Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

HELP!!ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

Recommended Posts

ΔΙΣΤΑΖΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΠΩΣ.ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΥΡΙΖΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ 6 ΜΗΝΩΝ (ΤΩΡΑ) ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΕΙ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ,ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΠΙΕΣΗ,ΖΑΧΑΡΟ ΚΤΛ. ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ "ΦΟΒΑΤΑΙ".ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου και μόνο ό,τι η πεθερά σου είναι άρρωστη και μάλιστα με ψυχολογικά προβλήματα, για μένα είναι σοβαρό και πρέπει να βρεις μια άλλη λύση. Δεν υπάρχει κάποια φίλη που θα μπορούσε να βοηθήσει? Κάποια άλλη συγγενής? Ο άντρας σου για κάποιες ώρες?

Στην θέση σου και αν μου το επέτρεπαν τα οικονομικά μου θα σκεφτόμουν μέχρι και να σταματήσω την δουλειά. Η ανατροφή ενός μωρού και ενός παιδιού αργότερα απαιτεί μεγάλες αντοχές και η πεθερά σου μάλλον θα λυγίσει από μόνη της.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις καμία κοπελίτσα - φοιτήτρια, έστω για part -time?

θα το παρουσιάσεις ως "λίγη βοήθεια" και μέχρι να γυρίσεις από την δουλειά θα τα ψιλοκαταφέρνουν οι δυο τους....

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ (Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ)Η ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ?!!!!

ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ (Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ)Η ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ?!!!!

δεν χρειαζεται να του πεις οτι ειναι τρελη

τονισε πιο πολυ τα θεματα υγειας που εχει

το γεγονος οτι ζαλιζεται και πεφτει

και δεν ειναι σωστο ουτε για αυτην να την επιβαρυνετε με την ανατροφη ενος μωρου αλλα ουτε και για το παιδι που αν συμβει κατι θα υπαρχει κυνδυνος

οτι δεν νιωθεις ασφαλεια

μανα του ειναι την βλεπει

δεν μπορει να μην καταλαβαινει

αλλα ηρεμα , χωρις πανικο και με διαθεση να βρεθει λυση

Επίσης να του πεις οτι δε σου αρεσει που το παιδι θα ειναι ολη την ωρα με μια ηλικιωμενη γυναικα.Δεν ξερω ποσο χρονων ειναι η πεθερα σου...αλλα για μενα ειναι θεμα αυτο.Τι θα κανει ολη μερα το παιδακι μαζι της.Συνηθως οι γιαγιαδες απο μια ηλικια και μετα δεν εχουν και πολυ οτρεξη να σχοληθουν με το παιδι,να το παιξουν,να το μαθουν πραγματακια.Το ταιζουν,το κοιμηζουν,αντε να το πανε και καμιαι βολτουλα και μεχρι εκει.Ασε που τα νευρα τους συνηθως ειναι σπασμενα και δεν εχουν υπομονη.

Για μενα αυτοι οι λογοι ηταν αρκετοι προκειμενου να αποφασισω οτι οταν γεννησω θα αφησω τη δουλεια μου για να μεγαλωσω το παιδι εγω και οχι η πεθερα μου.Και πιστεψε με δεν ηταν καθολου ευκολη αποφαση για μενα αυτη.Με ποναει το οτι θα σταματησω τη δουλεια μου.

Προσωπικα αν επρεπε ντε και καλα να την αφησω στη γιαγια στανταρ θα πληρωνα και νταντα και ας ηταν και οι δυο μαζι.Θα ημουνα πιο σιγουρη ετσι.

θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια.:D

Το πως θα το πεις είναι θέμα λέξεων που θα χρησιμοποιήσεις:rolleyes:.

...Μην την κουράζουμε την μαμά, ...εχει κι αυτή την δική της ζωή, ...είναι μεγάλη δεσμευση για έναν άνθρωπο, ....πολύ εγωιστικό να της το κάνουμε αυτο, .... θα χρειάζονταν λίγη βοήθεια, ... να μην είναι εγκλωβισμένη κλπ κλπ ;););)

Το βασικό είναι να καταλάβει ότι θα είναι καλύτερα για όλους να υπάρχει ένα άλλο άτομο.

Χωρίς φυσικά να ξέρω τα οικονομικά σου και εννοείται δεν θέλω να μπω σε τετοια συζήτηση, πιστεύω ότι η ψυχική σου ηρεμία αλλά και η ασφάλεια του παιδιού σου αξίζουν περισσότερο από 400ευρώ που θα μπορούσες να δώσεις κάπου

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΦΕΡΕΙ.ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ "ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ'?ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ?ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.ΛΕΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΩ 1 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.(ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΣΠΑΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ).ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΠΟ...ΑΝ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ.

δηλαδη εσυ πρεπει να την βρεις την λυση? δικο σου ειναι μονο το παιδι?

