χαμηλά στη μέση(έβαζα μαξιλαράκι) και ελαφρες ενοχλήσεις χαμηλα, πολυ λιγες όμως, ούτε δέκατα, ούτε πρησμένο στήθος!!! Σε καθε μια διαφέρουν οι ενδείξεις!!!

επίσης την περασμένη βδομάδα αισθανόμουν κατι να κινείται στην κοιλία μου σαν εντεράκια

Για να φτασει τοσο ψηλά το μωρό θα πρεπει να περάσουν μήνες...

Ξέχασα να πώ οτι ούτε υγρά είχα!!! Μακάρι να είσαι, σου το εύχομαι με ολη μου την καρδια:P

Καλησπεραααααα!!!

Εγω μολις προχθες εμαθα οτι ειμαι εγκυος και θα σου γραψω αμεσως τα συμπτωματα μου..

Εχουμε και λεμε-->πονακια περιοδου στη μεση, τσιμπηματα στις σαλπιγγες,

πρησμενο στηθος που πονουσε πολυ, φαγουρα στις θηλες, δυσφορια σε καποιες μυρωδιες, καποιες στιγμιαιες ζαλαδες, και ναι ενιωθα και εγω το εντερακι να κινειται :P αχχαχα - τι ειναι παλι τουτο??:mrgreen:

Σου το ευχομαι ολοψυχα να εισαι και εσυ!

θα περιμενουμε νεα σου!!

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

as1cJNt0g410000Nzc3MjVsenwwNjBkfHRvIHBpdHNpcG9wYWtpIG1vdSBlaW5haS4uLg.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσια είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να σας πω και εγώ τον προβληματισμό μου...... λοιπόν, τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα στις 20 και έχω κύκλο 30-33 μέρες οπότε περιμένω να αδιαθετήσω το προβλημά μου είναι οτι αισθάνομαι ναυτίες το στήθος μου πονάει λίγο και η κοιλία μου αρκετα... επίσης την περασμένη βδομάδα αισθανόμουν κατι να κινείται στην κοιλία μου σαν εντεράκια (το ξέρω οτι ειναι πολύ νωρίς για να ακούσεις το νινάκι) ειχα κανονικές επαφές με τον συντροφό μου και τισ γόνιμες μέρες... μήπως είμαι εγκυος????:-P

ειναι πολυ συχνο φαινομενο οι ναυτιες πριν και κατα τη διαρκεια της περιοδου.εγω κανω εμετους και εχω διαφορα θεματα οταν τα περιμενω!περιμενε την αναμενομενη περιοδο σου κι αν εχεις μπεμπουλακι θα το μαθεις λιαν συντομως.ειναι συχνο φαινομενο επισης η διαταραχη των εντερων.....απ την καρδια μου παντως σου ευχομαι να μην εχεισ περιοδο για 9 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

Φωτεινούλα:P

Γεια σας κουκλιτσες!!!καινουργια στην παρεα!!!ψαχνοντας σας βρηκα!!!ειμαι η Φωτεινη ειμαι 20 ετων φοιτητρια νοσηλευτικης!!!εδω και ενα χρονο βρηκα οτι εχω υποθυροειδισμο,αλλα ακομη και πριν το ανακαλυψω δεν ειχα προβλημα με την περιοδο.μια φορα μονο ,και ενω επινα χαπι,ειχα 13 μερες καθυστερηση,αλλα και τα συμπτωματα της περιοδου.Τωρα απο το φεβρουαριο η περιοδος μου μου ερχεται μπαμ! καθε 5 του μηνα.Να αναφερω επισης οτι ο θυροειδης ειναι σε αρχικο σταδιο..δηλαδη ειναι ηπιος και χωρις προβληματα περαν της δυσλειτουργιας του.Αυτον λοιπον τον ιουλιο ειχα κανονικα ωορηξια στις 23-24(καταλαβαινω την ωορηξια μου).Το θεμα ειναι οτι παλι εχω 13 μερες καθυστερηση και παω για 14.Η μεθοδος αντισυλληψης που χρησιμοποιουμε ειναι η διακοπτομενη συνουσια και γι αυτο δεν ειμαι σιγουρη για το τι συμβαινει.Παντως εχω πονακια και κραμπες στην κοιλια εδω και 3 μερες,εχω πολυ ανησυχο υπνο(προχθες σηκωθηκα απο τις 6 30),και ζαλιστηκα ελαφρα 2 φορες καθ ολη τη διαρκεια της μερας...Δωστε μου τα φωτα σας,καθως επισης θελω να μου πειτε,οτι απο τη στιγμη που ειχα 23/7 ωορηξια ,αν ειναι φυσιολογικη η καθυστερηση τοσων ημερων....η αν απλα εχει γονιμοποιηθει το αυγουλακι μου :) (εστω+απροσμενα!!!!)

