Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ακουσον ακουσον!!!

κατερινα_κι

Recommended Posts

δε φθανει που παιρνει τον γιο της (η πεθερα μου ) δυο τουλαχιστον φορες τηλ. την ημερα....συγκεκριμενες ωρες (κατι που με ενοχλει ,γιατι ξερεις πως εκεινη την ωρα δεν πρεπει να εισαι απασχολημενος κ πολυ για να απαντησεις στο περιβοητο τηλεφωνημα.

τωρα της εβαλαν whats up κ ξεκινησε δειλα δειλα να παιρνει συχνα κ εμενα.

λεω του κοιμισμενου-μαμακια αντρα μου οτι ξερεις τι παρατηρησα? οτι μανα σου με παιρνει πολυ συχνα τηλ. δε θελω να εξελιχθει ετσι'''

κ αντι να μου απαντησει οτι θα παρεμβει αμα χρειαστει μου βγηκε κ απο πανω....

αναθεμα την ωρα που πηγα ο βλακας κ παντρευτηκα....

πωπω τα νευρα μου!!!!

Διαφημίσεις

Ποτε μα ποτε μη κατηγορεις τη μανουλα ετσι...ντροπη σου!!!

Κι εμενα ο δικος μου μια απο τα ιδια...πανω απόλα η μανουλα.Ασε γιατι αυτο το ελλαττωμα δε διορθωνεται με τπτ μου φαινεται.Εκτος κι αν ξερει καμια το φαρμακο για τη "μαμακιαση" να μου το πει κι εμενα παρακαλω.

χε χε πλακα εχετε

λοιπον εγω παιδια αλλο παθαινω, η καημενη η πεθερα μου ειναι μακρυα και δυο γεροντακια μονοι τους, παιρνει το γιο της ολο λαχταρα να ακουσει το παιδι της, (στη δουλεια αυτο εχει σημασια για την κατασταση του αλλου) και απ την αμηχανια ή απο ενδιαφερον κανει το λαθος να τον ρωτησει εφαγες τιποτε; αυτος (ο αντρουλης μου δλδ) που δεν ειναι και τερας υπομονης

-ασε με ρε μανα και το κλεινει, δε θα θελα να ειμαι στη θεση της. αλλοτε παιρνει σπιτι εκεινη την ωρα ο κανακαρης της βαριεται. ετσι εγω ως κοινωνικο ευγενικο ον μπορω δεν μπορω, βαλε και τα παιδια εγω τα κουλαντριζω, την παιρνω ή απαντω στις δικες της κλησεις.

παντως μη κανετε τοσο πολυ θεμα δεν ξερω βεβαια αν δημιουργει και αλλα προβληματα, λεω δεν ξερω

αν ειναι μονο αυτο ριξε λιγο νερο στο κρασι σου μανουλα ειναι κ αυτη δε θα θελα να μου κανει ο γιος μου μεθαυριο το ιδιο που αναφερω παραπανω.

κριμα κ αυτες,να μην τηλ στο παιδι τους;

κατερινακι δεν ειμαι παιδι της...... ειπαμε αυτα τα τηλ. στον γιο της ειναι ενοχλητικα αλλα πλεον τα εχω αποδεχτει....

δεν θελω ομως να πεσω στη "λουπα" που "κοροιδευα"

.μα καλα δε την κοβει οτι πρεπει να σοβαρευτει.... τι γελιοτητες ειναι αυτες τηλ τηλ τηλ....

κανε κ καμια αλλη δουλεια!

αμαν πια!

Διαφημίσεις

οσο για τα τηλ.στον γιο της "συγκεκριμενη" ωρα καθε μερα...

δεν εχει αναρωτηθει οτι καποιες φορες αν τυχει κ αργησει να παρει τηλ. καμια μιση ωρα ο αλλος τρωγεται... κ τι εγινε κ δε πηρανε???? κοκ

δουλεια δεν ειχε ο διαολος γ@$#σε τα παιδια του!

*ειμαι νευριασμενη,αλλα εγω φταιω γιατι η "φλωροσυνη" του φαινοτανε απο την αρχη!

ΧΑΖΟΒΙΟΛΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΑΣΟΒΑΡΕΥΤΕΣ Κ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΕΣ.

Lenaki μου κι'εγω μιλουσα με τον πατερα μου 2 φορες την ημερα στο τηλεφωνο απο παντα και οταν ηταν η εκεινος στο νοσοκομειο η η μητερα μου τους επερνα δυο φορες την ημερα και τους δυο χωριστα.

Κι'εγω ψιλοβαριομουν καμια φορα,αλλα τωρα που εχασα τον μπαμπα μου οταν ερχεται η ωρα που του τηλεφωνουσα σκεφτομαι μακαρι να μπορουσα.

Ελα βρε μπουμπου μου,δεν πειραζει,αυτο να ειναι το λιγοτερο.

Και να ξερεις,φλωρακι δεν ειμαι,στανταρακι αυτο.

Μη μου στενοχωριεσαι,οκ?

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Θα προτιμούσες ας πούμε..... επισκέψεις δύο φορές τη μέρα; ;)

Για σκέψου πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πραγματικά ζόρικα... (έχουν δει τα μάτια μαςςςςςςςςςςςς), αλλά είσαι απλά τυχερή που σας παίρνει ΜΟΝΟ τηλέφωνο!!!

Το ότι μπήκαμε στη ζωή του γιού τους δε σημαίνει πως πρέπει να βγουν αυτές εντελώς από τη ζωή τους.... ;)

Βρείτε ισορροπίες που να περιέχουν ... όλους... αλλιώς τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα... :)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

ε,βρε μη της δικαιολογειτε!!!!!

το παιδι της να το παιρνει αφου θελει ... εμενα ομως ειναι αναυθαιρετο δικαιωμα μου να μη θελω να μιλω καθε μερα στο τηλ. μαζι της.

το εχω φιλοσοφησει το πραγμα ,ηδη εχω μπει σε ενα χορο με πρεπει κ με μη.....

στο χωρο της παντρεμενης ,ομως επειδη η ζωη ειναι τοσο μικρουλα κ επειδη δε θελω να χασω κ τον εαυτο μου ...εχω γουρουνιασει.....θελω να κανω αυτα που θελω!!!!

αλλιως θα ερθει μια ερμη μερα που θα με δω στο καθρεφτη κ θα ειμαι ιδια η μανα του αντρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! / ο φοβος φιλαει τα ερμα!!!!!

Διαφημίσεις

Lenaki μου κι'εγω μιλουσα με τον πατερα μου 2 φορες την ημερα στο τηλεφωνο απο παντα και οταν ηταν η εκεινος στο νοσοκομειο η η μητερα μου τους επερνα δυο φορες την ημερα και τους δυο χωριστα.

Κι'εγω ψιλοβαριομουν καμια φορα,αλλα τωρα που εχασα τον μπαμπα μου οταν ερχεται η ωρα που του τηλεφωνουσα σκεφτομαι μακαρι να μπορουσα.

Ελα βρε μπουμπου μου,δεν πειραζει,αυτο να ειναι το λιγοτερο.

Και να ξερεις,φλωρακι δεν ειμαι,στανταρακι αυτο.

Μη μου στενοχωριεσαι,οκ?

Δεν μπορεις να φανταστεις Χριστινα ΠΟΣΟ σε καταλαβαινω......:cry:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικη,για σκεψου οταν θα μεγαλωσει το δικο σου το παιδι νομιζεις οτι δεν θα θες να το περνεις τηλεφωνο??????????κ σκεψου να εχεις καποιον γαμπρο η καποια νυφη κ να καταλαβαινεις οτι στραβωνει οποτε σ ακουει στο τηλεφωνο.Εξαλλου οπως εγραψε καποια κοπελα πιο πανω δεν σας επισκεπτεται τηλεφωνο περνει

Eγώ το 'χω το πρόβλημα με την αδερφούλα του... Κυρίως τώρα που 'μαστε διακοπές, τον παίρνει και 2 φορές την ημέρα.... Και της μιλάει τόοοοοοοοοοσο γλυκα ο χαζοβιόλης, λες κι είναι 15χρονο που μιλάει με την κοπέλα του. Αηδιάζω κι όλο γκριμάτσες είμαι.... Η πεθερά μου μια χαρά φυσιολογικότατη και τώρα που 'μαστε διακοπές μέρα παρά μέρα θα μας πάρει.

iyuNp3.png4hNCp3.png

και γιατι ρε lenaki αφου δε θες να της μιλησεις το σηκωνεις;;;;;;;;;;;;;;;;

αμα δε γουσταρεις μη το σηκωνεις..........