μα εδω μιλαμε για θεμα ασφαλειας για το παιδι σας οχι μην προσβληθει η μαμα του

εκτος και αν (συγνωμη που το λεω) περιεγραψες την κατασταση πιο τραγικη απο οτι ειναι οποτε δικαιολογειται ο αντρας σου να μην ανησυχει

εννοω οτι ειναι αλλο να μην ειναι καποιος σε θεση να φροντισει ενα μωρο και να αποτελει την ουσια κινδυνο για αυτο και αλλο να μην τα κανει οπως το κανεις εσυ

γιατι στην πρωτη περιπτωση εχεις ευθυνη απεναντι στο μωρο σου να τον βρεις τον τροπο ακομα και αν αυτο σημαινει οτι θα αφησεις την δουλεια σου ή θα εξοικονομησεις με καποιο τροπο χρηματα να βρεις καποιον να το προσεχει

στην δευτερη αν δεν σε παιρνει οικονομικα παραμενεις με αυτα που εχεις και τελιωνει το θεμα και προσπαθεις απλα να δειξεις τον τροπο σου

Διαφημίσεις

ΕΙΝΑΙ 52 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΞΕΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 80.Η ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΤΟΠΕΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ "ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.

ΛΑΡΑ ΣΟΦΙΑ και γω βρίσκομαι στην ιδια θέση με σένα.Στην πόλη που είμαι δεν εχω καποιον δικό μου παραμόνο την πεθερά μου η οποία και αυτην μενει πιο εξω σε ενα χωριό.Εχω ενα αγορακι 12 μηνών και το προβλημα και μενα ειναι οτι λογο οικονομικων πρεπει να ξαναρχίσω δουλειά.Δουλευα ως μανικιουρίστ και ειχα την δικιά μου πελατεία και διαμορφωνα καπως εγω το ωραριο.Τωρα ομως δεν εχω που αλλου να αφήσω τον μικρό και η μονη λύση ειναι η πεθερα μου.Είναι και μενα μεγάλη σε ηλικία και δεν της εχω πολυ εμπιστοσύνη.Ασε που γενικά δεν ξέρει να κουμαντάρει τον μικρό, ούτε τα χουγια του.Οποτε ερχεται να τον δει δεν κανει τιποτα αλλο παρα να τον εχει ολη ωρα αγκαλιά.Οποτε προσπαθω να τον κοιμισω αυτη εχει την τηλεοραση στην διαπασόν.Της το κανα ομως παρατηρηση οτι πρεπει να την χαμηλωσει γιατι αλλιως δεν κοιμαται.Αν πάλι ειναι βραδυ την πιανουν οι φοβιες της και αφήνει κα φωτα αναμμενα.Δεν θέλω να της το αφήσω το παιδί αλλα δεν εχω και αλλη λύση.Απτην αλλη σκεφτομαι μηπως να κανω εναν χρονο ακομα υπομονή, να ζοριστούμε λιγο και του χρονου να προσπαθήσω μηπως και τον παρουν στον κρατικό σταθμό.

δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις δουλεια σε βρεφονηπιακο σταθμο και να το εχεις μαζι σου? Ειναι τοσο ανεφικτο? Δεν θα παραιτηθεις αλλα ψαχνεις παραλληλα

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ(2ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ)ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ"ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ"ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΩ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ?" ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΠΟΙΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

Δε γινεται εστω να σταματησεις τη δουλεια για ενα χρονο?Δε θελω να φανει καπως αυτο που θα σου πω...και να με παρεξηγησεις...αλλα βρε καλο μου πωλητρια εισαι...δεν ειναι δα και καμια δουλεια που αν μεινεις εκτος για μεγαλο διαστημα θα δυσκολευτεις να επανελθεις.Ενταξει ειναι δυσκολοι οι καιροι το καταλαβαινω...αλλα αυτες οι στιγμες με το παιδι δε θα ξαναερθουν.

Διαφημίσεις

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ(2ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ)ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ"ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ"ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΩ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ?" ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΠΟΙΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

Π Λ Α Κ Α Κ Α Ν Ε Ι Σ :?::?: :?::shock::shock::shock:

Τι συζητάμε δηλαδή τόση ώρα?

Δεν είμαι της άποψης μια μάνα να αφήνει την δουλειά της αλλά μπορείς όσα πέρνεις να τα δίνεις σε μια κοπέλα που θα σου προσέχει το παιδί, θα μπορείς να της πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνει με το παιδί και να είσαι ήρεμη.

Και αν η πεθερά σου θέλει να είναι κι εκείνη εκεί ας είναι... απλά η κοπέλα θα κάνει κουμάντο.

ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.ΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΑΣ ΤΣΑΚΩΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.

βρε κοριτσι μου γιατι αρπαζεσαι?