ουυυυυυυφφφφφφφ έχω πολύ άγχος.... ξέχασα να αναφέρω ότι χτές το απόγευμα είχα δέκατα 37 και σήμερα 36.8...

γωγουλα επειδη σπουδαζω νοσηλευτικη,να ξερεις πως το 37 δεν ειναι δεκατα.οι φυσιολογικες τιμες για την μασχαλη κυμαινονται απο 36.6 εως 37 και κατι.Δεκατα λεμε οτι εχει καποιος απο 37.7 εωσ 37.9. Και απο 38+ ειναι πυρετος.Θελω να σου πω επισης πως η θερμοκρασια μας αυξανεται οταν περιμενουμε η εχουμε περιοδο γι αυτο και ζεσταινομαστε πιο πολυ.Τα δεκατα(37,7-37,9) εμφανιζονται ΜΟΝΟ το απογευμα....μην κολλας στη θερμοκρασια σωματος...δεν παιζει κανενα ρολο.Το μονο που αλλαζει ειναι οτι με την παροδο των μηνων αυξανονται οι παλμοι σου σε σχεση με αυτους που ειχες παντα!!!!οπως και να χει σου ευχομαι να εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα!!

κορίτσια ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες!!!!! σήμερα είναι η 30 μέρα του κύκλου μου επειδή όμως έχει τύχει να αδιαθετήσω και την 33 (όπως τον προηγούμενο μήνα) θα περιμένω μέχρι το σάββατο και αν δεν έχω αδιαθετήσει θα κάνω τέστακι και θα σας ενημερώσω ποιό μου προτείνετε?

κορίτσια ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες!!!!! σήμερα είναι η 30 μέρα του κύκλου μου επειδή όμως έχει τύχει να αδιαθετήσω και την 33 (όπως τον προηγούμενο μήνα) θα περιμένω μέχρι το σάββατο και αν δεν έχω αδιαθετήσει θα κάνω τέστακι και θα σας ενημερώσω ποιό μου προτείνετε?

κοιτα λενε πως δεν ειναι αξιοπιστα τα τεστ οσο μια αιματολογικη εξεταση(β χοριακη) η οποια εχει το ιδιο κοστος με ενα τεστ και ειναι περα ως περα ακριβης....θες να μπουμε στο τσατ να μιλησουμε?

Διαφημίσεις

αμα πας πανω πανω στη σελιδα λεει συνδεσμοι Α-Ω και διπλα εχει να γραψεις,γραψε εκει τσατ με αγγλικα και θα σου βγαλει ενα συνδεσμο που λεει parents chat (κατι τετοιο) πατα πανω του .στη συνεχεια λεει αν εισαι μελος πατα εδω.πατα το εδω και θα μπει

Gogoulaki k Fwteini ενα τεστακι θα σας λυσει την απορία. Συστείνω το clearblue εγω αυτο είχα κάνει 5 ημερες πριν την αναμενόμενη περίοδο κ είχε δείξει αχνό θετικό. Να πω ότι συμπτώματα δεν είχα τίποτα κ θερμοκρασία φυσιολογική. Χοριακή είναι πιο σίγουρη, αρκεί να μην εχεις πρόβλημα με τις αιμοληψίες:)

Καλη επιτυχία!

Ldp5p3.png