εγω οταν δε θελω, η δε μπορω να μιλησω απλα δε το σηκωνω!!!!!!!!!!!!!!!!

και το βραδυ επειδη κοιμαται το παιδι απλα τα βαζω ολα στο αθορυβο.......

γιατι σκας αφου υπαρχει η πιο απλη λυση;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Ερώτηση 1: Κάπου αναφέρεις πως το να τηλεφωνεί στο γιό της 2 φορές τη μέρα είναι ενοχλητικό. Γιατί; Τι σε πειράζει αν θέλουν να μιλάνε;

Ερώτηση 2: Γιατί δε θέλεις εξ ορισμού πάρε-δώσε με την πεθερά;

Το να υπάρχουν καλές σχέσεις με τη μητέρα του αγαπημένου μας, είναι θετικό και ενισχύει τη δική μας εικόνα. Σκέψου πόσο άνετα θα νιώθει ο άντρας σου αν εσύ δείχνεις θετική στάση απέναντι στη μητέρα του (δε λέω σε υπερβολικό βαθμό, αλλά να υπάρχει ένα καλό κλίμα). Τέτοιο κλίμα θα ανατροφοδοτεί θετικά τη δική σας σχέση (συζυγική). Και σε περιπτώσεις που πιθανά να βιώσετε δυσκολίες, μια καλή σχέση με την πεθερά, ίσως βοηθήσει. (Σε αντίθετη περίπτωση η πεθερά το πρώτο που θα πει στο γιό της θα είναι "στα 'λεγα εγώ, αλλά εσύ δεν άκουγες!!")

Σκέψου πως η προσέγγισή της ξεκινά με το τηλέφωνο. Για φαντάσου να έσκαγε μύτη απρόσκλητη, με τα ταπεράκια φαγητό για το γιο, με ρούχα-παντόφλες για τον κανακάρη της καθώς και πασούμια για τον εαυτό της για να μη τη χτυπάνε τα παπούτσια όσο θα κάθεται (αρμένικα βεβαίως) στο σπίτι σας!!

Μη βιαστείς να απαντήσεις πως αυτό δε θα το δεχόσουν "ΠΟΤΕ".... Μεγάλη μπουκιά φάε.... μεγάλη κουβέντα μη λες......

Αλλά μιας και ξεκίνησες το θέμα, και ΑΝ έχεις όρεξη... θα ήθελα να ακούσω τις σκέψεις σου στα ερωτήματά μου.. :)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση ενοχληση;ποτε δεν με εχει απασχολησει ουτε ποσες φορες μιλαει με την μητερα του στο τηλεφωνο ουτε ποσες φορες την βλεπει την εβδομαδα!ισα-ισα που μπορω να σου πω οτι το χαιρομαι γιατι το θεωρω απαραδεκτο το να παντρευομαστε και να ξεχναμε οτι υπαρχουν και γονεις απο πισω,οπως εγω δεν θελω να μου βαλει χερι ο αντρας μου ποσες φορες θα μιλησω με την μανα μου ετσι και αυτος θα περιμενει κατι αναλογο απο μενα

Και οσο το οτι θες να εισαι ελευθερη και δεν θελεις συμβιμβασμους δυστηχως η ευτηχως η ζωη μας ειναι γεματη συμβιμβασμους.