αλλωστε ζητησα εκ των προτερων συγνωμη

σαφως και ειναι ανατριχιαστικο αυτο που περιγραφεις

αλλα αν ειναι λοιπον τα πραγματα τοσο σοβαρα και εγω ημουν στη θεση σου (την γνωμη μου λεω ) θα αφηνα την δουλεια μου ασυζητητι μεχρις οτου το παιδι μου μπορεσει να παει σε παιδικο η βρεφονηπιακο

ή θα επαιρνα μια κοπελα

υ.γ. καλο θα ηταν να μην γραφεις κεφαλαια γιατι φαινεται σαν να φωναζεις

ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ RITAF ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!!ΔΕΝ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ "ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ" ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.ΣΥΖΗΤΗΖΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΩΜΑΣΤΕ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ RITAF ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!!ΔΕΝ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ "ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ" ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.ΣΥΖΗΤΗΖΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΩΜΑΣΤΕ.

οκ

τα εχει αυτα ο γραπτος λογος

εννοειται οτι δεν τσακωνομαστε

Μα τι να πεις βρε κοριτσακι εξω απο τα δοντια?Αν η γυναικα εχει προβληματα υγειας δε νομιζω να το κανει επιτηδες.Τι νοημα εχει να τσακωθεις?

ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.

• 2 εβδομάδες μετά...

ΑΧ σε νιωθω σε νιωθω εχω κ εγω το ιδιο προβλημα σχεδον η μονη λυση η πεθερα μου η οποια καλοστεκεται ακομη... την οποια δεν υπολογιζει κανεις, μονο εγω(αχ ρε μανα με την ανατροφη που μας εδωσες!)και οι κουνιαδες μου την εχουν για νταντα 24ωρης βασης.η ιδια γυναικα λοιπον που δεν χαλαει χατηρια κ δεν ξερει να πει οχι ,θα πρεπει να κρατησει το 5ο κατα σειρα εγγονι (6 - 4- 3 -2- ετων κ ο δικος μου 7μηνων) σε 1 μηνα παω δουλεια κ δεν μπορω να σκεφτομαι οτι θα μεγαλωσει σε τοσσο επικινυνες συνθηκες. μπουσουλαει και τα υπολοιπα αγριμια ολα αλαλιαζουν γυρω του με κινδυνο να τον ποδοπατησουν κυκλοφορουν απειρα μικροσκοπικα παιχνιδακια που ολο τα μαζευω συχγισμενη κ ολο εμφανιζονται κ ας το λεω κ στις κουνιαδες να μην τα φερνουν μαζι τους στην γιαγια.οσο για κανονες υγιεινης ανυπαρκτοι. βηχουν στην μουρη του χωνουν τα δαχτυλα τους στο στομα του ενω μολις πριν επαιζαν στον κηπο κ επιαναν τα χωματα την ροδα του ι.χ γλυφουν τα παιχνιδια του κ ολο κ καποιο ειναι αρρωστο φυσικα κτλ κτλ καταλαβες! νιωθω οτι τον αφηνω μονο του στην ζουγκλα κ αν επιβιωσει εχει καλως αλλιως θα περιμενω τηλ οτι τον πανε στο παιδων.δεν ειμαι υπερβολικη πιστεψε με συμβαινουν πολλα αλλα δεν εχω κουραγιο να τα γραψω .

τι να κανω ρε κοριτσια να τον γραψω σταθμο τοσσο μικρουλι?? τυλαχιστον εκει θα τον προσεχουν καπως καλυτερα ή οχι? Α! και προς θεου δε κατηγορω την πεθερα μου τοσο γιατι δεν γινεται να εχει ματια κ στην πλατη. ας ελεγε και κανενα 'οχι' ομως,

γιατι την εχουν ρημαξει την γυναικα .ειναι λιγο γαιδουριτσες αν καταλαβατε...

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

παναγιτσα μου!!!τι λες????σου ειπε τετοιο πραγμα μια γυναικα που κραταει τοσες ωρες το παιδι σου η οποια παιρνει ψυχοφαρμακα κ της λειπει ο μισος εγκεφαλος κ ακομα της το αφηνεις???????καλυτερα να μην ειχα να φαω!!!!θα σταματουσα τη δουλεια μεχρι να βρω λυση!θα ζητουσα αδεια καποιες μερες!δε ξερω τι θα εκανα κ αν δεν εβρισκα λυση δε θα ξαναδουλευα μεχρι να παει το παιδι παιδικο!ειναι δυνατον?κραταει το μωρο με ενα χερι στα καγκελα του μπαλκονιου κ σου λεει οτι θα στο πεταξει κατω κ εσυ ακομα της το αφηνεις??????κοπελα μου δεν βλεπεις οτι οντως ειναι τρελη??????????????????εχω φρικαρει ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

Οχι, όχι και πάλι όχι.

Αν συμβεί κάτι στο παιδί σας, τι θα λέτε μετά?

Βρείτε άλλη λύση.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τα παιδιά μας.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...