Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τρομερή Δυσπεψία

Recommended Posts

Σε λίγες μέρες μπαίνω στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου αλλά το τελευταίο διάστημα έχω τρομερή δυσπεψία με το που φάω ένα κανονικό κατά τα άλλα γεύμα. Με το τσιμπολόγιμα δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, αλλα με το που θα κάτσω στο τραπέζι και θα φάω όπως και προ εγκυμοσύνης την έκατσα. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου για το επόμενο 4ωρο αν βάλουμε και τη ζέστη, άστα να πάνε. Το θέμα είναι ότι με πιάνει η λαιμαργία μου και όταν τρώω θέλω να φάω καλά, αλλά μετά είμαι χάλια. Είναι φυσιολογικό αυτό από τόσο νωρίς? Νομίζω ότι μετά τον 7ο έχεις τέτοια προβλήματα.

Διαφημίσεις

Κι εγω ετσι ειμαι...Βασικα αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι πλεον τρωγοντας μια κανονικη μεριδα φουσκωνω περισσοτερο απ'οτι φουσκωνα προ εγκυμοσυνης...αλλα η πεινα παραμενει.

Προσπαθησε να συγκρατησε και να τρως λιγοτερο.

Εγω ηδη απο τον τεταρτο αρχισα να νιωθω οτι εχω βαρυνει αρκετα και πλεον κουραζομαι πολυ περισσοτερο...εχει μεγαλωσει και η κοιλια μου αρκετα.

Ξεκουρασου τωρα που μπορεις...

Μια απο τα ιδια και οχι μονο σε κανονικο γευμα.Οτιδηποτε βαλω στο στομαχι μου με πειραζει.Το πρωι εφαγα 2 τυροπιτακια και ακομα νιωθω σαν να εχω φαει ενα βουβαλι ολοκληρο.Ασε που οσες φορες επειχειρησα να φαω κανονικο γευμα το κανω παντα εμετο.Μονιμα νιωθω ενα φουσκωμα....ελεοοοοος.....αργοτερα τι θα κανουμε ?????:confused:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Υπομονή κοριτσάκια μου!! Είναι ενοχλητικό, εγώ το είχα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Υπομονή!!! Αργοτερα που θα κλωτσάει ολη μερα το μωρουλίνι θα τα ξεχνάτε όλα!!!

βρε κορίτσια εγω τώρα μπαίνω στον 4ο και δεν μπορω να χωνεψω με τίποτα βεβαια΄τωρα είμαι σε άδεια καλοκαιρινη αλλα όταν είμαι στην δουλεια απο το πρωι την βγαζω κατα τις 12 με ένα τοστ και όταν γυρίζω σπίτι 5 30 περίπου τρώω μια πιατάρα φαγητό αποτομα και ψωμί που μετα δεν μπορω να συνέλθω μέχρι το βράδυ!Μίλησα με την γυναικολόγο μου είπε μικρα συνεχόμενα γεύματα και τωρα είμαι καλύτερα, βεβαια έχω ταράξει τις λεμονίτες...

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

zitamar ακριβώς το ίδιο πράγμα κάνω και εγώ. Στη δουλειά είμαι με κανά τοστ, χυμό και κρακεράκια και με το που γυρίζω σπίτι και κάθομαι να φαω γίνομαι τούμπανο μετά μέχρι το βράδυ που θα πάω για ύπνο. Πρέπει να σταματήσω να τρώω πολύ πριν νιώσω κορεσμό για να είμαι ενταξει. Αλλά πως το κοντρολάρεις αυτό όταν η λαιμαργία είναι μεγαλύτερη από τη πείνα? Το θετικό είναι ότι έχω πάρει μόνο 2,5 κιλά μέχρι τώρα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι αν συνεχίσω έτσι θα γίνω βαρελάκι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...