Για ελα λιγο στην θεση της,απο οτι βλεπω εχεις ενα παιδακι σχεδον 2 χρονων και να σου ζησει,θα ηθελες εσυ σε καποια χρονια απο τωρα να μην μπορεις να του μιλας στο τηλεφωνο;γιατι καποιος αλλος αποφασιζει;

ποτε μην κανουμε αυτο που δεν θελουμε να μας κανουν

insekten-0042.gif

lenaki υπερβολικη σε βρισκω..φυσιολογικο δεν ειναι να τον παιρνει τηλ. για να δει τι κανει?οι πιο πολλες μητερες ετσι δεν κανουν? τωρα οσο για σενα θα συμφωνισω δεν εισαι υποχρεωμενη να ακους τη φωνη της αν δεν γουσταρεις..μην της το σηκωνεις..η σηκωνε το και πες της "εχω πολυ δουλεια θα σας παρω εγω" και σιγα σιγα θα πιασει το νοημα...αλλα εγω σκεφτομαι μπας και σου εχει κανει κατι αλλο και της τα χεις μαζεμενα???

Βρε Λενα, μανα του ειναι.....και εσυ γυναικα του. Και αυτος δικαιωμα εχει να μιλησει στην μανα του (οπως και εσυ), και εσυ για καποια τηλεφωνηματα τουλαχιστον εισαι υποχρεωμενη να εισαι εκει και ευγενικη. Οπως και εγω οπως και ολες μας. Ειναι οι γονεις μας. Και οταν τους χασουμε *γιατι θα γινει αυτο* τοτε θα το βουλωσουμε ολοι οταν λεγαμε να μην μας ενοχλουν.......δεν κανει ετσι.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

{αλλα εγω σκεφτομαι μπας και σου εχει κανει κατι αλλο και της τα χεις μαζεμενα??

Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ. Γιατί έχεις τόσο θυμό? Με το τον σύζυγο για κάποιο άλλο λόγο? Με την πεθερά για κάτι πέρα από τα τηλεφωνήματα? Αν η ¨ενόχληση¨ περιορίζεται στις κλήσεις, ε... οκ προσπέρασε το.

Βρε κοριτσάκι για σκέψου να σε έπειρνε εσένα τηλ η μανούλα σου και να έκανε γκριμάτσες ο άντρας σου? Ή να το σήκωνε ο άντρας σου και να έδειχνε ενοχλημένος που ακούει τη φρωνή της ή πόσο μάλλον όταν τη βλέπει! Ή σκέψου καλύτερα να πάιρνεις εσύ το παιδί σου τηλέφωνο και να ξυνίζεται η νύφη ή ο γαμπρός. Απ'ευθείας αποστασιοποιείσαι! Θα σου άρεσε? Εμείς εδώ και ένα ν μήνα έχουμε την μικρή στο χωριό όπου είναι η πεθερά , ο πεθερός , η κουνιάδα και ο κουνιάδος και εμείς πηγαινοερχόμαστε στη δουλειά. Τί καλύτερο απο το να είσαι αγαπημένος με την οικογένειά σου και να αποδεχτείς την οικογένεια του άντρα σου σαν δικιά σου και να σε εντάξουν και αυτοί ώς παιδί τους στην οικογένεια τους.Η γυναίκα σε βλέπει σαν κόρη της , τί πιο όμορφο? Υπάρχουν νύφες που μαυρίζει η ψυχή τους απο τα πεθερικά γτιατί ούτε στο τηλ θέλουν να της μιλάνε και στο σπίτι τους τη στραβοκοιτάνε και απλά είναι η μάνα των εγγονιών τους. .....

Καλά ρε κοριτσάκι, δεν σου φορτώνετε στο σπιτι σου...τηλέφωνο σας παίρνει.....Δεν είναι κακό αυτο!!!

Κακά είναι άλλα πράγματα και όχι αθώα τηλεφωνηματα για να κουτσομπολέψει λίγο μαζί σας!!!

Δηλαδή αν η μανούλα σου σε επαιρνε τις ιδιες ώρες τηλέφωνο θα στράβωνες??? Δεν νομίζω...

Η πεθερά η κακιά δεν φαίνετε απο τα απλά και αθώα τηλέφωνα απο άλλες πανούργες πράξεις...

Είσαι νομίζω λίγο υπερβολική στο συγκεκριμένο θέμα....

εγω σε καταλαβαινω απολυτα

οι περισσοτερες ξεκινανε ετσι κ χωνονται μεσα μεσα στο ζευγαρι

ετσι ειναι οι περισσοτερε μην σε αγχωνει αυτο

εμενα στην αρχη πριν τα παιδια 3 φορες τ εβδομαδα που ο γιος επαιζε μπασκετ( μενει κ απο κατω λεπτες ισσοροπιες)με το που εφευγε στις 3.00 ανεβαινε καρφι πανω μεχρι 5.30 που γυριζε...καταλαβες αγχος που το ειχα καθε φορα..κ τι λεγαμε? χαζα πραγματα βαρετα ..μου ετρωγε ολη την ωρα ξεκουρασης που ειχα γιατι ξαναπηγαινα στην δουλεια 6.30

μια δυο μετα δεν της ανοιξα κ καλα κοιμομουν κ αυτο ηταν...τελος οι επισκεψεις ....

το να παιρνεικ να μιλαει στον γιο της αυτο να μην σε απασχολει....παιδι της ειναι το να ενοχλει εσενα ομως αυτο ειναι δικαιωμα σου να της το κοψεις..

αλλα ποτε ποτε μην μιλας ετσι στον αντρα σου για τους δικους του(εχω πειρα σε αυτο) ακομα κ δικιο να εχεις θα σου ριξει αδικο.....ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ θελει

Καλά, η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο!

Ποιός είπε ότι όταν παντρεύεται ο γιος πρέπει να ξεκόβει τόσο από τη μάνα του;

Ποιός είπε ότι πρέπει σώνει και καλά η πεθερά να μας σπάει τα νεύρα;

Εμένα από αυτά που γράφεις μου φαίνεται ότι θες τόσο πολύ να δημιουργήσεις θέματα και να δικαιώσεις όλα τα στραβά που λέγονται για τη σχέση νύφης-πεθεράς, που πιάνεσαι από κάτι ελάχιστο για να έχεις αφορμή να βρίζεις την πεθερά... Κάτι σαν πόλεμος με το ζόρι... Εκτός φυσικά αν έχουν γίνει χοντρά πράγματα για να δικαολογείται τόσο μένος...

Και όταν παντρευόμαστε, ανεχόμαστε και κάποια πράγματα που ίσως δεν μας ευχαριαστούν, γιατί δεν είμαστε μόνοι μας πια.... Δεν παντρευόμαστε για να ξεκόψουμε τον άλλον από την οικογένειά του, ούτε να τον κρίνουμε συνέχεια...Αλλιώς να μην τον παντρευτούμε.

ΥΓ: Οι χαρακτηρισμοί προς τον σύζυγο προσωπικά με χάλασαν περισσότερο απʼ όλα... Αναρωτιέμαι τί θα έλεγε αν διάβαζε αυτά που γράφεις και σε τί ακριβώς να παρέμβει;;;;; Υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τα τηλέφωνα; Και ως πότε ένας άντρας θα ανέχεται την γυναίκα του να δείχνει απέχθεια στους δικούς του;

ΥΓ2: Τα λεγόμενά σου μου επιβεβαιώνουν ότι κάποιες φορές την σχέση νύφης-πεθερά την χαλάνε οι νύφες....

που είναι και αναυθαίρετο δικαίωμά σου να μη γουστάρεις να της μιλάς!!!! σιγά μην είναι και αυθαίρετο το τηλέφωνο.. ρε που πάμε ρε... ελπίζω να κάνεις νύφη και να μη θέλει να σε ακούει ούτε από το τηλέφωνο όπως εσύ τη δική σου... καλά δεν το συζητώ για επίσκεψη στο σπίτι.... ο καθένας όμως σ αυτή τη ζωή παίρνει ότι του αξίζει... και όπως φέρθηκες θα σου φερθούν... άραγε εσύ έχεις πάρει ποτέ τηλ να δείς τι κάνει.. έτσι για να χαρεί... ω θεέ μου βόηθα και έχω 2 γιούς.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...